Фан Клуб: Партизан

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Да да јас со еден пријател од Белград од Кавадарци а сега живее таму ми кажуваше дека Сале неможел повеќе во Салцбург во Австрија и сакал назад го совладала носталгија и сака да си дојде назад во својот дом е сега да не имал уште 2 години актуелен договор па сега ќе дошол на позајмица на 6 месеци за на лето целосно да стане наш играч.:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
http://www.blic.rs/sport.php?id=71611

Сеа ќе ви биде густо за напаѓачи...
Е богаму после ова сварно ќе ни чуре под нозете ќе мора да се фрле добра пара за да се земат добри напаѓачо отиде Чадик отиде и Паун остана само Диараа кој не е оноа прав шпиц така да треба да се земе еден до двајца шпицови од калибар на Паун:helou::helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Е богаму после ова сварно ќе ни чуре под нозете ќе мора да се фрле добра пара за да се земат добри напаѓачо отиде Чадик отиде и Паун остана само Диараа кој не е оноа прав шпиц така да треба да се земе еден до двајца шпицови од калибар на Паун:helou::helou:

A и за Дијара не се знае дали ќе си оди или ќе остане...Чадиковски и да останеше пак ќе беше дрво и немаше да се искористи, Богуновиќ е тука како полушпиц слично како и Љајиќ али нема класичен центарфор....

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
A и за Дијара не се знае дали ќе си оди или ќе остане...Чадиковски и да останеше пак ќе беше дрво и немаше да се искористи, Богуновиќ е тука како полушпиц слично како и Љајиќ али нема класичен центарфор....
ДИараа ќе остане најмалку до лето пред месец дена имаше изјава од негова страна па така да немора да се грижиме за него.Инаку Вашингтон ако дојде ќе биде интересно Диара полу лево Вашингтон во ценатр и Љаиќ десно аууу каков тандем ќе бидат двајца брзи техничари да му сервираат топки на џинот:wink:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ДИараа ќе остане најмалку до лето пред месец дена имаше изјава од негова страна па така да немора да се грижиме за него.Инаку Вашингтон ако дојде ќе биде интересно Диара полу лево Вашингтон во ценатр и Љаиќ десно аууу каков тандем ќе бидат двајца брзи техничари да му сервираат топки на џинот:wink:

И Левски се интересира за Вашингтон така да со него не се знае...Буџетот за зимскиот преоден рок е 1,5 милиони евра и се гледаат понуди претежно од окружувањето ...Лани исто имаа голем буџет на полусезона па го потрошија на глупости како купување на Фејса од Хајдук за големи пари а овој до сеа нема изиграно една добра утакмица за Партизан...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
најдобро е сега да земеме некој јак шпиц,мада Богуновиќ игра одлично само што нема вистинска минутажа,сега верувам ќе ја добива,читав ќе сме зимале некој од Могрен што игра на позиција на Тошиќ,најверојатно ќе се реализира и трансферот со Бране Илиќ од Рад,добар е тој го имам гледано!Ама сепак мора да земеме некој јак шпиц за со Диара,Паун што си отиде и нема некое големо знае какво дрво беше цело време кога се врати од Шпанија!

И Левски се интересира за Вашингтон така да со него не се знае...Буџетот за зимскиот преоден рок е 1,5 милиони евра и се гледаат понуди претежно од окружувањето ...Лани исто имаа голем буџет на полусезона па го потрошија на глупости како купување на Фејса од Хајдук за големи пари а овој до сеа нема изиграно една добра утакмица за Партизан...
Ти си го гледал Фејса па што така збориш??
Фејса последните 3 утакмици беше најдобар фубалер на Партизан,Гробари што го фатија на пик тоа е друга работа,и што има за лоши трансфери вие да зборите?!?!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
најдобро е сега да земеме некој јак шпиц,мада Богуновиќ игра одлично само што нема вистинска минутажа,сега верувам ќе ја добива,читав ќе сме зимале некој од Могрен што игра на позиција на Тошиќ,најверојатно ќе се реализира и трансферот со Бране Илиќ од Рад,добар е тој го имам гледано!Ама сепак мора да земеме некој јак шпиц за со Диара,Паун што си отиде и нема некое големо знае какво дрво беше цело време кога се врати од Шпанија!

Ти си го гледал Фејса па што така збориш??
Фејса последните 3 утакмици беше најдобар фубалер на Партизан,Гробари што го фатија на пик тоа е друга работа,и што има за лоши трансфери вие да зборите?!?!

Сум го глеал Фејса и тоа појше од еднаш...Сум го глеал и за млада репрезентација како игра и можам да ти кажам дека тоа е сосема друг играч...Не за џабе го викаат желка, дојде за големи пари а покажа курац од игра и од фудбал...За постигнување голови па да не праиме муабет...Сигурно не би го фатиле на пик ако играл добро или бил меѓу посолидните од екипата...Не се ни они глупи, се глеа кој игра а кој не игра...

А што сум ја овде, официјален претставник на Звезда па да не можам мислење да кажам за некој играч или па да не сакаш официјално соопштение зашто Звезда земала лоши појачања ??? Еве сеа го чекам Ивиќ факс да ми прати и да ми каже дали Стојковиќ ќе потпише...

Или појше боли тоа што некој што уопште не навија за Партизан него само онака од око прати што се дешава ,знае повеќе од некој што е демек изгорен по ПФЦ ???!!!???

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Kapitenot najverojatno ce dojde na pozajmica od 6 meseci
BEZ RAZLIKA SO SE RABOTI ZA SALE NE TREBA MNOGU DA SE OCEKUVA POSTO ON E DALEKU OD POSAKUVANA FORMA ALI SEKAKO SALE E SALE PA I SAMOTO NEGOVO PRISUSTVO ZNACI MNOGU TAKA DA OD MOTIVACISKA GLEDNA TOCKA E JAKO DOBRO!!

ni eden od dvajcata ne ni treba,ako prodademe eden od Tosic ili Ljajic moze da zememe nekoj ekstra spic!
Toj De Brito e mnogu spor kako Cadikovski e isti!
Se poveke se zbori za Ilic deka ke se vrati:vozbud::vozbud::vozbud:
ABE SE SLAGAM DEKA AKO SE PRODADE EDEN OD DVAJCATA KE MOZE DA SE ZEME NEKOJ POLVALITETEN ALI DEKA DE BRITO E SPOR MISLAM DEKA SI GRESKA BRATCE.

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
Лани исто имаа голем буџет на полусезона па го потрошија на глупости како купување на Фејса од Хајдук за големи пари
za Fejsa Partizan ne dade ni tu cent tuku ima dogovor koga ce se prodade 1200000 da mu se dadat na hajduk inaku deckoto e dobar igrac samo si imase problemi so transferite prvo vo metc pa nazad pa vo herta pa propadna i toa pa vo Partizan i samiot izjavi deka toa mu bila najteska sezona i sakal duri da se odkaze od fudbal ama togas se javil Partizan a toa ne se odbiva

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Сум го глеал Фејса и тоа појше од еднаш...Сум го глеал и за млада репрезентација како игра и можам да ти кажам дека тоа е сосема друг играч...Не за џабе го викаат желка, дојде за големи пари а покажа курац од игра и од фудбал...За постигнување голови па да не праиме муабет...Сигурно не би го фатиле на пик ако играл добро или бил меѓу посолидните од екипата...Не се ни они глупи, се глеа кој игра а кој не игра...

А што сум ја овде, официјален претставник на Звезда па да не можам мислење да кажам за некој играч или па да не сакаш официјално соопштение зашто Звезда земала лоши појачања ??? Еве сеа го чекам Ивиќ факс да ми прати и да ми каже дали Стојковиќ ќе потпише...

Или појше боли тоа што некој што уопште не навија за Партизан него само онака од око прати што се дешава ,знае повеќе од некој што е демек изгорен по ПФЦ ???!!!???
не можеш да кажеш кој колку навива,ти ако пишуваш постови околу Партизан и жлезда демек си голем фан а?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
не можеш да кажеш кој колку навива,ти ако пишуваш постови околу Партизан и жлезда демек си голем фан а?

Ортак, ај заеби, што ти објаснувам ја тебе кога не сфаќаш...Ако мислиш дека Фејса изиграл добро за Партизан слободно мисли така и не наметнувај субјективно мислење на некој што е убеден дека изиграл ко дрво до сеа у Партизан...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ортак, ај заеби, што ти објаснувам ја тебе кога не сфаќаш...Ако мислиш дека Фејса изиграл добро за Партизан слободно мисли така и не наметнувај субјективно мислење на некој што е убеден дека изиграл ко дрво до сеа у Партизан...
абе јас не реков дека изиграл добро севкупно,ама после онаа бура која беше крената како скупо појачање се очекуваше многу од него,а не е којзнае што тоа е факт,ама дечкото почна да игра добро и според мене треба да си остане,последните утакмици беше одличен барем јас така мислам и тоа е тоа а за кој какви појачања носел не може да правиме муабет

Kajgana Shop

На врв Bottom