Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde ROMA ajdeeeeeeeeeeeeeeee ... Moze ROMA do Skudetoto ovaa sezona. Ja mislam deka go zasluzi bidejki Inter si ja stavi titulata pred vreme u vitrinata. Vaka sea neka im dojde milo za drago. Potpolno ke ja poddrzuvam ROMA do kraj. Konecno i nim neka im se nasmevne malce srekata.

Е тоа тешко.. Нема Интер два кикса по ред за забележи..

Е тоа тешко.. Нема Интер два кикса по ред за забележи..

E za zal Inter e u poneizvesna situacija od ROMA, posto poslednovo kolo gostuva na Parma na koja bodovi i se poveke od neophodni za opstanok, taka da ne mu se pisuva voopsto dobro na Inter. A ROMA ima daleku polesno gostuvanje u Catania kade bez problemi ke gi sobere trite boda. Taka da i pokraj toj 1 bod prednost na Inter, ROMA ja ima pol-pozicijata u trkata za Skudetoto ... !!!* ;)

:helou:

Рома се интересира за Рисе
Рафаел Бенитез е подготвен во летниот преоден рок да се ослободи од услугите на трагичарот за Ливерпул, Џон Арне Рисе. Tuttosport објавува дека Ливерпул веќе прибира понуди за Рисе, а тимот на Рома е еден од најзаинтересираните клубови.
Лучиано Спалети сака токму Рисе да биде дел од дефанзивата на Римската Волчица за следната сезона. Ќе ви се појаче одбраната :pos:

ajde roma vie mozete da gi skinete interasite.uf kolku gi mrzam.se nadevame deka inter ke igra 1 1 so parma a roma ke tepa 0 2 so katanija i Happy End

ajde roma vie mozete da gi skinete interasite.uf kolku gi mrzam.se nadevame deka inter ke igra 1 1 so parma a roma ke tepa 0 2 so katanija i Happy End
А чекај дечко, ова инсајд инфо ти е за утакмициве, предвидуваш или само се надеваш. Ах, стварно тоа интерашите колку само ги "мрзам", едно чудо е. :gluposmajli:

Ајде без навивачи во недела. Хаха, и тоа ради безбедност, страв им е на властите од тепачки и инциденти. Ајајаја, абе уште што не ќе направат против Рома бе ахааа.

E za zal Inter e u poneizvesna situacija od ROMA, posto poslednovo kolo gostuva na Parma na koja bodovi i se poveke od neophodni za opstanok, taka da ne mu se pisuva voopsto dobro na Inter. A ROMA ima daleku polesno gostuvanje u Catania kade bez problemi ke gi sobere trite boda. Taka da i pokraj toj 1 bod prednost na Inter, ROMA ja ima pol-pozicijata u trkata za Skudetoto ... !!!* ;)

:helou:

не бладај бе цреп ако и на катанија и зависи опстанокот од интер и парма како ке изиграат, а доволен им е бод за опстанок а рома со нерешено :drk::drk:

многу многу јако коло и многу јака завршница има да биде колење , влатко и интер нема да има навивачи против парма иако curva nord најавија дека ке дојдат самоиницијативно

и каква казна е ова ? си бистреле политика со шнајдерот големи ташаки

Знам бе Чекич. Јебига тоа е, глупости :)

Ajde ROMA ajdeeeeeeeeeeeeeeee ... Moze ROMA do Skudetoto ovaa sezona. Ja mislam deka go zasluzi bidejki Inter si ja stavi titulata pred vreme u vitrinata. Vaka sea neka im dojde milo za drago. Potpolno ke ja poddrzuvam ROMA do kraj. Konecno i nim neka im se nasmevne malce srekata.

остај тоа што ја славеа титулата пред време него многу лош фудбал играат бетер и од фиорентина

еве ке бидам првиот што ви честита

Честито титула прваци сте без гајле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom