А јас имав 1 годинaШо да прам тогаш не бев ни родена.
very coolTangled rules, welcome the new Disney princess!
Филмот владее! Сум се смеел на глас.Tangled rules, welcome the new Disney princess!
Помалце инспирирано од Самурај Џек. Убав цртан.
Вреди да се потршат 7 минути на ова.
Пак јас со мојот фетиш.. )))))))) Oвој пат со How to Train Your Dragon.Филмот владее! Сум се смеел на глас.
Иако е за помалата публика, мада и повеќе за женски. (јебига, I am weired)
Oбожавам и уживам во анимираните филмови. Боите, баналноста.. многу опуштат, плус ако се погоди и интересен, win-win.
Малку ги баталив, последен што се сеќавам да сум го гледав ваљда беше Up или Cloudy with a Chance of Meatballs. И филм над филмиште во анимираните мора да го ставам Wall-e.
Малку касниш со филмов, ама и тоа како вреди. Иако лани за мене остана Деспикабл Ми.Пак јас со мојот фетиш.. )))))))) Oвој пат со How to Train Your Dragon.
Колку не штедам гига за вакви еј.. филмчево кине. Како што го кажа Mac)) поназад, вакoв требало да биде Аватар. Динамичен, интересен, комичен, јак!
Го чекав многу време за убава снимка и го подзаборавив.
Me gusta. Топ5 анимирани!
--- надополнето ---
Darling, гледај го.
Цртанов мора да се гледа во 3Д кино , колку само добро е опфатен просторот , летањето со змејот , се сеќавам на почетокот на филмот како одозгора беше претставено викингшкото село , можам само да замислам како тоа изгледа во 3Д. Аман веќе нека побрзаат нашиве и ја сакам да уживам со останативе во светов :tv:Пак јас со мојот фетиш.. )))))))) Oвој пат со How to Train Your Dragon.
Колку не штедам гига за вакви еј.. филмчево кине. Како што го кажа Mac)) поназад, вакoв требало да биде Аватар. Динамичен, интересен, комичен, јак!
Го чекав многу време за убава снимка и го подзаборавив.
Me gusta. Топ5 анимирани!
--- надополнето ---
Darling, гледај го.