Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Отстрани го, инсталирај касперски, па инсталирај го потоа.

ПОМОШ!!!Не ми се отвараат повекето страни а и не работи ни пребарувањето не се копираат слики од мозила и нон стоп се полажуваат поп-апс за антивирус апликации помош пред да го реинталирам виндоусот:nesum::pirat:

Да не користиш Kaspersky Internet Sequrity????
Зашто ако користиш, до firewall - от е... дозволи го browse - ерот од firewall - от...

Ja si koristam kaspersky kako mojot prehar ZVEROVI sme i dvajcata :D:D

Не знам дали барам помош на вистинско место, ама не знаев каде да се обратам.
Штиклирана ми е опцијата Language bar во Toolbars, ама сепак не ми го покажува Language bar-от. Што да направам?
Можеби само да го рестартирам компјутерот?

Не знам дали барам помош на вистинско место, ама не знаев каде да се обратам.
Штиклирана ми е опцијата Language bar во Toolbars, ама сепак не ми го покажува Language bar-от. Што да направам?
Можеби само да го рестартирам компјутерот?

Control Panel > Regional and Language Options > одбери Languages > Details на Text services and input language > Settings > Language bar > штиклирај Show the language bar on the desktop и Show text labels on the Language bar

Би требало да помогне :pipi:

Control Panel > Regional and Language Options > одбери Languages > Details на Text services and input language > Settings > Language bar > штиклирај Show the language bar on the desktop и Show text labels on the Language bar

Би требало да помогне :pipi:
Ооооо, фала, срце си, ќе пробам. :pipi:

Едит: Помогна! :icon_lol:

Dali nekoj znae sajt od kade moze da se simne besplaten Kaspersky bez da e prevara? Probav so nekolku torrenti od Mininova i Isohunt ama site activation keys im se probieni i blacklisted i cim napravis update na virus definitions ti go blokira programot... Anyone??

имам проблем со MSN Messinger добив порака и си кликнав еден линк и сега сум спамер. и ме нервира да не случајно некој знае нешто околу ова ... линкот беше нешто како ова ‘‘http://www.imageshacker.net/viewimage.php‘‘ и имав едно срање на десктоп го избришав ама не е до то , плус со НОД32 го скенирав компјутерот ама джабе и го унинсталирав па пак го инсталирав месинџерот ама пак джабе.

и со сите мои прехакерски финти не успеав ^^

ај ке ве молам некој нека ми помогни .... поздрав

имам проблем со MSN Messinger добив порака и си кликнав еден линк и сега сум спамер. и ме нервира да не случајно некој знае нешто околу ова ... линкот беше нешто како ова ‘‘http://www.imageshacker.net/viewimage.php‘‘ и имав едно срање на десктоп го избришав ама не е до то , плус со НОД32 го скенирав компјутерот ама джабе и го унинсталирав па пак го инсталирав месинџерот ама пак джабе.

I mene istoto mi go prakaat toa e virus

Dali nekoj znae sajt od kade moze da se simne besplaten Kaspersky bez da e prevara? Probav so nekolku torrenti od Mininova i Isohunt ama site activation keys im se probieni i blacklisted i cim napravis update na virus definitions ti go blokira programot... Anyone??

Слегни си го најновиот касперски од нивната официјална страна и дај ми твој маил ќе ти пратам кодови за регистрација.

Скенирај регистрите со Registry Mechanic кај мене така бидна работа.

Скенирај регистрите со Registry Mechanic кај мене така бидна работа.

пробав и со ова.... ништо

пак од време на време си отвара прозорчиња си пушта и си ги затвара.........

пробав и со ова.... ништо

пак од време на време си отвара прозорчиња си пушта и си ги затвара.........
Znaes so simni si go kaspersky mavni mu eden skan imas eden trojance so te zaebava kaspersky ke go sredi 98 %

Абе многу луѓе се заебаа со тоа МСН вирусите. Коа некој ви праќа зипувана слика не ја отварајте кој ќе ви праќа зипувана слика побогу!! Мене пола контакти така ми праќаат и морам блок да не ме замара тоа:
HEy this is a new pic from me check it out!!
и следува ЗИПУВАНА слика :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom