Фан Клуб: Рома

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Хахаха ние веќе си го обезбедивме опстанокот со оглед на распоредот на Аталанта, ама сега има нешто што е поважно од опстанокот да ја бутнеме Рома на колена и да ја оставиме без трофеј, да плачат пред господарите на Рим

НАПРЕД ЛАЦИОООООООООООООООООООООО
:pos2:

Викаш изборивте опстанок а ...

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Хахаха ние веќе си го обезбедивме опстанокот со оглед на распоредот на Аталанта, ама сега има нешто што е поважно од опстанокот да ја бутнеме Рома на колена и да ја оставиме без трофеј, да плачат пред господарите на Рим

секоја чест ! ! ! ОПСТАНОК! колку тоа добро звучи.....

Дечки а ако имаме ист број на бодови на крајот од сезоната, што се гледа прво, гол разлика или меѓусебен дуел? :smir:
се рачуна мегусебен дуел

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

при бутањето видете рома да не ви го бутне...... оооо вие господари на рим:tapp::tapp::tapp::tapp: абе иди пијај млекце и радувај се на твојот така наречен опстанок:pos2:

Член од
4 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Врз основа на добрите игри на Лука Тони во Рома, еве гледам дека Баерн го сменил првичниот став што го имаше кога го позајми Рома. Тогаш Лука, не им беше потребен и не беше на нивото на кое очекувале да биде. Но сега на крајот на сезоната најверојатно нема да и го отстапат на Рома целосно, односно ќе си го земат назад во Минхен... :toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
Врз основа на добрите игри на Лука Тони во Рома, еве гледам дека Баерн го сменил првичниот став што го имаше кога го позајми Рома. Тогаш Лука, не им беше потребен и не беше на нивото на кое очекувале да биде. Но сега на крајот на сезоната најверојатно нема да и го отстапат на Рома целосно, односно ќе си го земат назад во Минхен... :toe:
брат тоа е само игра за да можат да извлечат повеќе пари од играчот, не верувам дека го сакаат назад, тие попрво ќе си го вратат Тони Крос од Леверкузен, а го имаат разиграниот Олиќ плус Клосе и Гомез... па така да мора паметно да се постапи, не треба да фрламе многу пари за Лука Тони сепак годините го навасуваат:toe: повеќе од 6мил не треба да се даде за него

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
брат тоа е само игра за да можат да извлечат повеќе пари од играчот, не верувам дека го сакаат назад, тие попрво ќе си го вратат Тони Крос од Леверкузен, а го имаат разиграниот Олиќ плус Клосе и Гомез... па така да мора паметно да се постапи, не треба да фрламе многу пари за Лука Тони сепак годините го навасуваат:toe: повеќе од 6мил не треба да се даде за него

ако даде Рома 6 милиони добро ќе биде , само нека си оди и така во Баерн нема место за него

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
само да знаете дербито е преместено во 18 и 30

изјава на Реја тренерот на Лацио

“It would be a dream to give our fans this satisfaction. I believe that such an important derby hasn't been played in Rome for 10 years.

хаха па како да не му се смеам на човекот... дербито можеби е значајно ама за Рома, или тој во Хрватска немал сателитска или кабелска да прати дерби претходните години кога дербињата беа важни и за двете екипи, пред се за Лацио бидејќи порано имал некои амбиции за Куп УЕФА или ЛШ, па победа во дерби би му била како шлаг на сето тоа, а сега по што му е толку важно јас незнам, знаеме Реја и играчите нема ништо да добијат доколку ја победат Рома, но доколку ние победиме ќе бидеме многу блиску до титулата

M

Mario Gómez

Гостин
Не се враќа, сакаме да извадиме до 8 милиони евра, а верувам дека ќе пробаат со наша доплата да дрпнеме некоја ѕвероња од кај вас.:baeh::baeh:

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Боби[Мкд];3478766 напиша:
Не се враќа, сакаме да извадиме до 8 милиони евра, а верувам дека ќе пробаат со наша доплата да дрпнеме некоја ѕвероња од кај вас.:baeh::baeh:
toni saka da igra za starata dama ama roma ne go igra vo posledno vreme izgleda ne mu se bendisuva na sensei pa ke go vratat vo baern na pozajmica i ke go kupi starata dama (toa e planot) od sigurni izvori doznav

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
ова видео пред Дерби не се испушта, многу е јакооо!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

toni saka da igra za starata dama ama roma ne go igra vo posledno vreme izgleda ne mu se bendisuva na sensei pa ke go vratat vo baern na pozajmica i ke go kupi starata dama (toa e planot) od sigurni izvori doznav
:pos2::pos2::pos2::pos2:....:toe:

Боби[Мкд];3478766 напиша:
тешко,тешко тешко, мнооогу тешко...
ниту ќе ви платиме 8мил ниту ќе дрпнете некоја ѕверка, уствари можно е ако Дони го сметаш за ѕвер така може...

сега разбрав дека натпреварот Лацио-Рома нема да оди во живо поради вестите, па ќе започнат да го даваат од 19 и 15!!!
ТЕЛМААА!!!!!!:violent1::violent1::violent1::zid::zid::nerv::nerv::nerv:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
само да знаете дербито е преместено во 18 и 30

изјава на Реја тренерот на Лацио

“It would be a dream to give our fans this satisfaction. I believe that such an important derby hasn't been played in Rome for 10 years.

хаха па како да не му се смеам на човекот... дербито можеби е значајно ама за Рома, или тој во Хрватска немал сателитска или кабелска да прати дерби претходните години кога дербињата беа важни и за двете екипи, пред се за Лацио бидејќи порано имал некои амбиции за Куп УЕФА или ЛШ, па победа во дерби би му била како шлаг на сето тоа, а сега по што му е толку важно јас незнам, знаеме Реја и играчите нема ништо да добијат доколку ја победат Рома, но доколку ние победиме ќе бидеме многу блиску до титулата
абе овај му беше и на наполи тренер ама не знаев дека е до олку глуп:nesvest:
ова видео пред Дерби не се испушта, многу е јакооо!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2:....:toe:

тешко,тешко тешко, мнооогу тешко...
ниту ќе ви платиме 8мил ниту ќе дрпнете некоја ѕверка, уствари можно е ако Дони го сметаш за ѕвер така може...

сега разбрав дека натпреварот Лацио-Рома нема да оди во живо поради вестите, па ќе започнат да го даваат од 19 и 15!!!
ТЕЛМААА!!!!!!:violent1::violent1::violent1::zid::zid::nerv::nerv::nerv:
јебем му мамицу црнечку овие ја мразат рома најмногу на свет да им е*ам мамицата:zid:
рома-удинезе ќе го гледам на спорт клуб а рома лацио изгледа ја нема:tapp:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
за Тони не даам пола миљон а не па 6!!

ако даат 6 на лето нека си напраат една лоботомија од прв до задњи во управата!

многу беден термин 6ипол недела... со Интер по 5ти решавачки пат во финале за оваа деценија!

M

Mario Gómez

Гостин
Хаха дај не заебавај, ѕвер е Тони, може уште да игра на врвно ниво.

Јас мислам дека ќе средат да ви дајме Тони плус 15 милиони за црногорацот, добра зделка ќе биде.:toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
Боби[Мкд];3479048 напиша:

Јас мислам дека ќе средат да ви дајме Тони плус 15 милиони за црногорацот, добра зделка ќе биде.:toe:
добра за вас за нас не е добра

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Боби[Мкд];3479048 напиша:

да еднаш плукате по него сега сте вљубени во него
рома нема намера да го продаде вучко за тони а вие ќе бидете приморани да го отпуштите и тогаш ќе биде наш за 0:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom