Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Абе Тоти што мислеше со рацете надоле коа праеше,демек Лацио во втора лига?
да да тоа му беше поентата, ма да не беше нешто посебно како што го направиа овие од Лацио,плус тој се извини денеска доколку некој повредил, ма да во минатото имало и полоши гестви од страна на играчи на Лацио и Рома... Но Лацио како прво нека го преиспитаат Коларов кој можеше да биде виновник за масовна тепачка меѓу играчите... Перота трча и кога поминува така трчајкќи овој Коларов му става препка и ете ти кавга, па и тој Лихштајнер па и тој па залетал се ќе се тепа со сите, абе селска екипа,селски играчи и селски навивачиАбе Тоти што мислеше со рацете надоле коа праеше,демек Лацио во втора лига?
.......штета што не живееш во Рим па да дознаеш која екипа/навивачи/играчи ги нарекуваат така:smir:да да тоа му беше поентата, ма да не беше нешто посебно како што го направиа овие од Лацио,плус тој се извини денеска доколку некој повредил, ма да во минатото имало и полоши гестви од страна на играчи на Лацио и Рома... Но Лацио како прво нека го преиспитаат Коларов кој можеше да биде виновник за масовна тепачка меѓу играчите... Перота трча и кога поминува така трчајкќи овој Коларов му става препка и ете ти кавга, па и тој Лихштајнер па и тој па залетал се ќе се тепа со сите, абе селска екипа,селски играчи и селски навивачи
понекогаш си викам зошто толку ги мразам Лацио, еве оваа година искрено на моменти и ги жалев, но за кратко време ме разочаруваат и повторно ги ставам на дното од душата, сватив дека тој осечај никогаш нема да се смени
Не би се сложил со менталитетот.Ние имаме стварно специфичен менталитет но ова не е менталитет.Македонија не е Бразил за да има играч во секој можен тим.Ние немаме репрезентација за освојување Светско Првенство.Ако не го дркаме како шо викаш на Пандев тогаш на кој?Лацио проба но за среќа не успеа да му ја уништи кариерата.Затоа секој македонец(објективен) сака Лацио да излезе оваа година.И таа одвратна фаца Лотито да престане да јаде гомна.Три прашања.Каде е Томазо Роки?Каде е Зарате?Каде е Лацио без Горан?И двајцата ГОран ги направи фудбалери.Ја кога го гледам Интер сакам да даде Пандев гол и да прикаже добра игра но како шо кажав од неутрален аспект сакам Рома да земе титула.......штета што не живееш во Рим па да дознаеш која екипа/навивачи/играчи ги нарекуваат така:smir:
и до вчера сите аа на Пандев и Лацио,сега сите се контра Лацио--типичен македонски навивачки менталитет:kesa:
Ок, нормално е тоа сите дркавме на Пандев, пошо чоекот е еден од ретките што ја претставува Македонија на едно така пошироко ниво, а на Лацио никој не дркал ни па ќе дрка, освен тие шо се палат коа ќе видат некој клуб како се спрема у втора лига да иде. Нормално е сеа коа си отиде Пандев од Лацио, особено по третманот што му го пружаа пацерите што го водат клубот, сите уште толку да ги мрзат Лацио, пошо докажаа дека се мизерија невидена. Ете им ги сега Роки, Жулио Круз, Крибари и Ѕарате и Џиџљермо Стендардо, нека ги водат кон нови успеси........штета што не живееш во Рим па да дознаеш која екипа/навивачи/играчи ги нарекуваат така:smir:
и до вчера сите аа на Пандев и Лацио,сега сите се контра Лацио--типичен македонски навивачки менталитет:kesa:
е ај ти ќе ми кажеш која/кои екипа/навивачи се сељаци, барем Рома не игра за други тимови...ц ц ц.......штета што не живееш во Рим па да дознаеш која екипа/навивачи/играчи ги нарекуваат така:smir:
Грешка си, не проба Лацио, туку Лотито да му ја уништи кариерата на Пандев. И самиот Пандев по добивањето на судскиот спор изјави дека не си оди од Лацио, туку си оди од Лотито.Не би се сложил со менталитетот.Ние имаме стварно специфичен менталитет но ова не е менталитет.Македонија не е Бразил за да има играч во секој можен тим.Ние немаме репрезентација за освојување Светско Првенство.Ако не го дркаме како шо викаш на Пандев тогаш на кој?Лацио проба но за среќа не успеа да му ја уништи кариерата.Затоа секој македонец(објективен) сака Лацио да излезе оваа година.И таа одвратна фаца Лотито да престане да јаде гомна.Три прашања.Каде е Томазо Роки?Каде е Зарате?Каде е Лацио без Горан?И двајцата ГОран ги направи фудбалери.Ја кога го гледам Интер сакам да даде Пандев гол и да прикаже добра игра но како шо кажав од неутрален аспект сакам Рома да земе титула
Ај гледај го уште еднаш видеото да видиш дали Коларов го сопна Перота...да да тоа му беше поентата, ма да не беше нешто посебно како што го направиа овие од Лацио,плус тој се извини денеска доколку некој повредил, ма да во минатото имало и полоши гестви од страна на играчи на Лацио и Рома... Но Лацио како прво нека го преиспитаат Коларов кој можеше да биде виновник за масовна тепачка меѓу играчите... Перота трча и кога поминува така трчајкќи овој Коларов му става препка и ете ти кавга, па и тој Лихштајнер па и тој па залетал се ќе се тепа со сите, абе селска екипа,селски играчи и селски навивачи
понекогаш си викам зошто толку ги мразам Лацио, еве оваа година искрено на моменти и ги жалев, но за кратко време ме разочаруваат и повторно ги ставам на дното од душата, сватив дека тој осечај никогаш нема да се смени
Крибари веќе не игра во Лацио.Ок, нормално е тоа сите дркавме на Пандев, пошо чоекот е еден од ретките што ја претставува Македонија на едно така пошироко ниво, а на Лацио никој не дркал ни па ќе дрка, освен тие шо се палат коа ќе видат некој клуб како се спрема у втора лига да иде. Нормално е сеа коа си отиде Пандев од Лацио, особено по третманот што му го пружаа пацерите што го водат клубот, сите уште толку да ги мрзат Лацио, пошо докажаа дека се мизерија невидена. Ете им ги сега Роки, Жулио Круз, Крибари и Ѕарате и Џиџљермо Стендардо, нека ги водат кон нови успеси.
Ако си го гледал и слушал цело видео ќе видиш дека Коларов не му постави сопка на Перота.Smert не сум слеп бе човек...
туку што се случи ајде кажи ми, објасни ми исто како да не сум го гледал?Ако си го гледал и слушал цело видео ќе видиш дека Коларов не му постави сопка на Перота.
Раду беше тоа, не Коларов.туку што се случи ајде кажи ми, објасни ми исто како да не сум го гледал?
ОК не бил Коларов, се извинувам што му отерав све у ПМ,сега сите клетви и пцовки се упатени кон Раду(иницајаторот)Раду беше тоа, не Коларов.
абе како немало пенал за Лацио, немој така?? замисли имаше уште еден ама судијата не го свирна, тој е крив за се...:tv:Да ви се вмешам малку во муабетот , фаулот за пеналот од Лацио беше направен надвор од шеснаесетникот ... така да ако некој беше оштетен тоа е Рома ...