Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Судбината на Партизан ќе се знае на 16 август! Утре ќе се одигра реваншот Партизан - Зрињски, кој ќе биде чиста формалност по победататна Партизан од 1-6, но по вложената жалба на Партизан на 16 август ќе се одлучи дали србите продолжуваат понатаму или босанците, во второто коло на 16 август
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=512/newsid=566068.html
http://sport.hrt.hr/htvsport/Opsirno.asp?dan=/2007/07/31/010.xml
http://www.partizan.co.yu/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=454

Daj boze UEFA(mafioza) da ni dozvoli da igrame protiv Rabotnicki ima da bide odlicno Gradski na 16 ima da bide prepun so GROBARI uf samo neka ni dozvoli UEFA

Ако пројде Партизан на комисија Градски ке крца и тоа не само од Гробари ке има и 1 000 000 Македонски Делии што ке идат за инат на Партизан и тогаш нашата малодушност ке достигне ново нивоsd Би сакал да падне Партизан во Скопје, ама од било кој друг клуб само не од Работнички кој го мразам во секој облик на името.

Абе ајт у к. Делии, гробари. Срање!!! Биди си македонец, поштовај си ги своите.

Za delii na gradski ne veruvam deka ce ima ama so GROBARI ima da bide puno Partizan sea e vo zalet i ce pobedi bar 3:0

Абе ајт у к. Делии, гробари. Срање!!! Биди си македонец, поштовај си ги своите.

Би бил Македонец за секој друг клуб Пелистер, Победа, Македонија Ѓ.П.,Цементара ама за овие не можам...премногу ги мразам

Абе не бидете продадени души.. како мошите да навивате за спбски клуб кога игра против некој наш, македонски.. Јас порано истото прашање за кој би навивале за побда или звезда го имав поставено на темата од ц звезда и се изненадив на некои размислувања..
Само видете какви натписи на транспарентите на навивачите на србските клубови, на кои го омаловажуваат македонскиот народ и македонската нација.. не нарекуваат јужни срби и не знам уште што не.. а некои "македонци" сеуште им го лижат газот.. ова не можам да го сватам :ban?:

utre ke se resava za protivnikot na Rabotnicki so koj i da igra navivame za Rabotnicki

Абе не бидете продадени души.. како мошите да навивате за спбски клуб кога игра против некој наш, македонски.. Јас порано истото прашање за кој би навивале за побда или звезда го имав поставено на темата од ц звезда и се изненадив на некои размислувања..
Само видете какви натписи на транспарентите на навивачите на србските клубови, на кои го омаловажуваат македонскиот народ и македонската нација.. не нарекуваат јужни срби и не знам уште што не.. а некои "македонци" сеуште им го лижат газот.. ова не можам да го сватам :ban?:

брат не се тоа македонци, тоа се луѓе кои немаат свое ЈАС. такви луѓе го :drk: на партизан и звезда, а плукаат по македонија која им дава леб да јадат и кои уствари живеат на грбот на оваа наша држава

брат не се тоа македонци, тоа се луѓе кои немаат свое ЈАС. такви луѓе го :drk: на партизан и звезда, а плукаат по македонија која им дава леб да јадат и кои уствари живеат на грбот на оваа наша држава
Е па да.. затоа македонци го ставив во наводници..

Е ова ме радува.. да не им се дозволи да имаат публика.. а уште подобро да ги дисквалификуваат :)

Е па да.. затоа македонци го ставив во наводници..

Е ова ме радува.. да не им се дозволи да имаат публика.. а уште подобро да ги дисквалификуваат :)

не ги видов наводниците :) ај ќе видиме утре што ќе се случи, иако и да играат против партизан шансите според мене се 50-50, не се они ништо подобри од работнички

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom