Помош: Вируси, црви и разни штетници

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Дечки стварно ми треба помош. Касперски при стартувањето на писито му наоѓа некој вирус: Trojan.Win32.BHQ.agz i nemoze da go izbrise! POmos?
Исклучи ги сите процеси и се што не ти треба, унинстал (во ад римув) на сите сомнителни и глупи програми, рестарт ако треба и потоа фул скен со касперот, и не заборавај да го збришеш вирусот од бекапот на касперскиот..... поздрав - ќе се снајдеш ти:smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
78
Поени од реакции
0
ПОМОШ!!!
Ми треба licence code од Avast 4.7 home edition бидејки вечерва ми завршувала Trial верзијата па страв ми е да не ми се наполни компјутерот со вируси!!!
Ако може некој да ми помогне ке му бидам благодарна цел живот (инаку ке ме убие брат ми) :(:(
[едитирано од Администратор]

Значи, постои ПП за се што не треба да постои вон ПП.

Ме сфати така?

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
koristam anti virus nod32! go skenirav kompjuterot i mi najde eden virus no ne mi dade opcija kako da go iscistam???? HELP!!!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
Кога го отворив е-маилот видов дека има едно плаво знаме(flagged) почетокот од inbox,и има мали сиви точки покрај секој емејл што сум го добил,вчера немаше ништо,денес отварам и се појави.А под него наместо bulk пишува spam(кај што ги праќа сомнителните мејлови).
Па ако знае некој,ако може да ми објасни како да го тргнам тоа,и што е тоа?
Однапред Фала!

[/url][/IMG]

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
Pomos
vcera zakaciv nekoj virus nikako nemozam da go izbrisam js/psyme ako mozete pomagajte.Jas probav so mn raboti no nisto

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Член од
1 јануари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Дали некој ке ми даде клуч за касперски 7, немам појма како можам да најдам,а за два дена ми истекува стариот.благодарам однапред

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
У задње време Русиве сите keys за Kaspersky ги ставија на blacklist. И мали се шансите да најдеш валиден key кои би ти траел година дена без проблем, а и да најдеш ќе го укинат и тој... нема лабаво со Русиве. :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ке може ли некој да ми предложи добар анти-вирус зошто се повеке и повеке имам проблеми со вируси,црви и разни срања...фул верзија

R

reactive89

Гостин
Ке може ли некој да ми предложи добар анти-вирус зошто се повеке и повеке имам проблеми со вируси,црви и разни срања...фул верзија
ако си цело време од твојот ПЦ на нет закачен, собери го NOD32 со крак со се... имаш добра сигурност иако малку во последно време ми е некако сомнителен, но сепак уште држи вода... хехе :smir:

Член од
1 јануари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Другарче абе ако имаш и за еден месец прати ми оти нема.
У задње време Русиве сите keys за Kaspersky ги ставија на blacklist. И мали се шансите да најдеш валиден key кои би ти траел година дена без проблем, а и да најдеш ќе го укинат и тој... нема лабаво со Русиве. :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
momciii hitno mi treba nekoj antivirus za trojanci oti sum poln so niv nitu eden antivirus sto go imam ne se registrirani i nikako ne mozam da gi izbrisam
aj ve mooolam pomos

Kajgana Shop

На врв Bottom