Епа да видам/е шо му е проблемо, оти не го сванах баш нај нај...Како ке видиш преку скриншот дека неможе да мрда со нишанот?
=|
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Како ке видиш преку скриншот дека неможе да мрда со нишанот?
=|
Ако ги имаш download, одпакувај ги, и стави ги во C:\Program Files\Valve\cstrike\modelsАј да ми каже некој како се инсталираат скинови за оружје на CS 1.6 pls...Фала...
Порано си игрел/а со чит ? Ако си игрела земи од ново ја инсталири кантер.:smir:trol ne e toa brat pingotmi e dobar 40 do 60 ne mi pisva kako so vikas tuku ednostavno na pati vo tekot na igrata i bas najmnogu koga treba nisanot ne mozam da go pomestam nekoe vreme .a jas se dvizam i pritiskam na tab nema nisto i posle pak se opravuva ama neli mi prava:sekss: ok sega ako dobro mozam i da objasnam vo seko slucaj fala na tvoeto moslenje.inace go smeniv netot od kabel net na telekabel i pingot se sredi e sega pa toa aj poz
Извини така ама чудно мее,Таков проблем да знааш оти е играл со чит истото ли го имаше ?:uvo:Порано си игрел/а со чит ? Ако си игрела земи од ново ја инсталири кантер.:smir:
Не баш истото.Така некак не можеф ја да флеваф да играм, и не ми ѓи пишаше играчето.:smir::helou:Извини така ама чудно мее,Таков проблем да знааш оти е играл со чит истото ли го имаше ?:uvo:
Ako kreirash preki Dedicted Server, pishuvaj vo Console sv_lan 0 i posle restart. Ili ako nesaka, smeni porto dan e bide 27015 tuku napraj 27018.Имам проблем при Cs онлаин играње.. Креирам сервер, a кај што треба да велзи другиот играч во Find Server не го покажува серверот што го креирав... Чекам помош околу ова..Фала од напред..:helou:
Tnx bro.. Ке се снајдиме... Фала уште еднаш...Metono1[mkd];1874055 напиша:Ako kreirash preki Dedicted Server, pishuvaj vo Console sv_lan 0 i posle restart. Ili ako nesaka, smeni porto dan e bide 27015 tuku napraj 27018.
Што нет имаш ?.Имам проблем при Cs онлаин играње.. Креирам сервер, a кај што треба да велзи другиот играч во Find Server не го покажува серверот што го креирав... Чекам помош околу ова..Фала од напред..:helou:
ADSL 100... Го турнав од нет Cs... И Пач има и се... Ама ко ке сакам да го кренам серверот,сега ми излегува едно прозорче?? За тоа има помош некако?Што нет имаш ?.