Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Е шо судијата ќе ја намести цела утакмица?!

И доста не се бламирај, ако знајш кажи која е во историјата досегашна на Лига на Шампиони местена па ќе прајме муабет. Ако не слободен си, оди просеравај на друга тема.

Ти улав си???...зарем натрпеварите Реал-Милан не се местени каде сам слеп човек може да се инаети дека се реални утакмиците??..па за онаа утакмица 2-3 што заврши беше светски резил а вие миланезите уште се лажите дека заслужено сте победиле на тој натпревар а таму на натпреварот имаше кикс до кикс,смешни голови, да не правам муабет..страмота беше тој натпревар...па и овај што заврши 2-2 не беше нешто поарен ама ајде....друг натрпевар што ме држи памтењето е Манчестер -Ренџерс оваа година каде што заврши 0-0 натпреварот а никоја од екипите не ни шутна на гол а не ни имаше обиди за такво нешто ..мислам се бламираш со вакви постови дека немало наместени натпревари во ЛШ...!

ејјјј на наместена утакмица буквално сите знаат како ќе заврши, разбираш?
едноставно е ...газдата вика губиме и губат.што не е јасно тука?

а за ова второво..па не да ти кажам една утакмица во историјата на лига шамп,туку можам да ти набројам одма 5-6 ако сакаш
почнуваме со онаа вчера на рома , после реал милан 1 во 2 таа ако не е местена тогаш нз што сакаш да видиш ти за да сватиш дека е местена?
базел - баерн минхен оваа година,бенфика лион онаа што заврши 4-3, а ништо чудно и манчестер да беше денеска.
како сакаш наречиме неможам да правам муабет со тебе зошто не сме на исто ниво :smir:

Па нормално дека не сме на исто ниво пошто ти траскаш невидени глупости шо ни децата од второ оделение не ги качат. Како прво ако Милан беше местена зошто Реал израмнија ко веќе Милан заводи 2-1 и зошто чист гол му поништија на Милан па дури 87 постигнаја гол за победа. Сакаш да ми кажиш дека некој вложи милиони и се тресеше до 87 минута Милан гол да дат.

Па ти не си свесен колку детски муабет ми прајш, ти слободно можиш да верваш дека се местени тие утакмици. Има малоумни луѓе во денешно време шо верват и во многу понереални работи, така да немаш уште дно допрено.

Еден предлог од мене. Отворете тема за местење на натпревари, па таму исправајте криви дрини. Им ја уништивте темава на романезиве (или како и да ве викаат:))

Ти улав си???...зарем натрпеварите Реал-Милан не се местени каде сам слеп човек може да се инаети дека се реални утакмиците??..па за онаа утакмица 2-3 што заврши беше светски резил а вие миланезите уште се лажите дека заслужено сте победиле на тој натпревар а таму на натпреварот имаше кикс до кикс,смешни голови, да не правам муабет..страмота беше тој натпревар...па и овај што заврши 2-2 не беше нешто поарен ама ајде....друг натрпевар што ме држи памтењето е Манчестер -Ренџерс оваа година каде што заврши 0-0 натпреварот а никоја од екипите не ни шутна на гол а не ни имаше обиди за такво нешто ..мислам се бламираш со вакви постови дека немало наместени натпревари во ЛШ...!

И зошто беше Милан местена 2-2 да заврши, кажи ми која е логиката. И то со случаен гол во последната секунда и Мурињо ќе се посереше во среќа од радвање зошто остана непоразен.

Уствари шо ти објаснувам бе чоек, ти ако верваш слепо во вакви ретардирани неосновани делузии или имаш 10 години или сериозно заостануваш во развојот.

А ти ако се сконцентрираш поубо и ликот на Исус ќе го видиш на тревата се појавува, само треба да имаш верба.

Местенка со тапија ..да ја гледаше емисијата каде што секое движење на топката и играчите беше изанализирано можеби ќе се увереше !!

Еден предлог од мене. Отворете тема за местење на натпревари, па таму исправајте криви дрини. Им ја уништивте темава на романезиве (или како и да ве викаат:))

Абе аман веќе шо ќе пишат на темата. И поентата е во врска со натпреварот.

доста бе не треси зелени , местена не местена ! ЈАС ВЕЛАМ ДЕКА ИНТЕР ЛАНИ ЦЕЛ ПАТ ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ БЕШЕ НАМЕСТЕН , ЗЕМАЈКИ ПРЕДВИД КАКВИ ЧОТКИ СЕ СЕГА ! ај докажи ми спротивно . Застана сега тој ми продава муабети во градинка шо си прајте. од друга страна темата е Фан клуб Рома ако имаш да кажиш нешто кажи , ако не отвори тема местени-неместени туркај гаќите и сери таму , не овде.

Местенка со тапија ..да ја гледаше емисијата каде што секое движење на топката и играчите беше изанализирано можеби ќе се увереше !!

Ти реков јас ако сакаш и Исус ќе го видиш во тревата, само треба да верваш.

Па нормално дека не сме на исто ниво пошто ти траскаш невидени глупости шо ни децата од второ оделение не ги качат. Како прво ако Милан беше местена зошто Реал израмнија ко веќе Милан заводи 2-1 и зошто чист гол му поништија на Милан па дури 87 постигнаја гол за победа. Сакаш да ми кажиш дека некој вложи милиони и се тресеше до 87 минута Милан гол да дат.

Па ти не си свесен колку детски муабет ми прајш, ти слободно можиш да верваш дека се местени тие утакмици. Има малоумни луѓе во денешно време шо верват и во многу понереални работи, така да немаш уште дно допрено.

:pos2:
а што сакаш ти бе ? реал милан 0- 1 да завршеше со гол во прва минута??
не знајш колку незнајш ...
па поништен гол имаше и веднаш после тоа одма падна голот.
а верувај дека никој се нема тресено затоа што имало и утакмици каде головите паѓале во 90+ а не 87ма
на крајот на краиштата ако не оди по планот еден пенал како на рома вчера и ајде пријатано

а верувај дека никој се нема тресено затоа што имало и утакмици каде головите паѓале во 90+ а не 87ма
на крајот на краиштата ако не оди по планот еден пенал како на рома вчера и ајде пријатано

значи сите во Рома се актери и во Баерн или таа мене ми се чини ? зошто за се така да испадни како шо велиш ти треба крајно професионална глума . да не зборам за спремно сценарио , режисери и слично.

значи сите во Рома се актери и во Баерн или таа мене ми се чини ? зошто за се така да испадни како шо велиш ти треба крајно професионална глума . да не зборам за спремно сценарио , режисери и слично.

не викам ништо лошо за рома или за баерн
таа утакмица е земаме како пример,и да не сватите погрешно не велам јас дека само рома мести утакмици или баерн!СИТЕ МЕСТАТ!

И зошто беше Милан местена 2-2 да заврши, кажи ми која е логиката. И то со случаен гол во последната секунда и Мурињо ќе се посереше во среќа од радвање зошто остана непоразен.

Уствари шо ти објаснувам бе чоек, ти ако верваш слепо во вакви ретардирани неосновани делузии или имаш 10 години или сериозно заостануваш во развојот.

Јас уствари сум будала што најдов тебе да ти објаснувам ама неможев да се воздржам на такви истресени глупости на сериозна личност како тебе..во случајот и не мислам да ти орбазложувам по сто пати зошто беше наместен тој натпревар 2-2 каде изгубив дел од моето скапоцено време на темата од ЛШ да му објаснувам и да му пишам по 5-6 постови за тој натпревар на такви личности како тебе што сеуште веруваат дека Удба постои и КГБ е уништено....свашта...
јас не знам дали се тие слепо ретардирани делузии но знам дека со тој натпревар некој извадил дебел ќар и мислам дека ме држат сеуште очите на овие години за да заприметам што всушност се случувало на тој натправер...жално е тоа што со твојте години мислиш дека немало наместени натпревари во ЛШ и премолчуваш на очигледни факти
а јас дали сум заостанат во развојот тоа е мој проблем и тебе воопшто да не те интересира за мене дали имам 23 или 10 години...

Е добро објасни ми зошто ако беше местена Баерн играше со првата постава. Глуп е тренерот да ризикува повреда на играчи шо му требат за домашната лига. Глуп е да ризикува жолти картони за понатаму да има суспендиран играч. Ретардирани се играчите да трчат како магариња на изгубена утакмица, потенцијално да си уништат кариера со некоја повреда.

И зошто беше местена? За Рома да победи? За кладилница? Зошто?

Сега сфаќаш колку си глуп?

доста бе не треси зелени , местена не местена ! ЈАС ВЕЛАМ ДЕКА ИНТЕР ЛАНИ ЦЕЛ ПАТ ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ БЕШЕ НАМЕСТЕН , ЗЕМАЈКИ ПРЕДВИД КАКВИ ЧОТКИ СЕ СЕГА ! ај докажи ми спротивно . Застана сега тој ми продава муабети во градинка шо си прајте. од друга страна темата е Фан клуб Рома ако имаш да кажиш нешто кажи , ако не отвори тема местени-неместени туркај гаќите и сери таму , не овде.

напиши си ти што сакаш но јас ти кажав чисти факти за тоа дали беше договорен натпреварот а не си вадев од памет муабет дека утакмицата беше наместена..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom