Фан Клуб: Партизан

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Sekako deka Partizan e favorit, no ne znam zosto kladilnicite ja precenia Politehnika, ke vidime , mozda ke iznenadi ne se znae nisto ......

Srekno Vecer Decki, Srecno Grobari Pozdrav Do Svite Grobari

Samo Partizan

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Нема да има никакви изненадувања вечер.Се знае кој е посилен тим.Партизан решително и сигурно ќе оди на победа,во тоа не се сомневам.А кладилниците да ги оставиме на страна,одиме и си уплаќаме сингл сигурна 2 за Партизан и си зимаме пари.
Поздрав Гробари!!!

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Normalno deka odime na pobeda, igrame so napadacka formacija, fejsa se povredil na treningot no imame dobra zamena, mislam deka ke pokazeme dobra igra

POZDRAV

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Partizan pobedi so 1:2, i na poluvreme bese 1:1, ne 1:0 kako sto kaza prethodnik clen.
Dobra igra, moze i podobra, dosta sansi za gol, dosta promasuvanja, vo celina sum zadovolen, dovolno bese za da pobedime i da ja cekame utakmicata vo Beograd mirno.
Maestralen gol na Zoran Tosik Bambi, od sloboden udar.
Tosic si poigruvase so nivnite igraci celiot natprevar, mislam deka ke bide golema, zvezda, ima, i talent i zelba.
Nekolku zborovi i za Grobari, koi bea tamu vo Temisvar.
Sekoja cest Grobari, Temisvar i ne e tolku daleku sepak bae vo pristoen broj i pokazaa kako se bodri svojot klub i kako se naviva.
Pozdrav
Cestitki za hrabrata i borbenata igra na igracite.
Vo, Beograd, ocekuvam mirna igra, i uste edna pobeda.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Смирена игра на Партизан и играа можам да кажам со 50%,доволно за да остварат победа.Не го потценија противникот што е можеби најважното.Направија пресврт и сега со мирна глава си се враќаат за Белград и ќе си се подготвуваат за еден рутински натпревар.Браво и за Гробари,но мора да му се одаде и чест на домаќинот на добрата организација и фер навивање од страна на домашните навивачи(ме потсеќаат малку на нашите Гробари)Е мора и ова да го кажам,малку ме изнервира судијата особено при крајот на натпреварот кога почна да изиграва некој шериф и да дели жолти картони на кого стигне.Се надевам дека тие ефтино добиени жолти картони нема да го чинат Партизан.

За друге се навија ПАРТИЗАН се воли!!!
Поздрав ГРОБАРИ!!!

В

Вори

Гостин
Ајде нека ни е со среќа победата,не ја гледав утакмицата се зафркна каблоската нешто.Важно е дека победивме,сега имаме убав резултат за реваншот на ЈНА.Богунович и Тошич ЗВЕРОИ!!Ајмооо Гробари.Партизан се волииии!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Добро е :vozbud::vozbud::vozbud:побитна победа амин
Секоја чест момци !победа сигурна игра следен е Рад мора да се тепа но не да се форсираат играчите мислам дека нема да има проблем!
Ај ако има господ у дерби да тепаме а сигурен сум и тогаш Звезда ќе нема да може да се опорави до крај на сезона

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Одличо тоа ни требаше победа во гости сега во Белград само рутински да ја обработиме и вториот дел од задачата и да одиме во групната фаза каде шо и ни е местото.:salut:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Браво за децата,секоја чест иако можеа и поубедливо да победат!

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Ајде нека ни е со среќа победата,не ја гледав утакмицата се зафркна каблоската нешто.Важно е дека победивме,сега имаме убав резултат за реваншот на ЈНА.Богунович и Тошич ЗВЕРОИ!!Ајмооо Гробари.Партизан се волииии!
даворе, да те исправам не е веќе ЈНА. сега е Partizan Stadium.
иначе браво за победата. не ни мислев дека ќе има проблеми со дракуливе. ајде нека ни е честито влез во уефа лигата (иако, сеуште неофицијално.)

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Одличо тоа ни требаше победа во гости сега во Белград само рутински да ја обработиме и вториот дел од задачата и да одиме во групната фаза каде шо и ни е местото.:salut:
Mestoto ni e vo Ligata Na Sampionite, samo uefa ne isfrli, toa ni e.
Sepak, treba da bideme zadovolni i so vleguvanje vo grupite vo uefa, nekoj go nema, ni toa. ( ciganite, haha haha haha haha ),
Treba da dokazeme deka sme evropska ekipa, deka zasluzuvame poveke od ova.
Na odlicen pat sme, samo taka da prodolzime.
Mislam deka za vtorata utakmica treba da odigrame maksimalno pretpazlivo, i eden gol bi ja resil utakmicata, vo nasa korist se razbira, i potoa relaksirano do krajot.
Ne se svesni sto gi ocekuva na J.N.A. ili Partizan Stadium . sto bi rekol Aleksandar, vistinsko ludilo.
Pozdrav,momci,na odlicen pat sme, uefa e nasa.

В

Вори

Гостин
Првпат слушам дека го смениле името од ЈНА во Партизан Стедиум,али нема врска!!!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Пишуваше на официјалната страна и сега и на влезот има големи светлечки букви Партизан Стедиум.:helou:
Како и да е се разбираме.
ПОЗЗ!!

Kajgana Shop

На врв Bottom