Помош околу Counter-Strike (општо)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Како ке видиш преку скриншот дека неможе да мрда со нишанот?

=|

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Како ке видиш преку скриншот дека неможе да мрда со нишанот?

=|
Епа да видам/е шо му е проблемо, оти не го сванах баш нај нај...
Aко не прочита по нагоре, вика оти и кога држел TAB ги немало играчите, прв пат слушам за ваков проблем, па за тва му кажах ако може да видаме...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Tрол, сите габи не се јадат. :)

Препрочити си постот, не му излага никаков ерор или сл. Како ке видиш молим те од сс дека држи таб и не излагааат скорот/играчите/latency?

:)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ај да ми каже некој како се инсталираат скинови за оружје на CS 1.6 pls...Фала...:toe::vozbud::vozbud:

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
trol ne e toa brat pingotmi e dobar 40 do 60 ne mi pisva kako so vikas tuku ednostavno na pati vo tekot na igrata i bas najmnogu koga treba nisanot ne mozam da go pomestam nekoe vreme .a jas se dvizam i pritiskam na tab nema nisto i posle pak se opravuva ama neli mi prava:sekss: ok sega ako dobro mozam i da objasnam vo seko slucaj fala na tvoeto moslenje.inace go smeniv netot od kabel net na telekabel i pingot se sredi e sega pa toa aj poz
Порано си игрел/а со чит ? Ако си игрела земи од ново ја инсталири кантер.:smir:

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
Извини така ама чудно мее,Таков проблем да знааш оти е играл со чит истото ли го имаше ?:uvo:
Не баш истото.Така некак не можеф ја да флеваф да играм, и не ми ѓи пишаше играчето.:smir::helou:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Имам проблем при Cs онлаин играње.. Креирам сервер, a кај што треба да велзи другиот играч во Find Server не го покажува серверот што го креирав... Чекам помош околу ова..Фала од напред..:helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Имам проблем при Cs онлаин играње.. Креирам сервер, a кај што треба да велзи другиот играч во Find Server не го покажува серверот што го креирав... Чекам помош околу ова..Фала од напред..:helou:
Ako kreirash preki Dedicted Server, pishuvaj vo Console sv_lan 0 i posle restart. Ili ako nesaka, smeni porto dan e bide 27015 tuku napraj 27018.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Metono1[mkd];1874055 напиша:
Ako kreirash preki Dedicted Server, pishuvaj vo Console sv_lan 0 i posle restart. Ili ako nesaka, smeni porto dan e bide 27015 tuku napraj 27018.
Tnx bro.. Ке се снајдиме... Фала уште еднаш...

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
Што нет имаш ?.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Што нет имаш ?.
ADSL 100... Го турнав од нет Cs... И Пач има и се... Ама ко ке сакам да го кренам серверот,сега ми излегува едно прозорче?? За тоа има помош некако?

Kajgana Shop

На врв Bottom