M
Mario Gómez
Гостин
Да не разбере Вучко дека сме заинтересирани за него, има да плива до Минхен.
И тоа по копно.:pos2:
Ја незнам што чека... Сигурно тргнал од дома веќе.. .. лолБоби[Мкд];3479275 напиша:Да не разбере Вучко дека сме заинтересирани за него, има да плива до Минхен.
Ти не си заинтересиран или Баерн дај не кажуј далгиБоби[Мкд];3479275 напиша:Да не разбере Вучко дека сме заинтересирани за него, има да плива до Минхен.
http://www.fansfc.com/story/20202.htmlТи не си заинтересиран или Баерн дај не кажуј далги
да ама оваа трампа нема да се случи бејкинг њуз од италијаБоби[Мкд];3479275 напиша:Да не разбере Вучко дека сме заинтересирани за него, има да плива до Минхен.
Колку што сум јас упатен се игра во Италија Мајсторка , иначе немам ништо против вашето 1-во место ЗАСЛУЖЕНО :smir:секоја чест ! ! ! ОПСТАНОК! колку тоа добро звучи.....
се рачуна мегусебен дуел
Молим те не пастирај од трач.ком и од тутојуве , оти како што тргна само они не местеле сите други сме местели и затоа до 2006 сите титули се на Интер, на Рома и ред други абе ај:pos2:
Абе шознајш, можи да има и нешто вистинаМолим те не пастирај од трач.ком и од тутојуве , оти како што тргна само они не местеле сите други сме местели и затоа до 2006 сите титули се на Интер, на Рома и ред други абе ај:pos2:
клипот е ѕверски направен од страна на ермес, само незнам од кој филм беше извадокотКолку ми се смешни овие што се фанови на други тимови. Рома има играчи за извоз па ќе ги продава Де Роси, Вучинич така? Сите си ги "земавте" најквалитетните играчи.
Еве едно мотивационо видео. Нешто што ме наежи.
абе мамичето у пичка да им го ебем, прво на италијанска фудбалска федерација што го поместила дербито па после и на овие нашиве од телма....ццццццццц До Кога бе вака?!:uvo:јебем му мамицу црнечку овие ја мразат рома најмногу на свет да им е*ам мамицата:zid:
рома-удинезе ќе го гледам на спорт клуб а рома лацио изгледа ја нема