Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Iskreno, i da ne stigne i prestigne Roma ne bi mi bilo krivo zatoa sto mi se svigja stilot na igra na volcicata i krivo mi e sto lani ne osvoivte titula. Otkoga ispadna Juve od trkata za titula, bev za Roma ama malku im falese sreka vo finisot. Se najdobro vi posakuvam vo ponatamosniot tek od prvenstvoto.

Iskreno, i da ne stigne i prestigne Roma ne bi mi bilo krivo zatoa sto mi se svigja stilot na igra na volcicata i krivo mi e sto lani ne osvoivte titula. Otkoga ispadna Juve od trkata za titula, bev za Roma ama malku im falese sreka vo finisot. Se najdobro vi posakuvam vo ponatamosniot tek od prvenstvoto.
Убаво е да се слушнат вакви зборови, фала на подршката и конечно некој што е објективен и што не му е тешко да каже нешто убаво за противнички тим. За стилот на игра си во право, според мене играат најатрактивен фудбал во Италија се надевам дека така ќе продолжат и понатаму и дека ќе имаат успеси.

Не ми се допадна реакцијата на Aquilani, не го заслужува ова Спалети. Треба да се има почит. Овакви глупави работи можат да влилаат на атмосферата во тимот.
Погледнете.

Одлична игра. Одлични голови. Заслужена победа. Баптиста гази.
А ова стварно не му требаше на Акилани. Се надевам дека ова нема да влијае ни на Акилани за понатаму, ни на Спалети ни на Рома.

Убаво е да се слушнат вакви зборови, фала на подршката и конечно некој што е објективен и што не му е тешко да каже нешто убаво за противнички тим. За стилот на игра си во право, според мене играат најатрактивен фудбал во Италија се надевам дека така ќе продолжат и понатаму и дека ќе имаат успеси.

Не ми се допадна реакцијата на Aquilani, не го заслужува ова Спалети. Треба да се има почит. Овакви глупави работи можат да влилаат на атмосферата во тимот.
Погледнете.

е ова ме изнервира прво можеби спалети е крив што не го пушта цел натпревар но овој во никој случај не треба така да се понаша се надевам се ќе заврчи во најдобар ред

Не сум го гледал натпреварот кога се случило ова, и не знам дали играл добро или лошо Аквилијани, ама во никој случај не требал да се однесува вака, ич не е професионално и падна со ова на мн ниско ниво, а лично очекуем во наредниот натпревар Спалети да не го стае во првите 11...

[zEUs];2201700 напиша:
Не сум го гледал натпреварот кога се случило ова, и не знам дали играл добро или лошо Аквилијани, ама во никој случај не требал да се однесува вака, ич не е професионално и падна со ова на мн ниско ниво, а лично очекуем во наредниот натпревар Спалети да не го стае во првите 11...

Не само што нема да го ставе во првите 11 можеби и ке го стави и на трансфер листа бидејки колку што знам и порано имаше несогласувања со Спалети и Рома.
А мислам дека и Аквилани требаше да си оди во изминатиот трансвер прозорец ако Рома не се пласираше во осминафинале во ЛШ, но Рома се пласираше и со тоа Аквилани остана.:helou:

[/B]
Не само што нема да го ставе во првите 11 можеби и ке го стави и на трансфер листа бидејки колку што знам и порано имаше несогласувања со Спалети и Рома.
А мислам дека и Аквилани требаше да си оди во изминатиот трансвер прозорец ако Рома не се пласираше во осминафинале во ЛШ, но Рома се пласираше и со тоа Аквилани остана.:helou:

Аквилани е дете на Рома, ако сакаше да си отиде до сега пет пати ќе го направеше тоа. После вакво разочарување ако следи ново можно е да почне да размислува за трансфер. Башка што има проблем со договорот и сеуште не го обновили. Мислам дека му истекува во 2010 така да Спалети добро нека размисли што треба да прави. Аквилани е ѕвер од играч а хиените, Интер и Јуве само чекаат нешто такво

А како стои целосната табела?
Јас на 3 места видов на 3 места различно.

А како стои целосната табела?
Јас на 3 места видов на 3 места различно.

INTER
53​
JUVENTUS
46​
MILAN
45​
FIORENTINA
41​
ROMA
40​
GENOA
40​
PALERMO
35​
CAGLIARI
34​
NAPOLI
34​
ATALANTA
33​
LAZIO
31​
UDINESE
30​
SIENA
26​
CATANIA
26​
SAMPDORIA
25​
BOLOGNA
22​
LECCE
22​
TORINO
19​
CHIEVO
19​
REGGINA
16​

Spalletti izjavi deka Aquilani bil premnogu lut na sebesi poradi losata forma i nesrekjata so povredite, i deka od tamu dosol ovoj gest koj nema vrska so Spalletti.

Aquilani samo treba da bide trpeliv i da si trenira, formata sama ke dojde.

Inaku da, mene licno mi se slosi koga go vidov ova. Neprofesionalno odnesuvanje.

[zEUs];2201700 напиша:

па аквилани не започнал како стартер од есента, за тоа највеќе придонесоа повредите

Во секој случај реакцијава ме изненади.. :kesa:
Не сум очекувал ваква реакција од него, но све бидува. Да се надеваме дека ќе остане без поголеми последици врз Спалети..:helou:

Spalletti izjavi deka Aquilani bil premnogu lut na sebesi poradi losata forma i nesrekjata so povredite, i deka od tamu dosol ovoj gest koj nema vrska so Spalletti.

Aquilani samo treba da bide trpeliv i da si trenira, formata sama ke dojde.

Inaku da, mene licno mi se slosi koga go vidov ova. Neprofesionalno odnesuvanje.
барем му се извини или стварно се бообразил сепак со него или без мора да победиме против аталанта:nesum:

нашите за италија не изиграа лошо посебно де роси и аквилани овој перота ништо не изигра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom