Фан Клуб: Рома

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Пупоне, по незнам кој пат, те молам не ги ставај Интер у здрава конкуренција за рисајкл бин од трофеј наречен Куп на Италија.

Једини императив оваа година за таа титула е одењето на тројната круна, нешто што ниедна италијанска екипа во својата иторија не успеала да ја истера. Али ја ко фан на Интер ич не ги условуем со тој трофеј, сеедно, прво ми е Скудетото ко императив, потоа трофејот од ЛШ.
Со оглед дека пред сезона за мене условот беше Скудето и пласман у полуфнале у ЛШ, моеш да замислиш кој шлаг на торта го додадоа вчера. :)
на некој начин сакаш да го направиш безвреден Купот, но како што гледаш без него нема да постои поимот тројна круна:) па така да ако сакаш до сабајле ми реплицирај, нема никогаш да ме убедиш... ова ти го кажуваш како фан на Интер, но не верувам дека така мислат другите фанови на Интер, барем не тие што се на Кајгана... ова го имаме правено муабет незнам колку пати до сега и знам што те највеќе копка... :):tv:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
нашиов растура:)(аквилани) голема грешка е што го пуштивме да си оди

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Аквилани звер бе! штета што го дадовте:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.630
на некој начин сакаш да го направиш безвреден Купот, но како што гледаш без него нема да постои поимот тројна круна:) па така да ако сакаш до сабајле ми реплицирај, нема никогаш да ме убедиш... ова ти го кажуваш како фан на Интер, но не верувам дека така мислат другите фанови на Интер, барем не тие што се на Кајгана... ова го имаме правено муабет незнам колку пати до сега и знам што те највеќе копка...
Скудето + ЛШ дури не се ни споредливи со Куп на Италија ...
Ваљда зборот '' приоритет '' ти е добро познат, па сеа, не треба многу мозгање за да знаеш што мене, ко фан на Интер ми е приоритет од горе наведеното. :wink:

Муабетот ми е, и да не го освојат Купот, уз Скудето и ЛШ тоа ич нема да се осети, премногу е ситно тоа трофејче од купот, од неколку грамчиња е, неспоредливо е со ова и ова. :tv:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Скудето + ЛШ дури не се ни споредливи со Куп на Италија ...
Ваљда зборот '' приоритет '' ти е добро познат, па сеа, не треба многу мозгање за да знаеш што мене, ко фан на Интер ми е приоритет од горе наведеното. :wink:

Муабетот ми е, и да не го освојат Купот, уз Скудето и ЛШ тоа ич нема да се осети, премногу е ситно тоа трофејче од купот, од неколку грамчиња е, неспоредливо е со ова и ова. :tv:
абе ако сакате да бидете како Барселона лани што беше треба се да освоите, сигурно навивачите на Барса не пизделе како тебе пред натпревар од финале на Купот дека не им бил значаен, нормално дека сакале да го освојат било играле со Реал Мадрид... тоа ти е само пример... зошто тогаш Мурињо ги изморува стандарните првотимци на натпревар од купот??

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.630
абе ако сакате да бидете како Барселона лани што беше треба се да освоите, сигурно навивачите на Барса не пизделе како тебе пред натпревар од финале на Купот дека не им бил значаен, нормално дека сакале да го освојат било играле со Реал Мадрид... тоа ти е само пример... зошто тогаш Мурињо ги изморува стандарните првотимци на натпревар од купот??
Koи стандардни првотимци ? Ти гледаше кои играа против Фиорентина ? Маикон играше ко десно крило, од што Мурињо се дрзна да го игра најдобриот тим, и тоа на гостински терен ...

Ти реков, горе, на врвот се два трофеи, доле, на дното, метар под надморска висина, се наоѓа Купот.

И Интер не игра за да биде како Барселона, сеуште е рано да се освојат сите можни трофеи, не за друго, лани го изгубија најдобриот играч, донесоа 5 нови кои влагаат у нов систем на игра, никој не ни очекуваше ваков развој на настани. За разлика од останатите, ја реално гледам, без разлика што е изводливо во моментов да се освои Се, на прво место го ставам Скудетото, потоа Лигата на Шампионите и на крај купот.

Колку е важно скудетото на крај краева виде преку Мексес, на крајот од мечот со Сампа.

Член од
4 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Koи стандардни првотимци ? Ти гледаше кои играа против Фиорентина ? Маикон играше ко десно крило, од што Мурињо се дрзна да го игра најдобриот тим, и тоа на гостински терен ...

Ти реков, горе, на врвот се два трофеи, доле, на дното, метар под надморска висина, се наоѓа Купот.

И Интер не игра за да биде како Барселона, сеуште е рано да се освојат сите можни трофеи, не за друго, лани го изгубија најдобриот играч, донесоа 5 нови кои влагаат у нов систем на игра, никој не ни очекуваше ваков развој на настани. За разлика од останатите, ја реално гледам, без разлика што е изводливо во моментов да се освои Се, на прво место го ставам Скудетото, потоа Лигата на Шампионите и на крај купот.

Колку е важно скудетото на крај краева виде преку Мексес, на крајот од мечот со Сампа.
Единствено ми се свиѓа кај тебе што си реален барем околу скудетото, пошто во Италија кај сите тимови на прво место им е Скудетото па после ЛШ и се останато. Значи има некои навивачи на интер со мислење: ''абе 4 години со ред го земаме скудетото, што ќе ни е годинава''... Едноставно неописливе е атмосверата кога се освојува Скудето со таа од Лига шампиони, без разлика на вредноста...
А за купот, нормално трета опција е, но немој да мислиш на мурињо сеедно му е доколку го загуби купот... Ја можам да се кладам дека со најдобри 11 ќе излезе на олимпико во финалето, што значи колку го вреднува тој пехар...:smir:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833

абе јас не оспорувам дека дека Купот е на трето место, нормално си е тоа, ама сепак е титула која ти многу ја обезвреднуваш, а не е така...
не велам дека Интер игра да биде како Барселона, тоа е пример само на успешна екипа која ги обединила сите титули во една година, а за да се направи тоа мора се да се освои што се вреднува како титула, а тука спаѓа и Купот, значи има вредност како трофеј... е сега ти убаво си кажа можеби Интер оваа година поради причините што ги наброја не очекуваш да освои тројна круна, ма да ваква шанса не се укажува секоја година, посебно не кога веќе си во финале од ЛШ

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
доста се расправате за џабе бе :) еве од 24 фудбал една вест

Гласините од Италија велат дека Рома се надева на ангажман на Алексис Санчез од Удинезе, и Надрир Белхаџ од Портсмут.
Gazzetta dello Sport дознава дека преговорите за нов договор со Марко Касети и Родриго Тадеи се во застој, па Рома почнува да бара нивни замени. Тадеи посакува четири годишен договор, но Рома е подготвена да му понуди три годишно продолжување на фудбалерот кој има 29 години.
Од таа причина, спортскиот директор на Рома, Даниеле Праде ја разгледува можноста за ангажман на Санчез од Удинезе иако знае дека тој нема да биде ефтин.
21-годишниот чилеански фудбалер се проценува на 15 милиони евра.
Рома се надева и на ангажман на Белхаџ од Портсмут, Праде смета дека би можел да ја искористи финансиската криза во англискиот клуб и да дојде до алжирскиот фудбалер.

овај белхаџ добар е сезонава??? не го следев многу портсмут па не знам. а за санчез секоја чест се надевам дека ќе игра во тандем со менез а тадеи ќе си замине.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
доста се расправате за џабе бе :) еве од 24 фудбал една вест

Гласините од Италија велат дека Рома се надева на ангажман на Алексис Санчез од Удинезе, и Надрир Белхаџ од Портсмут.
Gazzetta dello Sport дознава дека преговорите за нов договор со Марко Касети и Родриго Тадеи се во застој, па Рома почнува да бара нивни замени. Тадеи посакува четири годишен договор, но Рома е подготвена да му понуди три годишно продолжување на фудбалерот кој има 29 години.
Од таа причина, спортскиот директор на Рома, Даниеле Праде ја разгледува можноста за ангажман на Санчез од Удинезе иако знае дека тој нема да биде ефтин.
21-годишниот чилеански фудбалер се проценува на 15 милиони евра.
Рома се надева и на ангажман на Белхаџ од Портсмут, Праде смета дека би можел да ја искористи финансиската криза во англискиот клуб и да дојде до алжирскиот фудбалер.

овај белхаџ добар е сезонава??? не го следев многу портсмут па не знам. а за санчез секоја чест се надевам дека ќе игра во тандем со менез а тадеи ќе си замине.

Санчез е ѕвер, подобро засилување од ова на десната крилна позиција нема да најдеме, многу е брз, физички добро граден и има одлична техника... додека Белхаџ би послужил како замена за Рисе и Вучиниќ бидејќи е универзален, го бива и како лев бек и како лево крило...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Кај сте бе ве нема нешто:wink:имате предност 1-2

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Кај сте бе ве нема нешто:wink:имате предност 1-2
имаме попаметна работа од безделничење на кајгана 1 мај е:zlo::3::cug::pijan::party2::party1:
утакмицава денес ми е во втор план :)

Kajgana Shop

На врв Bottom