Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
абе види сега колку и да сте слаби сепак сте Баерн Минхен! и Рома многу дерби утакмици е играла без многу првотимци па е победувала, плус вие имате широка клупа,резервни играчи кои се одлични...
а вториот пасус каде ми ја објаснуваш ситуацијата на двете екипи и како во 1/8 финале пуздер ќе не направат е само доказ дека ти е криво, не оти изгубивте од Рома,туку што е италијанска екипа... и пази, вториот пасус ти беше непотребен, јас пишав само за тие што мислеа дека утакмицата била наместена, нема потреба ти да образложуваш како ние ќе поминеме во 1/8 финале или кое место сме во групата, уживај.
ти кажав дека на Олимпико ќе губите и така испадна:toe:
Пушти го ти Боби што вика.
Да,победивте силен противник кој е актуелен европски вицешампион и тоа сосема заслужено.Честито и од мене.

А ти Боби,стално се силиш ама кога Баерн ќе изгуби,бараш изговори од типот: нас не ни играа овие,одбраната е ваква или онаква.НЕМА ИЗГОВОРИ!
Биди еднаш дете на место и честитај им ја заслужената победа!
П.С. и јас не верувам дека беше наместен натпреварот и не туку тропајте кога немате никаков доказ.

^реален пост, фала на честитките и сите други кои искрено честитаа победа.

да бе рома нон стоп ко ќе тепа наместена е што не е случај со интер или било кој друг...

реков-ЧЕСТИТА ПОБЕДА , дали ви е подарија победата или не нема врска ПОБЕДИВТЕ И ЧЕСТИТО ПОБЕДА.
и никаде не реков дека рома местела интер не.... СИТЕ КЛУБОВИ РЕДАТ утакмици.ИСТО вакви цифри се случиа и на џенова -интер за 2ка (2,6М) :pipi:

до Синдикат
верувај дека не треесам цифри од ракав.ова се што го кажувам се точни бројки
и не е утакмицата местена со цел да се направат пари,разбираш?
едноставно е...баерн е прв и бодовите не им требаат за разлика од рома!

реков-ЧЕСТИТА ПОБЕДА , дали ви е подарија победата или не нема врска ПОБЕДИВТЕ И ЧЕСТИТО ПОБЕДА.
и никаде не реков дека рома местела интер не.... СИТЕ КЛУБОВИ РЕДАТ утакмици.ИСТО вакви цифри се случиа и на џенова -интер за 2ка (2,6М) :pipi:

до Синдикат
верувај дека не треесам цифри од ракав.ова се што го кажувам се точни бројки
и не е утакмицата местена со цел да се направат пари,разбираш?
едноставно е...баерн е прв и бодовите не им требаат за разлика од рома!

Недостаток на мотивација и штедење на играчи не е местење утакмица, то е брат ФУДБАЛ. И не си прајте илузии дека некогаш ќе има местена утакмица во Лига на Шампиони, едноставно никогаш и за никои пари нема да се случи.

П.С. Од кај знајш ти дека се точни бројки?! Работиш во регулаторна комисија за кладилници?! Во спротивно траскаш!

Недостаток на мотивација и штедење на играчи не е местење утакмица, то е брат ФУДБАЛ. И не си прајте илузии дека некогаш ќе има местена утакмица во Лига на Шампиони, едноставно никогаш и за никои пари нема да се случи.

П.С. Од кај знајш ти дека се точни бројки?! Работиш во регулаторна комисија за кладилници?! Во спротивно траскаш!

абе немора да веруваш дека се точни! а тоа дека нема наместена утакмица во лига Ш е премногу смешно

brat kako kazuvas kako da si siguren vo toa nikad nema da doznaeme nie i da ima namesteni utakmici a sigurno e deka ima spored mene. nas ni ostanuva samo vaka da si nagagame dali e mestena ili ne nekoja utakmica

brat kako kazuvas kako da si siguren vo toa nikad nema da doznaeme nie i da ima namesteni utakmici a sigurno e deka ima spored mene. nas ni ostanuva samo vaka da si nagagame dali e mestena ili ne nekoja utakmica

Кажи ми со кој мотив и како ќе се намести утакмицата. Како можи во реалност некој да убеди 11 играчи да изгубат намерно, особено во Лига на Шампиони. Играчите шо играат Лига на Шампиони веќе заработуваат милиони и со пари тешко дека може да се поткупат, ако не заработуват милиони значи со сигурност се аутсајдери.

Ете дај ми пример во која утакмица се сомневаш дека била местена и кои ти се онака знаците, по шо си познал? Да не речам докази зошто нормално е дека ќе ги немаш.

Кажи ми со кој мотив и како ќе се намести утакмицата. Како можи во реалност некој да убеди 11 играчи да изгубат намерно, особено во Лига на Шампиони. Играчите шо играат Лига на Шампиони веќе заработуваат милиони и со пари тешко дека може да се поткупат, ако не заработуват милиони значи со сигурност се аутсајдери.

Ете дај ми пример во која утакмица се сомневаш дека била местена и кои ти се онака знаците, по шо си познал? Да не речам докази зошто нормално е дека ќе ги немаш.

а чекај, ти мислиш дека утакмицава се мести со подкупување на играчите ? :pos2:

абе местена беше.....на рома не и требаше утакмицата само ја наместија онака...а и баерн беше со топ состав, второто полувреме специјално добро изиграа

а чекај, ти мислиш дека утакмицава се мести со подкупување на играчите ? :pos2:

Е шо судијата ќе ја намести цела утакмица?!

И доста не се бламирај, ако знајш кажи која е во историјата досегашна на Лига на Шампиони местена па ќе прајме муабет. Ако не слободен си, оди просеравај на друга тема.

Абе дечки не се карајте, чиста местенка беше ... Сега заврши една емисија на Сат1 даваа анализа значи на головите на Рома.. Играчиве на Баерн - статисти, дури и се тргаа.
За голот на Бориело ..Тимошчук, Демикилис, ВанБујтен и Лам беа само гледачи.
За вториот..најпрвин Рисе си влегува и добива пас по земја меѓу 6 души а на втора статива нововлезениот Контенто си го остава ДеРоси да си даде голче.

Пуштете, ѕирнете ги головите па после коментирајте.

Значи мерак ми е што ги исплескавте лузериве, честито за тоа!! Но од моја гледна точка наместена утакмица.

Е шо судијата ќе ја намести цела утакмица?!

И доста не се бламирај, ако знајш кажи која е во историјата досегашна на Лига на Шампиони местена па ќе прајме муабет. Ако не слободен си, оди просеравај на друга тема.

ејјјј на наместена утакмица буквално сите знаат како ќе заврши, разбираш?
едноставно е ...газдата вика губиме и губат.што не е јасно тука?

а за ова второво..па не да ти кажам една утакмица во историјата на лига шамп,туку можам да ти набројам одма 5-6 ако сакаш
почнуваме со онаа вчера на рома , после реал милан 1 во 2 таа ако не е местена тогаш нз што сакаш да видиш ти за да сватиш дека е местена?
базел - баерн минхен оваа година,бенфика лион онаа што заврши 4-3, а ништо чудно и манчестер да беше денеска.
како сакаш наречиме неможам да правам муабет со тебе зошто не сме на исто ниво :smir:

Абе дечки не се карајте, чиста местенка беше ... Сега заврши една емисија на Сат1 даваа анализа значи на головите на Рома.. Играчиве на Баерн - статисти, дури и се тргаа.
За голот на Бориело ..Тимошчук, Демикилис, ВанБујтен и Лам беа само гледачи.
За вториот..најпрвин Рисе си влегува и добива пас по земја меѓу 6 души а на втора статива нововлезениот Контенто си го остава ДеРоси да си даде голче.

Пуштете, ѕирнете ги головите па после коментирајте.

Значи мерак ми е што ги исплескавте лузериве, честито за тоа!! Но од моја гледна точка наместена утакмица.

А ти ако се сконцентрираш поубо и ликот на Исус ќе го видиш на тревата се појавува, само треба да имаш верба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom