И Баптиста и Дони заедно ќе го олеснуваат клубот уште 2 години по 4,7 милиони! Непотребни трошоци али мора да се поштуе договорот!Годишната заработка на фудбалерите на Рома, предвидена според официјалните договори, пазете Лориа 1,2 милиони евра!
лошо ја водат оваа политика во врска со платите, али ај се надевам дека ќе си одат Дони(4,1) и Баптиста(4,5) во зима па ќе се отвори простор за еден ефтин голман замена за Серџо и еден супер играч на кој би си дозволиле да му дадеме плата од 6-7мил евра и 1-2мил би останале за голманот... Тоти и Де Роси недопирливи, сега Де Роси ќе му го продолжат договорот, туку Мексес за прв пат со изјава во која кажува дека не е сигурен за својата иднина, тоа ме плаши, не сакам да си замине, велат во Јануар да си оди, а да дојде Лугано...Годишната заработка на фудбалерите на Рома, предвидена според официјалните договори, пазете Лориа 1,2 милиони евра!
Мексес ја почуствува несигурноста, поради потпишувањето на Бурдисо, и самиот знаеше минатата сезона дека беше во подредена улога во однос на него,,сигурно дека Мексес нема да сака да седи на клупа што и е оправдано од негова страна. Тој изјави дека во неговите планови е тоа да игра за Француската репрезентација на Европското и наредното Светско се разбира доколку обезбедат учество, а сигурно тој статус нема да го обезбеди ако следи на клупа и биде замена за Бурдисо.лошо ја водат оваа политика во врска со платите, али ај се надевам дека ќе си одат Дони(4,1) и Баптиста(4,5) во зима па ќе се отвори простор за еден ефтин голман замена за Серџо и еден супер играч на кој би си дозволиле да му дадеме плата од 6-7мил евра и 1-2мил би останале за голманот... Тоти и Де Роси недопирливи, сега Де Роси ќе му го продолжат договорот, туку Мексес за прв пат со изјава во која кажува дека не е сигурен за својата иднина, тоа ме плаши, не сакам да си замине, велат во Јануар да си оди, а да дојде Лугано...
тој знаеше дека Бурдисо ќе дојде, но цело лето имаше изјави во стилот, "ќе останам без разлика на се", а сега ова му е прв пат да даде ваква изјава и сега дури ме страв дека ќе си оди, ти си во право за се што кажа, но едноставно јас не сакам да си оди во никој случај, тој е "мојот човек" после Тоти и Де Роси!!!Мексес ја почуствува несигурноста, поради потпишувањето на Бурдисо, и самиот знаеше минатата сезона дека беше во подредена улога во однос на него,,сигурно дека Мексес нема да сака да седи на клупа што и е оправдано од негова страна. Тој изјави дека во неговите планови е тоа да игра за Француската репрезентација на Европското и наредното Светско се разбира доколку обезбедат учество, а сигурно тој статус нема да го обезбеди ако следи на клупа и биде замена за Бурдисо.
Еј да овој вториов го имам сретнато повеќе пати ама поретко го читам, само така кога ќе налетам на него, инаку пред се добар е овој на Theoffisde, дечкото Chris пишува интересни текстови, и на многу близок, навивачки начин го пренесува она што сака да го каже.тој знаеше дека Бурдисо ќе дојде, но цело лето имаше изјави во стилот, "ќе останам без разлика на се", а сега ова му е прв пат да даде ваква изјава и сега дури ме страв дека ќе си оди, ти си во право за се што кажа, но едноставно јас не сакам да си оди во никој случај, тој е "мојот човек" после Тоти и Де Роси!!!
--- надополнето ---
Крки те приметив читаш roma.theoffside и ја такоџе еве уште еден таков, можеби го знаеш http://blogistuta.blogspot.com/ добри содржини пишуваат...
да да овој крис пишува ептен добри текстови, се надевам почесто ќе пишува секогаш ги читам неговите текстови, а и овој блогистута го читам, знаеш некои други??Еј да овој вториов го имам сретнато повеќе пати ама поретко го читам, само така кога ќе налетам на него, инаку пред се добар е овој на Theoffisde, дечкото Chris пишува интересни текстови, и на многу близок, навивачки начин го пренесува она што сака да го каже.
Други блогови имам сретнато ама не се баш најдобри и не ги следат редовно настаните, најмногу како што ти кажав на овој Theoffisde и понекогашда да овој крис пишува ептен добри текстови, се надевам почесто ќе пишува секогаш ги читам неговите текстови, а и овој блогистута го читам, знаеш некои други??
А Брат, секоја чест за дресов! ГрееПрегледај го приврзокот 34608Прегледај го приврзокот 34609 Мора малку showoff