Фан Клуб: Рома

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
легенди на форумов се повеќе и повеќе:tapp: станав се по неактивен и по неактивен почнав да пишувам само во фан клубов ама не вреди и тука ме наоѓаат ѕвезди. добро бе има некој глуп на форумов сите сте паметни колку и да ви се докажува. не знам што сакате да постигнете со спамирањево и убедувањево ама ок вие си знаете.
(очигледно е на кого се однесува не е само на поединци васко брат не мисли дека ова се однесува за тебе бидејки имаш само 5-6 мислења во нашиов фан клуб)
Уживај брат јас секогаш пишувам реални постови,а нов сум на кајгана!!!!!!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Не се секирај Пупоне,не знаев дека си машко,туку по името претпоставував дека си двојник на Росела Сенси.
Нека бидат подобри Рома за тебе,а тоа дека сте подобри во меѓусебен дуел со нас годинава нека ви остане утеха(иако лани ве декласиравме со 0-4),дека ќе изгубите и скудето и Куп од нас.И пак бидете подобри во меѓусебен дуел!!!!!!!!!!!
абе убаво си кажав јас во претходниот пост дека има шанси да не ме сватиш... ама што е тука е... ајде брат поздрав и се најубаво во животот

Феноменез :)

http://www.dailymotion.com/video/x3ku5j_le-show-menez_sport?start=2

другата година очекувам да направи бум во Сериа А

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ѕверка е менез само раниери не му даваше многу шанса сезонава. секој натпревар против милан му е натпревар на кариерата едноставно растура момчево :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
доколку Адриано пристигне во Рома, на Лука Тони му посакувам се најубаво во животот и кај сака нека оди...

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
доколку Адриано пристигне во Рома, на Лука Тони му посакувам се најубаво во животот и кај сака нека оди...
Тешко да дојде Адриано мислам дека зима голема плата :toe:
Рома е во потрага по играчи од јужна америка пратат неколку млади играчи од таму

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
истата судбина на виери... еден од моите омилени играчи кој отиде јабана... тони може вода да му носи. адријано е во добра форма но ќе видиме како што кажа V140 се е во парите

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Тешко да дојде Адриано мислам дека зима голема плата :toe:
Рома е во потрага по играчи од јужна америка пратат неколку млади играчи од таму

па и Лука Тони ако дојде и потпише договор ќе зема околу 3-4мил, толку ќе прифати и Адриано

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
по секако ќе се ослободиме од неколку играи сезонава така да ќе останат пари за плати според мене:toe:

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
На крајов на сезонава мислам дека Тадеи Сисињо 90% ќе си заминат а можно е и Бриги да се продаде а да се донесе Бенајун така читав на некој италијански страни и секако ако може да се задржи Бурдисо доколку дозволи Интер

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
е ќе завршат работа со Јоси, Тадеи е легенда према него.
Сисињо не е потребен, али шо е форава со Касети и негово форсирање не ми е јасно, или нека практикува со Мота или нека бара чаре во друг.
најпрво да се осигураме дека Мексес и Хуан загарантирано остануваат па после Бурдисо, побитни се овие двајца... и мора да се најде едно лево крило, Менез е боље поистурен, Баптиста веројатно ќе бега и тука мора да се засили екипата, евентуално и десно, Тадеи е издишан веќе и неможе на него да се осврнат...

да сумираме, лево и десно крило, доколку на Тинкерот не му е во плановите Мота тогаш да се земе и десен бек, Бурдисо да се задржи но најпрво да потврдат престој Мексес и Хуан и за наредната сезона, за голман се предомислив, ако Серџио продужи вака не ни треба нов, се друго си е океј и во најдобар ред :tv:
но многу е потребно да се најдат луѓе по крилните позиции ако сакаме успешна сезона како дома така и во Европа.

п.с. добро испадна ова со пласманот на Интер у финале, и за нив и за нас :wink:
рачунајте дека иаме осигурано една титула, во купот!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
па тоа е проблемот кај тебе ти глеаш успеси а не убаф фудбал
ако е така сите треба за барса да бидеме оти во моментов се најдобри :nenene:
Ете вчера доби демант, баш Интер те демантира дека Барса се најдобри :smir:

друже те сваќам јас, во ред си е тоа... јас само направив споредба и си кажав зошто навивам за Рома, а зошто не би бил еве на пример за Интер или Јуве...:smir:

само кажи ми дали ти беше мило кога Морати носеше врвни фудбалери, а немаше резултати?? значи зборувам за периодот пред 4-ри години кога немавте освоено титула...
Кога ќе помислам на Калчополи скандалот, не. Како и да е, со Калчополи или без, мене секогаш ќе ми биде мило кога некој врвен играч ќе го облече дресот на Интер. Немој да го сфатиш ова како провокација, ама Рома да купува сигурно ќе ти биде кул, немој да ми речеш дека безразлика дали Рома ќе освои нема да ти биде мило кога еден Меси би играл за Рома :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Кога ќе помислам на Калчополи скандалот, не. Како и да е, со Калчополи или без, мене секогаш ќе ми биде мило кога некој врвен играч ќе го облече дресот на Интер. Немој да го сфатиш ова како провокација, ама Рома да купува сигурно ќе ти биде кул, немој да ми речеш дека безразлика дали Рома ќе освои нема да ти биде мило кога еден Меси би играл за Рома :)

па незнам, не сум осетил баш како е Рома да купува јаки играчи, барем не од 2000год па навака... веројатно ќе ми биде кул, НО кажав тоа не сум го баш осетил и затоа сега имам таков став, можеби за некој е чудно, ама јас повеќе би се радувал Рома да освои титула со Тоти отколку еве како што го кажа примерот ти со Меси, за ова сум 100% сигурен... јас и сега не барам ѕверки како Жерард,Меси,Роналдо...итн
сега ќе ти набројам играчи кои сакам во Рома да пристигнат и со кои ќе бидам задоволен: еден лев бек од Ј.Америка како замена за Рисе(некој млад талент што ќе седе на клупа),Туран Арда и Џузепе Роси или Адриано.... и нормално да остане Мексес, ова ако се оствари јас ќе бидам презадоволен:helou:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
^ Самиот кажа, твојот став е таков ради тоа што немаш искусено трансфер во Рома на некој голем играч. Да навиваш за Реал ќе видиш како ќе си правиш дрим тим :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
^ Самиот кажа, твојот став е таков ради тоа што немаш искусено трансфер во Рома на некој голем играч. Да навиваш за Реал ќе видиш како ќе си правиш дрим тим :)
па затоа и не навивам за Реал... што ќе ми се такви ѕвезди кога одат во таков тим за пари и слава, клубот е на трето место... во Рома кога ќе отиде некој играч на некој начин се вљубува во тимот,навивачите и атмосверата...

другари нашиот ривал Интер сега има две гостувања во Рим, едно на 2-ри, друго на 5-ти, доколку на едно од нив киксне автоматски Рома оваа година нема да остане со празни раце

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
другари нашиот ривал Интер сега има две гостувања во Рим, едно на 2-ри, друго на 5-ти, доколку на едно од нив киксне автоматски Рома оваа година нема да остане со празни раце
Пупоне, по незнам кој пат, те молам не ги ставај Интер у здрава конкуренција за рисајкл бин од трофеј наречен Куп на Италија.

Једини императив оваа година за таа титула е одењето на тројната круна, нешто што ниедна италијанска екипа во својата иторија не успеала да ја истера. Али ја ко фан на Интер ич не ги условуем со тој трофеј, сеедно, прво ми е Скудетото ко императив, потоа трофејот од ЛШ.
Со оглед дека пред сезона за мене условот беше Скудето и пласман у полуфнале у ЛШ, моеш да замислиш кој шлаг на торта го додадоа вчера. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom