Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Грешно е преведено, башка веќе се договорија. Уште Кака да рече да останува.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ја ќе извршам сериско самоубиство ова ако се случи.
Тоа е Реалноста ако направат вака плус 50 милиона навистина се глупи:toe:

http://www.acmilan.com/index.aspx sepak ima sredba galiani (pederot) i perez
Хах кај е тој паметниот кој велеше дека Галијани е на црно море лол ете ви од официјален МИлан ваш да си знаете шо ве чека:baeh:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Грешно е преведено, башка веќе се договорија. Уште Кака да рече да останува.
Ти со овие информации стварно веруваш дека баш сега има преговори?:pos:

Ми текнува како беше кога требаше да потпише за Сити, тогаш најмалце 7-8 саати се пишуваше постојано за трансферот, имаше ијави и од Кака, и протести во Италија а сега нема ништо

денес не се преговара
утре е нов ден, ке видиме Перез и Галијани што ке ни донесат:back:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ти со овие информации стварно веруваш дека баш сега има преговори?:pos:

Ми текнува како беше кога требаше да потпише за Сити, тогаш најмалце 7-8 саати се пишуваше постојано за трансферот, имаше ијави и од Кака, и протести во Италија а сега нема ништо

денес не се преговара
утре е нов ден, ке видиме Перез и Галијани што ке ни донесат:back:
Јас само би ти посакал пријатен престој на фан клубов, ако те интересира нешто за новиот клуб за кој ќе навиваш слободно прашај :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
epa sega em go sakas Kaka em ne sakash da odat ovie 2 ca mrsulkovci!!
Да да мрсулкоци се затоа и ги сакат у Милан. И не се мешај сеа и ти шо те боли к*р глеј си таму освоивте 3на круна сеа газди сте.

епа шо сакаш ти бе, тоа е реалноста Кака вреди пола од вашето тимче, ако не сакате да папате по 6 комада догодина ќе си платите прикладно
Кака вреди повеке од Снајдер, но не многу повеке од Робен. И шо ако нејкаме да примаме по 6 гола Кака у одбрана ли да го стаиме.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Да да мрсулкоци се затоа и ги сакат у Милан. И не се мешај сеа и ти шо те боли к*р глеј си таму освоивте 3на круна сеа газди сте.

Кака вреди повеке од Снајдер, но не многу повеке од Робен. И шо ако нејкаме да примаме по 6 гола Кака у одбрана ли да го стаиме.
ne pa sakam da go zemate Kaka...sakam Primera da bide najdobra liga...da imame poveke borba...:helou:

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
епа шо сакаш ти бе, тоа е реалноста Кака вреди пола од вашето тимче, ако не сакате да папате по 6 комада догодина ќе си платите прикладно
братка тебе кај и да те видам плачеш :)....готово е.....

Т

Топџија

Гостин
Колку што разбрав од горните постови е:
Кака=Робен+Снајдер+50 милиони :nesvest:

Па треба да си идиот да дадеш ваква понуда (затоа и мислам дека е чиста шпекулација). Па непроценливо е да ги имаш Робен, Снајдер и некој со вредност од 50 милиони во тимот.
Ако е понудата навистина реална, тогаш нормално е Галијани да ја прифати. Кој не би?!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Keшарица 64,5 миљ. 50% од рекламни права за Реал.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Колку што разбрав од горните постови е:
Кака=Робен+Снајдер+50 милиони :nesvest:

Па треба да си идиот да дадеш ваква понуда (затоа и мислам дека е чиста шпекулација). Па непроценливо е да ги имаш Робен, Снајдер и некој со вредност од 50 милиони во тимот.
Ако е понудата навистина реална, тогаш нормално е Галијани да ја прифати. Кој не би?!

Богами тие двајца плус за тие 50 милиона може уште некој да се прибере на пр.Виља или Силва ехеее мн се тупи ако направат вака се надевам дека не.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
скокни па кажи оп

БТВ ти плачеше оти кливленд не можа да ги допрат тројките на орландо не ја :smir:
сега ти ќе плачеш кога ќе ме гледаш низ улиците во дресот на реал..а позади погоди што.... KAKA!!!!!!!!!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Јас само би ти посакал пријатен престој на фан клубов, ако те интересира нешто за новиот клуб за кој ќе навиваш слободно прашај :)
Не ми требаат податоци за овој тим:)

Само има (препремали)шанси заедно да тагуваме за сите изгубени титули. Мене ке ми е жал што Кака ке ми го уништите (ако воопшто отиде) а вие зошто џабе пари сте давале:back:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Не ми требаат податоци за овој тим:)

Само има (препремали)шанси заедно да тагуваме за сите изгубени титули. Мене ке ми е жал што Кака ке ми го уништите (ако воопшто отиде) а вие зошто џабе пари сте давале:back:
Напротив би го вратиле како кандидат за најдобар фудбалер на светот, по втор пат:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom