Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам сега знаеме кои се најјаки во МК и лоцк на тематаЗа во Македонија можеби не најдобри (ама меѓу топ 5), ама во Струмица и пошироко, никој збор не смее да каже.
Бај д веј, ако има Insomnia Winter пазете на Logix Gaming.![]()
За во Македонија можеби не најдобри (ама меѓу топ 5), ама во Струмица и пошироко, никој збор не смее да каже.
Бај д веј, ако има Insomnia Winter пазете на Logix Gaming.![]()

zaebancijaa.....favoriti sX i rGnajbolji klan u mkd BW ... samo na simpleX moze da ni izvadat neso nikoj drug![]()
![]()
![]()
![]()
zaebancijaa.....favoriti sX i rG
Грешка си,фаворити се sX, insomniateam, и teamGC(Global chalengers).Мислам дека имаат шанси да стигнат далеку GC,пошо си земаа нови играчи(L1nk,tomce..не знам колку ги знаете ..najbolji klan u mkd BW ... samo na simpleX moze da ni izvadat neso nikoj drug![]()
![]()
![]()
![]()
zaebancijaa.....favoriti sX i rG
).Бај д веј,peacemaker,rG не знаат да играат,мислат дека знаат,а уствари не знаат..ја ги иам тепано 3-4 пати,и тоа микс... а они цел тим,така да...:smir:Грешка си,фаворити се sX, insomniateam, и teamGC(Global chalengers).Мислам дека имаат шанси да стигнат далеку GC,пошо си земаа нови играчи(L1nk,tomce..не знам колку ги знаете ..).Бај д веј,peacemaker,rG не знаат да играат,мислат дека знаат,а уствари не знаат..ја ги иам тепано 3-4 пати,и тоа микс... а они цел тим,така да...:smir:

pozz
bravo so da vi recam... se znae koj se naj jaki be decki.. toa se gleda na wcg kvalifikacii... ili eswc ( daj boze drugata godina da ima pak tuka poshto ovaja teshko deka ke ima )