- Член од
- 22 јануари 2008
- Мислења
- 425
- Поени од реакции
- 10
nesto slusnav deka ako ides vonredno nema tolku vezbi nekoj dali moze podetalno da mi kaze?
у најлош случај обичен џандар (полицаец,уличар)... но бидејќи ќе имаш диплома за факултет,а не за курс од 3 месеци, може да добиеш некој погорно место од полицаец...ке го прашам татко ми па ке ти пишам..:helou: moze nekoj da mi objasni sto mozam da rabotam koga ke go zavrsam fakultetot
:helou: moze nekoj da mi objasni sto mozam da rabotam koga ke go zavrsam fakultetot
Академијава ми е во близина
Значи се наоѓа во Колонија- Идризово (околу 10 км од центарот на Скопје)
Не е воопшто лесно да се студира таму, треба преголема физичка подготвеност, премногу спортови и вежби што неможе секој да ги издржи. Мислам дека е многу ефтино во интернатот бидејки и повеќето се од провинција а премалце има од Скопје![]()
Академијава ми е во близина
Значи се наоѓа во Колонија- Идризово (околу 10 км од центарот на Скопје)
Не е воопшто лесно да се студира таму, треба преголема физичка подготвеност, премногу спортови и вежби што неможе секој да ги издржи. Мислам дека е многу ефтино во интернатот бидејки и повеќето се од провинција а премалце има од Скопје![]()
Не сум од Скопје, ама мислим дека си ти глуп!Мислам дека е многу ефтино во интернатот бидејки и повеќето се од провинција а премалце има од Скопје
Si mislis koznaj koj si deka si od SK ili nesto slicno??
Не сум од Скопје, ама мислим дека си ти глуп!![]()
Што народ, еј! Колешката сакаше да каже дека повеќето кои студираат таму не се од Скопје, што се наостри одма? Само комплекси да се лечат... Полека малку, не ти личи на годините.