Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вака,коа ке рестартирам копмјутер не се уклучуваат серверите зошт?

Counter-Strike 1.6 windows 7 problem

Здраво.
Имам голем проблем со cs 1.6. Пред 1 недела го ставив Windows 7 Ultimate Built 7600. Сите игри до сега ги тера перфектно освем cs. Кога ќе ја приклучам само шо ќе појават "Find serves" , "Options", "New Game" & "Quit" се минимизира и неможам да ја подигнам. Ги имам инсталирано најновите драјвери & го имам апдејтирано windows-от.
Знае ли некој во шо е проблемот ?!

освем со windows 7, counter strike 1.6 има проблеми и со Vista

Абе ја имав Vista па сеа имам Windows 7 и ни на едниот не ми праеше проблем ни на другиов.Може да ти е нешто до кантерот ако сакаш можам да ти пратам торент за друг да симнеш.

освем со windows 7, counter strike 1.6 има проблеми и со Vista

Абе ја имав Vista па сеа имам Windows 7 и ни на едниот не ми праеше проблем ни на другиов.Може да ти е нешто до кантерот ако сакаш можам да ти пратам торент за друг да симнеш.

И кај мене исто, перфектно си работеше на сите верзии на Windows.

Еј.. средив работа... инсталирав CS1.6_Full_27 сега се е во ред.. сепак фала.. xD

moze :)

Ај нека ми каже некој од каде да ја симнам Кантер 1.6 за да играм он-лајн..ама со се..без кракови да ми бара и слични срања..и кај шо е проверено да нема вируси..Фала однапред!:vozbud:

Дечки ај дајте некој добар брз торент или еден линк за симнување на кантер1 Ама вемолам да биде испробана и да се игра он лајн до сеа симнав 3 ни една неке дасе игра и пачови ставав в29 итн, ве молам ми треба побрзо

симнав кантер од нет, го инсталирав и во видео renderer ми е software, и графика ти е бетер од нинтендо, и пробав да го сменам во OpenGL и вика
"The specified video mode is not supported.
The game will run i software mode."
и има само OK и Cancel
ке кликнеш ОК и пак си е по старо, кликнав апдејт да и направи на драјверите за графичката и вика дека up-to-date била...има спас од ова???
иначе имам win 7....

симнав кантер од нет, го инсталирав и во видео renderer ми е software, и графика ти е бетер од нинтендо, и пробав да го сменам во OpenGL и вика
"The specified video mode is not supported.
The game will run i software mode."
и има само OK и Cancel
ке кликнеш ОК и пак си е по старо, кликнав апдејт да и направи на драјверите за графичката и вика дека up-to-date била...има спас од ова???
иначе имам win 7....

Немаш инсталирано драјвери за графичката, инсталирај си.

Дечки зошто ми е голем лагот кога играм он лајн? Исклучувам и скајп и месенџер ама пак е исто.
Нов ми е компјутерот има windows 7 и имам кабелски интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom