Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблеми со sxe7.5 не ножам да го оклучам ... Еве еден принт скрин подоле...

http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/21/f_asdqwem_4933644.png
f_asdqwem_4933644.png

Е фала на помошта ...

(ама ништо не те разбрав) :jaj:

Симни ја програмава. Инсталирај. Двапати кликни на иконата Revo Uninstaller што ќе ти се појави на десктопот. Овде од листата на програми, најди го sXe injected. Селектирај го и горе од менито избери Uninstall. Сега, избери ја четвртата опција Advanced. Почекај да заврши бришењето, и на крај селектирај ги сите фајлови/регистри што останале и направи DELETE. Кликни Finish и рестартирај го компјутерот.Побарај низ темиве линк за sXe, и инсталирај го одново.
Сега јасно е ?

Od kaj mozam da najdam potpisi,бтв што ви се тие малите..пример:ac milan,chelsea...

Дајте линк за down на CS, ама не од cs.kajgana.com, или може линк за онаа CS 1.6 од Digital Zone.. :wink:

Симни ја програмава. Инсталирај. Двапати кликни на иконата Revo Uninstaller што ќе ти се појави на десктопот. Овде од листата на програми, најди го sXe injected. Селектирај го и горе од менито избери Uninstall. Сега, избери ја четвртата опција Advanced. Почекај да заврши бришењето, и на крај селектирај ги сите фајлови/регистри што останале и направи DELETE. Кликни Finish и рестартирај го компјутерот.Побарај низ темиве линк за sXe, и инсталирај го одново.
Сега јасно е ?

Се е јасно ... Ама горе зборчето Advanced никаде не го најдов ;)

Ако мислеш на овие опции
Uninstaller . Tolls . Options . Hunter mode (четврта опција) и др ... Еве јас како сфакам.

Добро ајде не разбирам и крај ... Па и не мора кантер...

Како може да ставам слика на "комаентари на профил" бтв да го уредам??:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom