Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми дава да влезам на Кантер Страјк серверот додека се игра nuke со образложение Your map differs from the one that's playing on the server или нешто слично. Играта ми е превземана од cs.kajgana.com,како и в26 пачот и sxe-to :toe:

Не ми дава да влезам на Кантер Страјк серверот додека се игра nuke со образложение Your map differs from the one that's playing on the server или нешто слично. Играта ми е превземана од cs.kajgana.com,како и в26 пачот и sxe-to :toe:
Симни ја оваа верзија на nuke.
Откако ќе ја симнеш, стави ја во фолдерот /Valve/cstrike/maps

Поздрав.

sho prajte be :) vi nedostasuvav?? imav problemi so cs .. i duri sea najdov vreme da simnam instalacionot od kaj vas pa go srediv konechno :) koenchno ce placite sea :)) tuku drugo mi bese muabetot .. nesto iam problem so igrava nistho ne chitam ni koga drugi pisuvaat ni jas sho pisuvam .. nesto mi dava #Chat Alldeath taka neshto beshe pa daj kazete so da mu pram????

неможам да се конектирам ми вика not responding

исти се серверите како од порано или се сменетеи...
порано си влагав бес проблем сега not responding

исти се серверите како од порано или се сменетеи...
порано си влагав бес проблем сега not responding
CS1 @ Kajgana - cs.kajgana.com:27015
CS2 @ Kajgana - cs.kajgana.com:27020
KGN Clanwar Server - cs.kajgana.com:27025

Oвие се серверите. Пробај со овие, ако не може ваљда имаш проблеми со нетот, даун се серверите или си баниран како што кажа Мето toeto

OMFG !!!
абе си играм цс и едно време врисна нешто и ме исфрли од цс и се исклучи играва.и пробувам да ја пуштам ми вика cs.is not a valid win32 application.
и после се пушти некако ама ко че ја уклучам мониторов прелива во бои ништо не се гледа само бои си се менува.
HELPPPPPP

zs koga ke probam da se konektiram na KAJGANA serverot,(neznam tocno koj), mi vika YOU HAVE BEEN DISCONECTED FROM THE SERVER , REASON:KICKED,: DROPPED DUE TO SLOT/......POMOS

toa SXE, go imam instaliranao, i koga ke go uklucam se pojavuva edno prozorce so OPTIONS, i UPDATE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom