Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да не има некој што е иде утре, тука од форум... јас почнав со факс, а и ми заеба агенцијата што требаше да идам и ништо... ќе гледам со Брага и Шахтјор што можам да направам, јас имам пријател ќе иде утре со Кумановци па му реков да слика, па ќе ставам кога ќе дојде... ако иде случајно од вас некој нека слика, снима и нека става одма тука да исплакнеме очи... Да не се повторувам, 2-1 конечен резултат :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
У Борац Чачак е Вашингтон на позајмица даден мислам. :))

Инаку за утре... Арсенал WATCH OUT! :D

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
утре :) треба да ги уништиме Арсенал на домашен терен :))) ...дома со екипче,Магнум,кикиритки и софриче ќе се навива пред телевизорот

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Утре навивам за Арсенал. Не навивам за екипа која има транспаренти како "Macedonia is Greek".

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Утре навивам за Арсенал. Не навивам за екипа која има транспаренти како "Macedonia is Greek".
Несакам да навлегувам во политика и мене ми беше трн в око тоа кога го видов на трибина ама морам да речам дека и нашата држава има голема заслуга за тоа со признавањето на косово.

А за утре ете ви сигурен 5.00 коефициент за 1

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Утре овоа време славиче се победа:):)

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Дошо је и тај дан..... уше 7 саати и поаѓам, ако направам некоја добра фотка ќе ја постирам :)

--- надополнето ---

Нек Умре Свако Ко Не Воли Партизан! Марш у фан клуб кај енглеските цигани!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Израснат во фамилија, каде сите се „Гробари“ едино што можам да имам за Вас е респект... Очекувам коректно навивање и нека победи посрекниот...

Поздрав

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Израснат во фамилија, каде сите се „Гробари“ едино што можам да имам за Вас е респект... Очекувам коректно навивање и нека победи посрекниот...

Поздрав
Дечко очекуј корекно навивање од Гробари, не од форумашиве.. они од пред телевизор неможа ништо да промена=) немаа никаква допирна точка со Гробари и Партизан не па некаков придонес за клубот.

Околу утакмицата, мислиш дека постои среќа?=) све се сведуе на искуство, пракса.. а очигледно е дека тоа е на страната на Арсенал. Сепак ЈНА си е ЈНА.. имам симпатија према клубов и се надеам на реми. Реков према клубот, не према Гробари..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Уште црно - бели столчиња да стават на ЈНА и има да биде бонбонче :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom