- Член од
- 7 март 2008
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 0
najdobar e vip gaming ili kao si vikaa
да бе...najdobar e vip gaming ili kao si vikaa
Ako момче, лижи уште.. може ке заиграш за вип, па слот ке добиеш.. па и админ како моствантед и елимас.. и др..najdobar e vip gaming ili kao si vikaa
kGn > simpleX ?Ako момче, лижи уште.. може ке заиграш за вип, па слот ке добиеш.. па и админ како моствантед и елимас.. и др..
kGn - ontopic (=
ин енд аут.
Вака сега КИНДЕР :still kgn.. со естонскиот тим би ги срушил симплекс.
dont try to be smart ass (-
неам причина да лижам :wink:
Ајверсон.
Добро глуп си или вежбаш за глуп?Вака сега КИНДЕР :
1.темава е најдобар клан ВО МАКЕДОНИЈА а кгн.ест се од ЕСТОНИЈА.:helou:
2.Не се обидувам да бидам smart ass , туку само кажувам реално:wink:
3.Како што кажа оги , ни естонците немаат шанси со симплех.
NoFear
Сепак не претерувај, нели?Добро глуп си или вежбаш за глуп?
кгн е мак. клан.. ја ако оформам клан, играчи може да викнам од северо-јужна африка нели? кланот е стил македонски.
а за да немаат шанси естонците.. малце чукни си у зелената глава..:smir:
Баш би сакал да имаат шанси да се сретнете да ви исплескаат малце газето у лан, а не да им дрнкате зад монитор читери
ДОБРО ТИ СИ ГЛУП МОРЕ ЕЈ.Добро глуп си или вежбаш за глуп?
кгн е мак. клан.. ја ако оформам клан, играчи може да викнам од северо-јужна африка нели? кланот е стил македонски.
а за да немаат шанси естонците.. малце чукни си у зелената глава..:smir:
Баш би сакал да имаат шанси да се сретнете да ви исплескаат малце газето у лан, а не да им дрнкате зад монитор читери
SteamMetono1[mkd];1289287 напиша:Сепак не претерувај, нели?
Симплекс се најдобри у мкд. Ти по што гледаш дека естонците ке бидат јаки? По тоа што се јаки Онлајн, паблик овнерс?
Алак, Фоглер, Цумасе ( еден што вреди ) заедно со Леукс, овој шо е..
Нема смисла, постот али ајде
хаха.. значи ако сакам да имам ја македонски лиценциран клан, мора да играм qWCG, insomnia etc... hahah јбг глуп сум :uvo: :uvo:ДОБРО ТИ СИ ГЛУП МОРЕ ЕЈ.
Македонски клан викаш се а?
Играат qWCG , Ins Winter/Sumer , играа на Arena Pro , играаат инс инвите ?-НЕ!
И затоа престани да се брукаш..:helou:
Епа ако беа толку јаки ке играат БАРЕМ ЕДЕН турнир во ЛАН во македонија. И ако се македонски клан ајде да ги видам ЛАН нека играат со др. македоснки екипи бе.Steam
хаха.. значи ако сакам да имам ја македонски лиценциран клан, мора да играм qWCG, insomnia etc... hahah јбг глуп сум :uvo: :uvo:
ти даваат после документ? дека поседуваш македонски клан?
лгх играат инсомниа? не.. па не се македонски, бугарски клан се бе, или грчки кој знае :uvo:
немаш доволно години и стаж асално да размислуваш.. :helou: