Шо на 14 ли се изборите? Нели се во јуни?Почнаа Ас и Марка да досаѓаат со Кака, уште толку да го мразат клубов другиве навивачи Се надевам Перез работи на играчите што му се во план да ги вети, да не биде како Калдерон, да го заебаваат сите.
14 Мај, кој ќе чека.
Едeн го ветува Дрогба, му го забораив името.Баш да видам и другите против кандидати шо ќе понудат. Не спијат зашо и тие.
Дрогба, лев бек од Расинг и плејмејкер од Јужна Америка.Едeн го ветува Дрогба, му го забораив името.
Јак адут нема шо.
Како не е за во Реал, совршен е, токму она што ни треба, класично десно крило не сме имале од Фиго.Што и да ветат мислам дека Перез ќе си дојде на старото место.К.Роналдо и синојка покажа колку вреди но не е според мене за во Реал.За мене Диего,Виља и Видич и завршена работа за многу наредни години во кои Реал со нив нема да има зима.
Бате ај преведи нешто од песнаваhttp://www.goal.com/en-us/news/85/england/2009/05/05/1247591/real-madrid-presidential-candidate-eduardo-garcia-targets-chelsea
Еве го типот.
Страва е конкуренцијата на Флорентино.
Како не е за во Реал, совршен е, токму она што ни треба, класично десно крило не сме имале од Фиго.
Видиќ е невозможна мисија. Диего не гледам што би бил поразличен од ВдВ и Снајд.
y al Madrid de este marrón.
Ficha a Cristiano Ronaldo,
Cede a Drenthe al Alcocón,
Manda a Parla a Mijatovic
y haz a Raúl embajador.
Evangeliza a Kaká
y anuncia a messi de blanco.
Que para pagar al Barça,
aunque no quede en la caja
seguro que sobran bancos.
Devuélvemos la galaxia,
y con Zidane del brazo
haz de esta panda de friquis
otra vez un equipazo.
Florentino de mi vida,
que eres blanco como yo.
Anuncia que te presentas
mañana a la reelección.
:icon_cool
Еве ти на српски, ако разбираш нешто :pos2: :pos2:Бате ај преведи нешто од песнава
:pos2::pos2: фала енивејЕве ти на српски, ако разбираш нешто :pos2: :pos2:
Флорентино Мы Лифе
сте врхунског бића.
Донесите оквир Болуда,
Мадрид и овај смеђа.
Картица Цристиано Роналдо,
Приноса на Зуид Алцоцо́н,
Пошаљи Парлам Мијатовић
а затим амбасадор у Раул.
Евангелизес да Доцумент
Мессе и најавио циљ.
Платити за брод,
док не буде у кутији
Сигурно о банкама.
Враћа галаксију
Зидане и рука
Маке тхис фрикуис панда
опет екуипазо.
Флорентино је мој живот
бела си попут мене.
Најавио је да-схоу
јутра до поновног избора.
Не е до тоа, во почетокот имавме контрола и посед на топката, создававме шанси, но на контри не вадеа а одбраната ни е..... Затоа на лето нека си се пакува Хајнце заедно со Канаваро и капутЕее требаше ама ние тргнавме на 3-0 братче е тоа против барса незнам моментално дали некој може да го постигне а особено со таков крпен тим и со се НА ЛОШО! Битно се боревме до крај! они малце заостанаа минатата сезона па заборавија и не неможеа ни да не видат на табела по 30 бода бегавме, и на крај мирољубиво - пласман на 4 позиција. солидно солидно! мило ми е шо до крај се боревме !
Кога играаме со валенсија?