Кои филмови и серии ќе ви останат во душа?

• Креатор на темата Креатор на темата ScArFaCe_K4
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 4 66,7%
  • .

Гласови: 2 33,3%

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .
allo allo,cosby show,seinfeld,two and a half men,frasier,големи и мали-серијата на времето одеше на мтв
once upon a time in america,goodfellas,pulp fiction,four rooms,grindhouse(двата дела), snatch

Ако е The Tribe, да една од најдобрите серии, барем според мене

леле оваа серија ја бев заборавил.. дефинитивно една од најдобрите..

а јас се чудев од каде ми е познат Лукас од Три Хил.. сега ќе знам..

леле оваа серија ја бев заборавил.. дефинитивно една од најдобрите..

а јас се чудев од каде ми е познат Лукас од Три Хил.. сега ќе знам..

Chad Michael Murray нема глумено во The Tribe

"Племе", "Млади Бунтовници" и "ФM 04".

Ако е The Tribe, да една од најдобрите серии, барем според мене

Тhe Tribe и летописите на нарнија(не серија)
Не не верував дека постојат луѓе во Македонија што се фанови на серијава.Иначе на темава The tribe,Lost,Prison break,Млади бунтовници(на времето:pos2:)...

Не не верував дека постојат луѓе во Македонија што се фанови на серијава.Иначе на темава The tribe,Lost,Prison break,Млади бунтовници(на времето:pos2:)...
Ехее, па имаше период кога ги даваа на македонска телевизија мислам, од тогаш нашиве генерации што сме 89, 90, 91, 92 има многу фанови на овие серии

Ехее, па имаше период кога ги даваа на македонска телевизија мислам, од тогаш нашиве генерации што сме 89, 90, 91, 92 има многу фанови на овие серии
Да ама не ја завршија серијата која е снимена до 5 сезона и прекината:toe:

La vida es bela - Животот е убав- еден од најубавите филмови на сите времиња. Само на каков начин таткото тие ужаси од војната му ги претставува на синот, за детето ни за момент да не почувствува немир и страв!
Би го гледала филмов повторно и повторно...

Пријатели, Млади Бунтовници, Пријатели (имаше една шпанска серија со овакво име на МТВ играше пред многу време), Козби шоу, Сите го сакаат Рејмонд, Херои (иако уште не ми е догледана), Големи и мали, Наше маало (според мене најубавата серија за деца која е направена во Македонија)
Животот е убав, Беше еднаш во Мексико, Танго и Кеш

WTF!Исто, и јас не верував дека има фанови на серијава во МКД.
Инаку, Племе се повторува од 1ва сезона во Нов Зеланд на тој каналот што ја даваа, Клоуд 5 или како и да е.
И да, ја снимаа до 5та сезона и ја откажаа, има скрипти за првите две епизоди од 6та епизода по интернетов сепак.

Ги изгледав јас сите 5 сезони наново, во почетокот на оваа лето.

Племе, Фрејзер, Пријатели (компањерос (шпанскиот)), Како ја запознав мајка ви, Животот е прекрасен, Кино Парадизо, Хотел Руанда, Шошенк.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom