Luge daj pomognete mi bidejki koga kreiram server drugite ne mozat da me najdat(se razbira moite drugari so koi sakam da igram):salut::helou:
Еве види на ова мислње ти е објаснето се #11http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=473318&postcount=11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Luge daj pomognete mi bidejki koga kreiram server drugite ne mozat da me najdat(se razbira moite drugari so koi sakam da igram):salut::helou:
иако ова се однесуваше до кгб, јас ке ти кажам...треба да имаш инсталирано за ботови па потоа во конзола пишуваш bot_add_ct ili bot_add_t...се надевам дека ќе ми бидеш благодарен:helou:ej falati KGB samo da kazese kako da stavam botovi mnogu ke ti bidam blagodaren.
ej falati KGB samo da kazese kako da stavam botovi mnogu ke ti bidam blagodaren.
Borce i jas neam botovi na cs ali i ne mi treba ama prasuvam na intrnet kafe od H stam botovi znam deka se stat ama kaj mene ne biva jas gi donlatiraf bodovite gi staif koa stitnam H eve so mi dadeDownloadiri го ОВА.
Потоа оди отпакуви го во фалјовите на цсСтрике ..
Потоа во играта кога ке креираш кога ке флезиш немоза у конзола да пишеш ништо само ке стиснеш буква H и мислам дека ке се снајдеш таму ... Поздрав:salut:
Borce i jas neam botovi na cs ali i ne mi treba ama prasuvam na intrnet kafe od H stam botovi znam deka se stat ama kaj mene ne biva jas gi donlatiraf bodovite gi staif koa stitnam H eve so mi dade![]()
![]()
rambo ti koa go stitnes H neli ti dava po gore add bot kick all bot ili ne ?. ako ti dava isto kao ova so e na slika ne biva botovi da stais :
i ti ne razbiras nisto ne e za mene bodovite ama vikam eve namesto rambo ke gi donwnlatira nobovite i kao ke gi stai kako ke igra so nobovi koa ne moze :! borce mu vika stistni H i ke se najdes aj kazi mi ti kako da se najdam eve jas kako da se najdam da gi pustam nobovite !нема веза тоа...
ке си напишеш или најверојатно од " = " не треси така и ти не бивало ботови да ставиш...
i ti ne razbiras nisto ne e za mene bodovite ama vikam eve namesto rambo ke gi donwnlatira nobovite i kao ke gi stai kako ke igra so nobovi koa ne moze :! borce mu vika stistni H i ke se najdes aj kazi mi ti kako da se najdam eve jas kako da se najdam da gi pustam nobovite !? stistnam H nisto ne mi dava ::bip:
Коо шифра бе Ристе?
net_graph 1/2/3
net_graphpos 1/2/3