Alien_sr
Ultimate Survivor!
- Член од
- 14 мај 2007
- Мислења
- 2.978
- Поени од реакции
- 143
Бравооо Не го гледав многу натпреварот, само најважните шанси, и голот на Форлан за 3-3 Бев во присуство со SrRulz и заедно се радувавме за победата на Атл. Мадрид
да да ... остај не кажувајте пред време.. све во свое време... наша ваша наша ваша... остај .. трај си свиркај си... коа ке доат моментите коа ке се реши чива е.. ке праиме заедно муабет
Не е!? Сигурно ли? Кажи ми сега ти дали стварно валдез е подобар од икер. Дали вакви голови прима икер како што прима валдез??Што е Касиљас подобар од Валдез сезонава ај објасни ми жити се? Дека прими 24 гола и 2 од вчера 26 а Валдез 9! Можеби бил некојпат најдобар ама веруј веќе НЕ Е.
Во последните 3 кола Бетис - Барса 2-2, Барса - Еспанјол 1-2, Атл. Мадрид - Барса 4-3..... ВЕРУВАЈ НЕМА ТАКВА ЕКИПА! Многу сте јаки!Сакам едно многу битно прашање да поставам..
ИМА ЛИ НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ????????????
Ме интересира ДАЛИ ИМА НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ ГОДИНАВА ?????????????
ГАЗИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Побарај мислења кога дојде Анри во Барса, со fantastic four и сличноБаш ме интересираше што пишуваше пред некој месец во фан клубот на барса. Еве некои од нив. Што значат овие коментари ДЕНЕС за разлика од пред 3 месеци.
Не е!? Сигурно ли? Кажи ми сега ти дали стварно валдез е подобар од икер. Дали вакви голови прима икер како што прима валдез??
Во последните 3 кола Бетис - Барса 2-2, Барса - Еспанјол 1-2, Атл. Мадрид - Барса 4-3..... ВЕРУВАЈ НЕМА ТАКВА ЕКИПА! Многу сте јаки!
IndeedПред поразот:
Joan Laporta: Barcelona Not Feeling The Pressure
А после поразот:
Barcelona Look The Pressure
:pos2::pos2::pos2:
Уште да ми кажеш дека овие киксови на Барса се намерни, и дека Масоните стојат позади ова ќе поверувам, вака не...:pos2::pos2: Ние пак ќе си газиме, само што мора да го напраиме првенството поинтересно :smir:
А за Валдез:kesa: Ама ипак ќе праиме сума сумарум за сезонава на крај:smir:
П.С Нека ви текне и на постов на крај на сезона.
Честитки, го направивте:pos2::pos2: Ние пак ќе си газиме, само што мора да го напраиме првенството поинтересно :smir:
Сега уште поинтересно ќе станува од коло во коло разликата ќе помине и во + :smir::pos2::pos2: Ние пак ќе си газиме, само што мора да го напраиме првенството поинтересно :smir:
А за Валдез:kesa: Ама ипак ќе праиме сума сумарум за сезонава на крај:smir:
П.С Нека ви текне и на постов на крај на сезона.