Јас мислам сега знаеме кои се најјаки во МК и лоцк на тематаЗа во Македонија можеби не најдобри (ама меѓу топ 5), ама во Струмица и пошироко , никој збор не смее да каже.
Бај д веј, ако има Insomnia Winter пазете на Logix Gaming.
Сакаш да кажеш дека LGX се некаде околу 5 у мк?За во Македонија можеби не најдобри (ама меѓу топ 5), ама во Струмица и пошироко , никој збор не смее да каже.
Бај д веј, ако има Insomnia Winter пазете на Logix Gaming.
1 прашање то тебе? од кај се овие рГ имам мн слушнато ама не знам баш добро :wink:najbolji klan u mkd BW ... samo na simpleX moze da ni izvadat neso nikoj drug zaebancijaa.....favoriti sX i rG
Грешка си,фаворити се sX, insomniateam, и teamGC(Global chalengers).Мислам дека имаат шанси да стигнат далеку GC,пошо си земаа нови играчи(L1nk,tomce..не знам колку ги знаете ..).Бај д веј,peacemaker,rG не знаат да играат,мислат дека знаат,а уствари не знаат..ја ги иам тепано 3-4 пати,и тоа микс... а они цел тим,така да...:smir:najbolji klan u mkd BW ... samo na simpleX moze da ni izvadat neso nikoj drug zaebancijaa.....favoriti sX i rG
Mario јас играм во rG кога сакаш cw само прати приватна порака ќе видиме кој знајт да играт :wink:Грешка си,фаворити се sX, insomniateam, и teamGC(Global chalengers).Мислам дека имаат шанси да стигнат далеку GC,пошо си земаа нови играчи(L1nk,tomce..не знам колку ги знаете ..).Бај д веј,peacemaker,rG не знаат да играат,мислат дека знаат,а уствари не знаат..ја ги иам тепано 3-4 пати,и тоа микс... а они цел тим,така да...:smir: