Тоа е Реалноста ако направат вака плус 50 милиона навистина се глупиЈа ќе извршам сериско самоубиство ова ако се случи.
Хах кај е тој паметниот кој велеше дека Галијани е на црно море лол ете ви од официјален МИлан ваш да си знаете шо ве чека:baeh:http://www.acmilan.com/index.aspx sepak ima sredba galiani (pederot) i perez
Ти со овие информации стварно веруваш дека баш сега има преговори?Грешно е преведено, башка веќе се договорија. Уште Кака да рече да останува.
Јас само би ти посакал пријатен престој на фан клубов, ако те интересира нешто за новиот клуб за кој ќе навиваш слободно прашајТи со овие информации стварно веруваш дека баш сега има преговори?
Ми текнува како беше кога требаше да потпише за Сити, тогаш најмалце 7-8 саати се пишуваше постојано за трансферот, имаше ијави и од Кака, и протести во Италија а сега нема ништо
денес не се преговара
утре е нов ден, ке видиме Перез и Галијани што ке ни донесат:back:
Да да мрсулкоци се затоа и ги сакат у Милан. И не се мешај сеа и ти шо те боли к*р глеј си таму освоивте 3на круна сеа газди сте.epa sega em go sakas Kaka em ne sakash da odat ovie 2 ca mrsulkovci!!
Кака вреди повеке од Снајдер, но не многу повеке од Робен. И шо ако нејкаме да примаме по 6 гола Кака у одбрана ли да го стаиме.епа шо сакаш ти бе, тоа е реалноста Кака вреди пола од вашето тимче, ако не сакате да папате по 6 комада догодина ќе си платите прикладно
ne pa sakam da go zemate Kaka...sakam Primera da bide najdobra liga...da imame poveke borba...:helou:Да да мрсулкоци се затоа и ги сакат у Милан. И не се мешај сеа и ти шо те боли к*р глеј си таму освоивте 3на круна сеа газди сте.
Кака вреди повеке од Снајдер, но не многу повеке од Робен. И шо ако нејкаме да примаме по 6 гола Кака у одбрана ли да го стаиме.
братка тебе кај и да те видам плачешепа шо сакаш ти бе, тоа е реалноста Кака вреди пола од вашето тимче, ако не сакате да папате по 6 комада догодина ќе си платите прикладно
братка тебе кај и да те видам плачеш....готово е.....
Милан ги сака или Реал ги нуди ?Да да мрсулкоци се затоа и ги сакат у Милан.
Колку што разбрав од горните постови е:
Кака=Робен+Снајдер+50 милиони :nesvest:
Па треба да си идиот да дадеш ваква понуда (затоа и мислам дека е чиста шпекулација). Па непроценливо е да ги имаш Робен, Снајдер и некој со вредност од 50 милиони во тимот.
Ако е понудата навистина реална, тогаш нормално е Галијани да ја прифати. Кој не би?!
сега ти ќе плачеш кога ќе ме гледаш низ улиците во дресот на реал..а позади погоди што.... KAKA!!!!!!!!!скокни па кажи оп
БТВ ти плачеше оти кливленд не можа да ги допрат тројките на орландо не ја :smir:
Не ми требаат податоци за овој тимЈас само би ти посакал пријатен престој на фан клубов, ако те интересира нешто за новиот клуб за кој ќе навиваш слободно прашај![]()
Напротив би го вратиле како кандидат за најдобар фудбалер на светот, по втор пат:helou:Не ми требаат податоци за овој тим
Само има (препремали)шанси заедно да тагуваме за сите изгубени титули. Мене ке ми е жал што Кака ке ми го уништите (ако воопшто отиде) а вие зошто џабе пари сте давале:back: