StaneMk
The Rival
Хаха,нај закон,не сум баш сигурен,дали е најдобар,според мене,подобар од касперски нема 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха,нај закон,не сум баш сигурен,дали е најдобар,според мене,подобар од касперски нема![]()
е зш си го исбришал па ем лиценциран ти бешеу право си, каспер ис д бест :helou::helou:
Аваст проби ... сеа имама есет нод 32 и не ми го коче комНе ги бива бе ... нема совршен антивирус за мојот пц ... вирусите ги бришам преку линукс ... секакви антивирусни сум имал...
касперски ми го расипа ком ... zone alarm нешто ме заеба и тоа гадно ... кога го оклучувам ком и кога ќе го подигнеше виндоусот на екранот ми излеваше црна слика ... и кога го избришав преку Save Window и го рестартирав ком се беше нормално ... затоа не користам антивирусни :helou:
Аваст проби ... сеа имама есет нод 32 и не ми го коче ком
а дали е ефикасен немам појма вазно е да имасш некаков да не си без ич![]()
е да одам каде што се продаваат комјутери викаш има да купа лиценциран касперски??Не си без ич, ама исто ко да си без ич. Бесплатните антивируси ни од далеку неможе да се споредуваат со антивирусите за кои се плаќа одредена сума $ за да го користиш. Еве ти линк,http://www.kaspersky.com/globalstore оди и погледни како се движат антивирусите на касперски. Значи, ако сакаш квалитетна заштита секако најдобро е да си купиш лиценциран антивирус, но ретко некој од нас ( да не речам никој ) би можел да даде 500 евра за антивирус. Еве пример:
KasperskyEnterprise Space Security Kaspersky Work Space Security provides centralized protection for Windows and Linux workstations.
$490.00
10 Wks/FS + 15 Mailboxes
1 year
е да одам каде што се продаваат комјутери викаш има да купа лиценциран касперски??
нели викаш ного го кочил ком Нортоно а?Шознам бе, касперски најдобро да си купиш од нет. За нортон знам дека го продаваат т-хоме
Редовна цена и начин на плаќање Norton Интернет заштита - цена: 1.280 ден за плаќање во готово или на прва телефонска сметка
- цена на рати (1/12): 114 ден за плаќање на 12 месечни рати на телефонска сметка Norton Интернет заштита 1+1 ** - цена: 2.342 ден за плаќање во готово или на прва телефонска сметка
- цена на рати (1/24): 104 ден за плаќање на 24 месечни рати на телефонска сметка ** Norton Интернет заштита 1+1 подразбира 2 едногодишни софтверски лиценци.
нели викаш ного го кочил ком Нортоно а?
Да не забегуваме со офтопици, ако има нешто надвор од темата, прашај ме по ПП, мсн и сл.
ај сеа да ти одговорам на ова...
ти ме праша дали некаде се продава лиценциран касперски а јас ти кажав оти знам дека нортон го продаваат во т-хоме. Јас моментално користам нортон 360 ( триал верзија ) ама на моменти знае да го успори компјутерот, инаку има добра интергрирана заштита. Симни си го, пробај ја триал верзијата од 15 дена и кажи резултати![]()
Norton е најспор антивирус од сите, го цеди компјутерот![]()
ESET Smart Security Buisness Edition v3.0.667.0 Cracked
Најдобар е !!!!!