Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
alooo? ja pre instalirav c.s. i sega koga idam na find server na internet ne mi dava ni eden server prethodno imase 70 , 80 serveri sega tapa- nisto. sto da se pravi? abe kazete kako da stavam botovi maliot saka da igra nema valjda na server da igra . mene me pravat lom pa za nego da ne zborime.

abe rambo se zalis za nekoj problem so e mnogu lesno da se resava :) ako imas USB . idi na nekoj tfoj drugar i zemi go kanterot so USB . sfacas ! :)

ej falati KGB samo da kazese kako da stavam botovi mnogu ke ti bidam blagodaren.

ej falati KGB samo da kazese kako da stavam botovi mnogu ke ti bidam blagodaren.
иако ова се однесуваше до кгб, јас ке ти кажам...треба да имаш инсталирано за ботови па потоа во конзола пишуваш bot_add_ct ili bot_add_t...се надевам дека ќе ми бидеш благодарен:helou:

Downloadiri го ОВА.
Потоа оди отпакуви го во фалјовите на цсСтрике ..
Потоа во играта кога ке креираш кога ке флезиш немоза у конзола да пишеш ништо само ке стиснеш буква H и мислам дека ке се снајдеш таму ... Поздрав:salut:

Downloadiri го ОВА.
Потоа оди отпакуви го во фалјовите на цсСтрике ..
Потоа во играта кога ке креираш кога ке флезиш немоза у конзола да пишеш ништо само ке стиснеш буква H и мислам дека ке се снајдеш таму ... Поздрав:salut:
Borce i jas neam botovi na cs ali i ne mi treba ama prasuvam na intrnet kafe od H stam botovi znam deka se stat ama kaj mene ne biva jas gi donlatiraf bodovite gi staif koa stitnam H eve so mi dade :)
jjjjzq7.png

rambo ti koa go stitnes H neli ti dava po gore add bot kick all bot ili ne ?. ako ti dava isto kao ova so e na slika ne biva botovi da stais :

Borce i jas neam botovi na cs ali i ne mi treba ama prasuvam na intrnet kafe od H stam botovi znam deka se stat ama kaj mene ne biva jas gi donlatiraf bodovite gi staif koa stitnam H eve so mi dade :)
jjjjzq7.png

rambo ti koa go stitnes H neli ti dava po gore add bot kick all bot ili ne ?. ako ti dava isto kao ova so e na slika ne biva botovi da stais :

нема веза тоа...
ке си напишеш или најверојатно од " = " не треси така и ти не бивало ботови да ставиш...

нема веза тоа...
ке си напишеш или најверојатно од " = " не треси така и ти не бивало ботови да ставиш...
i ti ne razbiras nisto ne e za mene bodovite ama vikam eve namesto rambo ke gi donwnlatira nobovite i kao ke gi stai kako ke igra so nobovi koa ne moze :! borce mu vika stistni H i ke se najdes aj kazi mi ti kako da se najdam eve jas kako da se najdam da gi pustam nobovite !:)? stistnam H nisto ne mi dava ::bip:

i ti ne razbiras nisto ne e za mene bodovite ama vikam eve namesto rambo ke gi donwnlatira nobovite i kao ke gi stai kako ke igra so nobovi koa ne moze :! borce mu vika stistni H i ke se najdes aj kazi mi ti kako da se najdam eve jas kako da se najdam da gi pustam nobovite !:)? stistnam H nisto ne mi dava ::bip:

абе неписмен човек се права тоа од која буква да ги покажува тоа ништо не мора да значи , може неговите ботови се палат од х некој може пред да стартуваш си има разни видови
:star:

како беше шифрата за фпс..

max_fps 101 мислам оти е така

На овие да не мислиш?
Код:
net_graph 1/2/3
net_graphpos 1/2/3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom