Фан Клуб: Партизан

S

SSS-Stolica

Гостин
SAMPION SAMPION SAMPIOON SAMPION SAMPION SAMPION SAMPION SAMPION SAMPION SAMPION JE PARTIZAN PARTIZAN PARTIZAN PARTIZAN

JACI SMO JACI MI SMO GROBARI

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
AJDE LUGJE SO SREKA NEKA NI E UTRE I DA TEPAME SE RAZBIRA!!PA U PONEDELNIK KE PISAM KAKO POMINAV NA JUG:vozbud::vozbud:
POZZ

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
AJDE LUGJE SO SREKA NEKA NI E UTRE I DA TEPAME SE RAZBIRA!!PA U PONEDELNIK KE PISAM KAKO POMINAV NA JUG:vozbud::vozbud:
POZZ
Среќен пат,убаво да си поминеш...Мислам во центар таму ако се шеташ,зошто на утакмица нема да си поминеш убаво Партизан ќе изгуби.:helou::)

Член од
3 јануари 2008
Мислења
167
Поени од реакции
0
Среќен пат,убаво да си поминеш...Мислам во центар таму ако се шеташ,зошто на утакмица нема да си поминеш убаво Партизан ќе изгуби.:helou::)
Партизан да изгубе од Ѕвезда :pos2::pos2::pos2::pos2:.Ке прааме утре маабет.Ѕвезда 0:3 ПАРТИЗАН

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Danas je dan velikog derbija,
danas se za Partizan krv prolija,
pesme se ore i baklje gore,
GROBARI LUDUJU OD RANE ZORE.

V

Viktoranius

Гостин
Маракана грми од Гробари. Не ми е јасно циганите зошто не навиваат ?

В

Вори

Гостин
На Маракана нема ниту еден Делија,само преовладуваат Гробарите а циганите никаде ги нема..бај д веј каква шанса утна Диара!!!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Глуви сте по малце...моментално црно бела застава симбол је пичкетина...

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
10 minuti molchea, poradi Uros.. a posle glodarive se gubea u ehoto na CRNO BELAA ZASTAVAAAA SIMBOL JEEEEEE PICHKETINAAAAAA..

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ајмо партизане да ги згазаме на ѕвездашите

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Браво Браво Партизан....со добра игра во второто полувреме успеаа да победат...а во првото...уфф не ми се зборува...среќа што не примивме 3 :pos2:

В

Вори

Гостин
Леле пукам од радост,на Маракана 0-2 Диара и Жука,сисај Звездооооооооо.Само криво ми е што Мореира доби црвен картон за безвезе али тоа е....Први сме и ќе останеме..Не можам да пишам сеа се читаме после!!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom