Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Си прочитал зашто не те прима?
Не?

Ај да ти кажам, пишува дека те исфрла заради тоа што тие 2 слота се резервирани за администратори.
Steta so e taka napraveno super si bese so 16 dusi i + imase mesto za administratori. vaka 14 dusi mn malce e(moe mislene).

Како можам да ги наместам кога ги менувам оружјата да не се репетираат? Знам дека може на Кондишн Зиро, а може ли 1.6?

Тоа БЕШЕ баг што сега е поправен. Последно мислам дека на 1.3 или 1.5 го имаше.

Корун,па тоа ти велам јас имав 40-50 фпс:jaj:.
И сега кога е стотка ...Ного голема разлика се примејке.

Abe zasto na kajgana 1 server pisuva 14/16 i ne mozes da vlezes ??? Znae nekoj da kaze ili serevrot go naprajle za 14 dusi???

Мхм, сеа видов и јас. Треба да е 16 +2, ке се среди до после. Вчера нормално беше.

Тоа БЕШЕ баг што сега е поправен. Последно мислам дека на 1.3 или 1.5 го имаше.

Има такви модели. :) Но не се дозволени мислам, плус "ти се зголемувало fps".

Мхм, сеа видов и јас. Треба да е 16 +2, ке се среди до после. Вчера нормално беше.

Top ako se vrati se u normala kako sto bese.T.e. 16+2

кога играм после некои 30 минути почнува да ми засецкува,стаив фпс100 и после 30-те минути ми се намалува ми се мења цело време ми идат фпс-то рандом борјки,од контрол панел на графицката го изгасив verican sync-off го стаив и пак ми праеше така,ги симнав најновите драјвери ги инсталирав напестив verican sync-off и пак ми праи така некој начин да се напраи?
да не знае некој како да напраам CS да не ми засецкува?

Пробај со постари драјвери, и намали на 50-60фпс. Пробувај секакви варијанти. Шо пц имаш?

Зошто ми се рестартира ком.. од SXE INJECT на кантер ?:nesvest::nesvest::toe:

Зошто ми се рестартира ком.. од SXE INJECT на кантер ?:nesvest::nesvest::toe:
може ти е до комп. а мозе и да имас проблем со цс...така да провери со антивирус да не имаш вируси.од лично искуство:smir:

Абе ја можам да направам модели што не репетираат АМА, играта е програмирана пример, одкога ќе го извадиш оружјето после една секунда да можеш да пукаш. И дали ќе репетира, дали не, исто ти е, сватете го ова. А тие модели што зголемуваат FPS се попросто направени, со помалку графика и полигони, полошо изгледаат па така играта помалку се замара за оружјата и ти дава 1-3 FPS плус.

Eve edna golema pomos do noobcite sto gi ima na serverite sto uste nezz kako se drzi maus a se fatile na server da igraat:jaj:,nikoj nemoze da se nauci od server,da nauci kako se igra, da ima refleks...zatoa klikni ovde i simni ja ovaa Counter Strike!pozz noobs:helou:

Ха, до некаде си во право коруне.
Но, што мислиш на комбинацијава.. мал баг плус.
Моделите во комбинација со скрипта. Си местиш кое копче сакаш и пример правиш релоад стиснеш тоа дугме испукува плус 2 куршуми? Не троши од шаржер ниту од било што.

Значи, на пиштол си.. користиш багот - пукаш 2 куршуми, плус мегувреме стискаш 1 за пушката. Ја вади и продолжува да пука.. значи додека да ја извади ти пукаш 2 куршуми и после продолжуваш со пушката. Споен оган. И го добиваш ефектот типчето што го бараше. (H)

Бтв, и моделите и скриптата е забранета. Така да..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom