Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
А еве и вовед за дербито во недела.(Само во недела нема да ја дава изјавата Смиљаниќ туку Тошиќ)тоа е единствената разлика помеѓу овој клип и дербито во недела.
Поздрав до сите Гробари и чувствувам дека во недела ќе ги згазиме циганите.

лелелел кого гледам јас тука...Па од кога бе ти стана таков голем фан на партизан....лелеллееллел не ми се верува......и уште еднаш леллелел...или пак можеби тука пишуваш за да имас повеќе мислења...АДМИНИСТРАТОР ајде стави му 9 000 мислења нека има највеќе .... ха ха ха ха ...

btw да одам на он топик сега...за навивачите...хммм во срце ми е партизан ја мразам звезда..али да има подобри навивачи ..има навистина...во многу утакмици досега докажано и на кошаркарски и на фудбалски .. а кој сака докази нека казе...ке изнесеме се тука на ова жолто лишче хартија...

лелелел кого гледам јас тука...Па од кога бе ти стана таков голем фан на партизан....лелеллееллел не ми се верува......и уште еднаш леллелел...или пак можеби тука пишуваш за да имас повеќе мислења...АДМИНИСТРАТОР ајде стави му 9 000 мислења нека има највеќе .... ха ха ха ха ...

btw да одам на он топик сега...за навивачите...хммм во срце ми е партизан ја мразам звезда..али да има подобри навивачи ..има навистина...во многу утакмици досега докажано и на кошаркарски и на фудбалски .. а кој сака докази нека казе...ке изнесеме се тука на ова жолто лишче хартија...

Ајде Суки брате дај ми докази живти мене дај најди некое клипче и постирај да видимо:)
А добра ти е идеја да ми дадев едно 9 000 да се израдују.И за мое навивање за Партизан нема потреба да давам аргументи и докази,прашај га JUNKER он ке ти каже.(ама мислу дека и сам знаеш):):)хехе поздрав до тебе и молу те не ми реплицирај толко оштро:):pos2:

еве брате само за тебе .... мислу дека овакво нешто немам видено ни у европу....

слушај га тој ТИ СИ ЗВЕЗДИН ЧЕТНИК МИЛАНЕ...кожа ми се ежи ако е под нњума црно бела боја
и чекам те вечер у кафану да се правимо ѓон :pos2:

Еве нешто за сите НЕПОЖЕЛНИ гости во овој фан клуб.Еве пример за неписмените цигани кои уште многу треба да учат од нас,особено во навивање и виситнско сакање на клубот.
ПОГЛЕДЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА ЈУГОТ ВО ТРАНС!!!!!!!!!

ГРОБАРИИ!!!!!!!!!

Znaci kakva sreka sum imal bev bas na ova derbi ,mislam deka e proglaseno za najdobro derbi vo poslednite godini ,mn bese ludooo

uzivajte vo najdobrite navivaci vo evropa sekoj trener ili ekipa so bila voo pionir toa go kazale:
eve tuka imate objasnuvanje od komentatorot kade se naviva za PARTIZAN

А еве и вовед за дербито во недела.(Само во недела нема да ја дава изјавата Смиљаниќ туку Тошиќ)тоа е единствената разлика помеѓу овој клип и дербито во недела.
Поздрав до сите Гробари и чувствувам дека во недела ќе ги згазиме циганите.

Хахаха Лола мајсторе ги уби на пресот :baeh::baeh::baeh: ова дете на 19 години беше капитен на Фк Партизан и остана еден од легендите на клубот според мене тоа беше вториот Алберт Наѓ иако замина во Еспањол.А во недела ќе се слуша гласно СИЛОВАЊЕ СИЛОВАЊЕ СИЛОВАЊЕ од југот.:pos2::pos2:

хехеххехе е баш ме насмеа сега...најдобрите во европа....спореди ги со навивачите на ливерпул кога пеат YOU WILL NEVER WALK ALONE ...и спореди ги со навивачите на селтик...и потоа зборувај...секој си има свое мислење али ова ти е крајно невозможно....
а доколку зборуваш само за кошаркарските натпревари јас се согласувам со тебе бидејќи не сум видел такво навивање на кошарка...(ОСВЕН КУМАНИ СЕ ПОДРАЗБИРА)

Недела ќе плачат циганите осеќам,ќе ги наполниме на Маракана..Бамбии и Диара ќе ги здрват!!!

Едноставно ова е дерби кое сите го чекаат.
Не треба според досега одиграното да се види кој ќе победи туку ова е дербиќе дадат се од себе за да го добијат а тоа мора да им биде во глава и на двата тима.Ја не сум ни за ѕвезда ни за партизан само сакам да глам добар фудбал.
Ова во никој случај нема да биде лесна утакмица.
Со среќа нека ви е во недела.:helou:

NEMOJ ZVEZDO SUZE LITI JER I TI CES PRVA BITI
TO CE BITI ONOG DANA KAD NE BUDE PARTIZANA!!!!!!!!!!!!!1

ajde neka ni e so sreca denesniov den najsvetiot den denot koga e osnovan F.K.PARTIZAN neka e so sreca 63 rodenden.
TI BLAGODARAM GOSPODE STO NAVIVAM ZA PARTIZAN

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom