Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
xaxa..ајде ке очекуваме утре да ги победиме еспањол.. а глеам кладилнициве .. 1.9 - 2.00 коеф за реал да победи.. чудно ама интересно :) а тоа со плеј мора да најдеме.. ко диего нешо ... шо ке не организира... иначе разбрав дека барселона потпишала пред договор за рибери.. тој требаше накај нас мислам да доаѓа летоска :( нвм .. -- изјава од Ел мундо депортиво...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Снајдер е одличен плејмејкер. Знае да направи добра акција, ама ете имаме премногу играчи сега на средина, па мора да игра како лево крило, а и самите знаеме како игра на таа позиција. Ако продолжи да не го става во игра, ќе биде вистинска штета на лето да изгубиме таков играч, зошто сигурно Снајдер не сака да грее клупа.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ама незнам зашто никогаш вдв и снајдер не почињаат заедно .. ако некој вишол дека двајцата почнале од старт.. нека каже може грешам.. ама стварно не можам тоа да го сватам и кај рамос и кај шустер.. од холандија се .. со робен ке бидат незапирливи.. а и + у шпанско го иаме и хунтелар тука.. 4 холанѓани.. нека ги проба у ист тим.. ако не тепа со 5 разлика.. незнам...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
снајдер игра нешто понапред така да мора бековите да им ја подаваат топката насекое а тоа и го прават
факт дека после Зидан и Макелеле Реал не најде плеј како што треба

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Утре очекувам добра игра на робен, и да си ја поврати формата како што играше пред да се повреди. Ќе ни треба многу против Ливерпул.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
За утре БАБА ВАЊѓА ми кажа дека резултатот ке биде ЕДЕН-ЕДЕН, но сепак јас ке ја играм сингл двојка,ако добијам ок,ако не супер за БАРСА..........

:)))):))))):):):)))));):):):):))))))):):):):):)))))))))):):))):))):):):):))))))

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
За утре БАБА ВАЊѓА ми кажа дека резултатот ке биде ЕДЕН-ЕДЕН, но сепак јас ке ја играм сингл двојка,ако добијам ок,ако не супер за БАРСА..........

:)))):))))):):):)))));):):):):))))))):):):):):)))))))))):):))):))):):):):))))))
те лажела бабати ванѓа оти многу работи згрешила па и тоа :helou:

I

IBIZA SOUND

Гостин
gi citam komentarite na navivacite na real i se cudam:
mu trebalo svarno mnogu dobar plejmejker,pa so mu fali na snajder i na v d vaart pa i roben e dobar ja mislam deka i diego ako dojde ili bilo koj situacijata pak ke bide ista kako so e sega
so barsa da ne imat podobri igraci od real,ne e do igracite trebe da se postavat mnogu dobro a toa e do treenerot

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Снајдер не е таков плејмејкер како што ни треба, вдВ е таков, ама ете се изгуби човекот. Снајдер е повеќе како box to box midfielder, што ги поврзува редовите во Реал. Нема таква визија, како што има Гути и вдВ. За утакмицава многу подобро би било да играаат или Гути или вдВ.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Moже ВдВ се изгуби малце, ама не е толку скапан да не го внесеш во натпревар ебате. Он се изгуби коа играше десно крило, шо е најнормалнпо. Ја сум за да добие вистинска шанса ВДВ ќе биде најдобар.

Со Ливпул усравме, отпаѓаме.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Совршена формација за мене би била оваа:

--------Касиљас--------
Рамос-Кана-Пепе-Хајнце
----------Лас-----------
-----Снајдер--ВдВ-------
--Робен--Раул--Игуаин--

Незнам зошто никогаш не пробале да играат вака:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хунтелар ќе игра 100%. Рамос кога не го пријави во ЛШ му ветил дека ќе има стандардно место меѓу први 11 во Примера, а и во одлична форма е. Според мене:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Кана --- Пепе --- Хајнце ---
--- Лас ---
--- Игуаин --- Снајдер --- Робен ---
--- Клас --- Раул ---

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Гледавте Ливерпул? Па и не се така непобедливи....треба само да играме агресивно и со еден плејмејкер и ќе имаме солидни шанси да отиде понатаму:tv:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Pa liverpool i ne e taka moken , samo treba pogolema hrabros da ima huande ramos ne da igra so 6 defanzifci kako sto bese vo madrid.:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ливерпул не е ист во ЛШ и во ПЛ:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop