Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки на steam кај се става аватар ?? пробуам таму у friends на тоа change avatar не ми уклучува не ми дава ништо

И уште нешто како коа играм цс на стеам да ми го дава аватарот коа ќе стиснам таб ?

jas , uste odkoga go zemav stimot imav avatari koga ke pretisnam tab da go vidam rezultatot ... neznam zosto ti nemash :toe::toe::tv:

Дечки на steam кај се става аватар ?? пробуам таму у friends на тоа change avatar не ми уклучува не ми дава ништо

И уште нешто како коа играм цс на стеам да ми го дава аватарот коа ќе стиснам таб ?

Го уклучуваш стимот и идеш на тоа Community => Edit my profile(под View my profile, десно) и тука имаш Avatar:(browse и одбираш слика)

А да ти се појавуваат аватарите кога ќе стиснеш на TAB треба да играш со резолуција 1024x768

Поздрав.

abe kakod a kreiram aj objasnete mi :toe::toe::toe::toe:

i posle so da praam.popolnuvas se toa server ip vamu tamu i posle preku igrata da vlezam so conzola connect + ip adresa i????daj objasnete neso nejke ova.:toe::toe::toe:

i posle so da praam.popolnuvas se toa server ip vamu tamu i posle preku igrata da vlezam so conzola connect + ip adresa i????daj objasnete neso nejke ova.:toe::toe::toe:

Еве ти во оваа тема подобро објаснето кликај anyway си стаив аватар се напраив како што треба и на најголема резолуција ставив и повторно не ми го дава..

Креираш,ја ставаш Ip во Favorites или connect <ip> и влегуваш играш.
На тие што сакат да играт со тебе им ја даваш истата ip и пуцај.

Команди за во играта т.е админ командите ги пишуваш преку dedicted server/console шо ти е.

Moже некој да ми даде линк за Flex Anticheat за да играм на Маниа серверите?
Фала однапред:smir:

Sto e so kgn serverite? Ne rabotat ili do mene e nesto?!? pozz i neka kaze nekoj

Сите 6 сервери и кај мене се down. Ваљда работат нешто, незнам. Ќе се изјасни wot.:)

Ej , абе ке ми даде линк некој да ја слегнам другата кантер, оваа како на b0nuS на Скриншот како што му се : Енергијата, Панцирот, парите.. некак поинако е.
Дали оваа е друга кантеР?:kesa::kesa::pipi:

Ej , абе ке ми даде линк некој да ја слегнам другата кантер, оваа како на b0nuS на Скриншот како што му се : Енергијата, Панцирот, парите.. некак поинако е.
Дали оваа е друга кантеР?:kesa::kesa::pipi:
abe drug patch e mislam deka e v32

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom