Полициска академија - Скопје

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Ако имаш јаки врски не само шо ќе се запишиш туку и на ќоро и ќе го завршиш, а за работа во полиција после академијата никој не ти гарантира. Ама за да работиш како полицаец немора да имаш полициска академија туку можи и со некој друг факултет првен и сл. :helou:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
има ли постдипломски студии на полициска академија?

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Господ да не чува од идниве „инспектори“. Познавам неколку, и се нешто најкатастрофално, најкоруптивни личности на светот. А за факултетот, 50-60 странички за колоквиум, препишување до даска и тоа е...

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
има ли постдипломски студии на полициска академија?
има :)
титула: магистер по науки од областа на безбедноста ако тоа те интересира

а дека е толку лесно како што викате се лажете...за влегување може ќе фатиш врски,па и за полагање...ама дека имаат лесни колоквиуми некој гадно ве заебал...другар ми заврши со просек 5 во медицина сеа падна на колоквиум...не е лесно

Член од
19 октомври 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
благодарам мацуфка...јас сум на правен, апсолвент,а шансите да продолжам на постипломски на истиот се минимални па заинтересиран сум нешто за некаква работа во МВР,па еве на пример ако би искомбинирале диплома од правен и титулава магистер...производот би бил? :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
благодарам мацуфка...јас сум на правен, апсолвент,а шансите да продолжам на постипломски на истиот се минимални па заинтересиран сум нешто за некаква работа во МВР,па еве на пример ако би искомбинирале диплома од правен и титулава магистер...производот би бил? :)
СЕЗНАЈКО:smir:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Дипломиран гомнојадач:smir:

Nothing personal:smir:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
сепак мислам дека ова натхин персонал и не е баш некое перде зад кое можеш да ја скриеш муцката откога ќе ги изедеш гомната...онака ништо лично нели...

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
сепак мислам дека ова натхин персонал и не е баш некое перде зад кое можеш да ја скриеш муцката откога ќе ги изедеш гомната...онака ништо лично нели...
Другар абе уживај малку олабави се ...иди измаај го 2-3 пати брееее да се немало осет за чувство нели глеаш иам само 19 години и јадам трици билдам постови морам да стигнам до 1000 за да бидам по шема тука на форумо.....

Член од
19 октомври 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
баш завршив со мавање и ова ти го треснав онака изрелаксирано...инаку кул сум друже...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
а дека е толку лесно како што викате се лажете...за влегување може ќе фатиш врски,па и за полагање...ама дека имаат лесни колоквиуми некој гадно ве заебал...другар ми заврши со просек 5 во медицина сеа падна на колоквиум...не е лесно
Оди друг да лажеш, не сум бил у контакт со еден од тие таквите, еден куп знам, а некои и многу добро, така да, не зборам напамет.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
производот би зависел од тоа дали имаш врски во мвр:pos2:
шала на страна...еве јас за пример шеткам по мвр малку( поради факултетот) и контактирам со доста инспектори и би ти рекла дека е доста добитна комбинација ако има кој да те турка напред,ако нема ќе бидеш само уште еден невработен...инаку можеш да доста одговорна позиција, па да си ги вртиш работите како ти одговараат(несакам примери да ти давам тука)...ама ти кажав од што зависи

Оди друг да лажеш, не сум бил у контакт со еден од тие таквите, еден куп знам, а некои и многу добро, така да, не зборам напамет.
а тебе да ти кажам нешто: и јас не зборам напамет па 100 пати да пишеш јас ќе останам на тоа што го пишав...ако тие со кои си бил у контакт имаат врски немора ни на предавање да се појават..неможеш мене да ми кажеш кога мојот факултет е поврзан со тоа и одам често и кај нив на предавања и да не ти набројувам ред работи...

Kajgana Shop

На врв Bottom