Помош околу Counter-Strike (општо)

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ја симнав двапати кантер еднашка од cs.kajgana.com а другиот пат од торент и неке да ми се инсталира стисткам на тоа setup.exe и чекам и неке да се инсталира,неке да се појави за да се инсталира,го рестартирав компјутерот и пак неке.ако може некој да помогне:toe:

mr.PeTaR

dtm.PeTaR
Член од
28 август 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
drug problem :P

da ne znaj nekoj kaj da najdam programceto ako si admin na nekoj server da ti pokazuva so crveno i plavo kade se ostanatite igrachi ako si ti Death.
Please help :D

E

Elipsis

Гостин
CS 1.6 na LInux

Samo so instalirav ubuntu ama ne znam kako se snima kanterot mu snimiv wine ama posle neznam so znae nekoj kako da se snimi?

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
aj nekoj neka mi kaze kako od demo file da go napravam vo video. koga snimam preku konzola se zacuva kako file_name.dem , kazete mi kako da go napravam u file_name.avi

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Aj neka mi kaze nekoj od kaj da najdam CS 1.6 koi patchovi mi trebaat i kazete IP adresa, dojdam da ve tepam malce. Pozdrav

Член од
13 септември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
So drugarot sme povrzani so ruter i sega sakame da igrame kanter vo mreza. Vklucime i hamachi i koga probame da se konektirame koga edniot kreira ni javuva poraka.

Disconected.
Restricted acess nesto lan(class3)

do sto moze da bide

Член од
12 октомври 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
koga ke go oklu4am sXe-injected,pa potoa kanter i flevam na kajgana serverot i me kiknuva i pise client error.ak moze nekoj da pomogne!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom