И Баптиста и Дони заедно ќе го олеснуваат клубот уште 2 години по 4,7 милиони! Непотребни трошоци али мора да се поштуе договорот!Годишната заработка на фудбалерите на Рома, предвидена според официјалните договори, пазете Лориа 1,2 милиони евра!
![]()
лошо ја водат оваа политика во врска со платите, али ај се надевам дека ќе си одат Дони(4,1) и Баптиста(4,5) во зима па ќе се отвори простор за еден ефтин голман замена за Серџо и еден супер играч на кој би си дозволиле да му дадеме плата од 6-7мил евра и 1-2мил би останале за голманот... Тоти и Де Роси недопирливи, сега Де Роси ќе му го продолжат договорот, туку Мексес за прв пат со изјава во која кажува дека не е сигурен за својата иднина, тоа ме плаши, не сакам да си замине, велат во Јануар да си оди, а да дојде Лугано...Годишната заработка на фудбалерите на Рома, предвидена според официјалните договори, пазете Лориа 1,2 милиони евра!
![]()
Мексес ја почуствува несигурноста, поради потпишувањето на Бурдисо, и самиот знаеше минатата сезона дека беше во подредена улога во однос на него,,сигурно дека Мексес нема да сака да седи на клупа што и е оправдано од негова страна. Тој изјави дека во неговите планови е тоа да игра за Француската репрезентација на Европското и наредното Светско се разбира доколку обезбедат учество, а сигурно тој статус нема да го обезбеди ако следи на клупа и биде замена за Бурдисо.лошо ја водат оваа политика во врска со платите, али ај се надевам дека ќе си одат Дони(4,1) и Баптиста(4,5) во зима па ќе се отвори простор за еден ефтин голман замена за Серџо и еден супер играч на кој би си дозволиле да му дадеме плата од 6-7мил евра и 1-2мил би останале за голманот... Тоти и Де Роси недопирливи, сега Де Роси ќе му го продолжат договорот, туку Мексес за прв пат со изјава во која кажува дека не е сигурен за својата иднина, тоа ме плаши, не сакам да си замине, велат во Јануар да си оди, а да дојде Лугано...
тој знаеше дека Бурдисо ќе дојде, но цело лето имаше изјави во стилот, "ќе останам без разлика на се", а сега ова му е прв пат да даде ваква изјава и сега дури ме страв дека ќе си оди, ти си во право за се што кажа, но едноставно јас не сакам да си оди во никој случај, тој е "мојот човек" после Тоти и Де Роси!!!Мексес ја почуствува несигурноста, поради потпишувањето на Бурдисо, и самиот знаеше минатата сезона дека беше во подредена улога во однос на него,,сигурно дека Мексес нема да сака да седи на клупа што и е оправдано од негова страна. Тој изјави дека во неговите планови е тоа да игра за Француската репрезентација на Европското и наредното Светско се разбира доколку обезбедат учество, а сигурно тој статус нема да го обезбеди ако следи на клупа и биде замена за Бурдисо.
Еј да овој вториов го имам сретнато повеќе пати ама поретко го читам, само така кога ќе налетам на него, инаку пред се добар е овој на Theoffisde, дечкото Chris пишува интересни текстови, и на многу близок, навивачки начин го пренесува она што сака да го каже.тој знаеше дека Бурдисо ќе дојде, но цело лето имаше изјави во стилот, "ќе останам без разлика на се", а сега ова му е прв пат да даде ваква изјава и сега дури ме страв дека ќе си оди, ти си во право за се што кажа, но едноставно јас не сакам да си оди во никој случај, тој е "мојот човек" после Тоти и Де Роси!!!
--- надополнето ---
Крки те приметив читаш roma.theoffside и ја такоџееве уште еден таков, можеби го знаеш http://blogistuta.blogspot.com/ добри содржини пишуваат...
да да овој крис пишува ептен добри текстови, се надевам почесто ќе пишува секогаш ги читам неговите текстови, а и овој блогистута го читам, знаеш некои други??Еј да овој вториов го имам сретнато повеќе пати ама поретко го читам, само така кога ќе налетам на него, инаку пред се добар е овој на Theoffisde, дечкото Chris пишува интересни текстови, и на многу близок, навивачки начин го пренесува она што сака да го каже.
Други блогови имам сретнато ама не се баш најдобри и не ги следат редовно настаните, најмногу како што ти кажав на овој Theoffisde и понекогашда да овој крис пишува ептен добри текстови, се надевам почесто ќе пишува секогаш ги читам неговите текстови, а и овој блогистута го читам, знаеш некои други??
А Брат, секоја чест за дресов! Грее