Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Цигани до следната утакмица тишина!

Во живо гледана утакмица,урнебес на вториот(трет) Партизанов гол, паднав 4-5 реда надоле.:vozbud:

"ZENO DACU GOL"(CLEO)
I.............BI GOL!!!!!
NEAM ZBOROVI SEKOJ KOMENTAR E SUVISEN UZIVAJMO U CRNO BELOM ZIVOTU!!!!

И звезду да ми понуде, да је јебем и за џабе, неби је јебо ја, јебе је Диара !

E abe kazaa od izaberi partizan deneska novi klipovi gleam nema niso uste.edvaj cekam!!
:pos2::pos2::pos2:NAJJAKA STVAR(ustvari edna od najjakite stvari na ovoa derbi za mene e....)
MALO JE KRIVO JEB.TE MALO JE KRIVO MALO JE KRIVOOOO JEB.TE MALO JE KRIVOOOO!!!!LUDNICA COVECE :pos2::pos2:

16619.jpg

Партизанови партибрејкерси :vozbud:

theHeartCollect0r Среќа што имаме најдобри навивачи, и бод разлика на табелата,што донекаде ја вади ситуацијата.А и стварно не ми е јасно кога ќе престанат да скандираат зашто ќутите кога уствари грми маракана

А како ти уствари си слушнал кога скандираат Гробари Зашто Чутите, а маракана грмела... ако маракана грми од Делије, тогаш нема да ги слушнеш Гробари :tapp:

metka Ке забораев да спомна за овие глодарчињава кој кутеа ко пички ко и увек добро бре деца зс се обидувате да го палите југот на маракана точно дек сакаат да вратат за она ние што им го направивме али не сте способни еј слика имавте тон немавте ало јадници.

^nikola-te^ Navivanjeto deneska bese na nivo,znaci 90 minuti bez prekin svaka im cast...
Za glodari sto da kazam ima slika nema ton,ali jebiga toa e...I posle ke mi se pravele deka gi kopirame vo se,a gledajte oni sto napravija so palenjeto na tribinata....

metka и nikol4e, само за вас, и после ова нејќам гомна јадење за копирањето :smir:

if76vd.jpg

Тука им реплицитав на господата, бидејќи сум банирам од нивниот цигански фан клуб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom