Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
У реду е, полека, не мора да се вреѓате. Секој со своето мислење.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
да да ... остај не кажувајте пред време.. све во свое време... наша ваша наша ваша... остај .. трај си свиркај си... коа ке доат моментите коа ке се реши чива е.. ке праиме заедно муабет ;)

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
да да ... остај не кажувајте пред време.. све во свое време... наша ваша наша ваша... остај .. трај си свиркај си... коа ке доат моментите коа ке се реши чива е.. ке праиме заедно муабет ;)

Но проблемо, пази што си рекол:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Баш ме интересираше што пишуваше пред некој месец во фан клубот на барса. Еве некои од нив. Што значат овие коментари ДЕНЕС за разлика од пред 3 месеци.

Што е Касиљас подобар од Валдез сезонава ај објасни ми жити се? Дека прими 24 гола и 2 од вчера 26 а Валдез 9! Можеби бил некојпат најдобар ама веруј веќе НЕ Е.
Не е!? Сигурно ли? Кажи ми сега ти дали стварно валдез е подобар од икер. Дали вакви голови прима икер како што прима валдез??

Сакам едно многу битно прашање да поставам..

ИМА ЛИ НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ????????????

Ме интересира ДАЛИ ИМА НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ ГОДИНАВА ?????????????
ГАЗИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Во последните 3 кола Бетис - Барса 2-2, Барса - Еспанјол 1-2, Атл. Мадрид - Барса 4-3..... ВЕРУВАЈ НЕМА ТАКВА ЕКИПА! Многу сте јаки!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Баш ме интересираше што пишуваше пред некој месец во фан клубот на барса. Еве некои од нив. Што значат овие коментари ДЕНЕС за разлика од пред 3 месеци.

Не е!? Сигурно ли? Кажи ми сега ти дали стварно валдез е подобар од икер. Дали вакви голови прима икер како што прима валдез??

Во последните 3 кола Бетис - Барса 2-2, Барса - Еспанјол 1-2, Атл. Мадрид - Барса 4-3..... ВЕРУВАЈ НЕМА ТАКВА ЕКИПА! Многу сте јаки!
Побарај мислења кога дојде Анри во Барса, со fantastic four и слично :)
Е тогаш ми беше смешно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ауууу, тие постови неможем да ги заборавам. Ај сега колку толку проработаа, ама лани беше стварно за смеење :pos2::pos2::pos2:

Фантастик фор, кој ќе ги сопре. Ќе даваме по 10 гола на утакмица, ќе имаме 38 победи во сезона, и многу сл. работи :pos2::pos2::pos2: А лани се покакаа свите четворица :pos2:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Пред поразот:
Joan Laporta: Barcelona Not Feeling The Pressure

А после поразот:
Barcelona Look The Pressure

:pos2::pos2::pos2:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
:pos2::pos2: Ние пак ќе си газиме, само што мора да го напраиме првенството поинтересно :smir:

А за Валдез:kesa: Ама ипак ќе праиме сума сумарум за сезонава на крај:smir:

П.С Нека ви текне и на постов на крај на сезона.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
:pos2::pos2: Ние пак ќе си газиме, само што мора да го напраиме првенството поинтересно :smir:

Уште да ми кажеш дека овие киксови на Барса се намерни, и дека Масоните стојат позади ова ќе поверувам, вака не...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143

Сега уште поинтересно ќе станува од коло во коло разликата ќе помине и во + :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На крај изгледа дека пак Касиљас ќе ја освои наградата за најдобар голман во Шпанија. Има примено 28 гола, а Фарса еве ги до 24 примени дојдоа, така да очекувам пак да дојде таму каде што треба наградата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom