Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Porteros: Casillas y Dudek
Defensas: Pepe, Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Salgado
Centrocampistas: Lass, Sneijder, Guti, Robben, Van der Vaart, Javi García
Delanteros: Raúl, Higuaín, Huntelaar, Saviola

Повиканите за утре. Салгадо се враќа :):) Гаго го нема, се здобил со некоја повреда против Ливерпул (изгледа во дуелот со Риера) ама не е сериозна.
И конечно очекувам Снајдер да стартува на својата позиција, и осеќам ќе изигра супер. Увек игра топ на таа позиција.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
хехехе.. ајде пак ке го чекаме составот што ги потопи бетис и Спортинг... тоа е тоа.. гаго ке го нема па може некоја ротација да има.. со враќање у почетен состав на снајдер.. а мислам дека шанса мора да добие ВДВ.. а со дренте иначе шо бидна да не знаете?или не сум нешо у тек со него па се десило нешо шо нз.. ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја би го играл Гути во комбинација со Гаго, и Марсело на лево крило.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ја би го играл Гути во комбинација со Гаго, и Марсело на лево крило.
Porteros: Casillas y Dudek
Defensas: Pepe, Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Salgado
Centrocampistas: Lass, Sneijder, Guti, Robben, Van der Vaart, Javi García
Delanteros: Raúl, Higuaín, Huntelaar, Saviola
ne go gleam gago :S

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Го мразат повеќе од пола фанови, највеќе заради тоа што утна со Барса. По изјавите на Хуанде се труди да си ја врати самодовербата, ама тешко му оди. Не верувам да го видиме во прв тим, освен ако има некоја поголема криза со повреди.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
лее де.. океј и ја се накурчив коа го утна тоа.. ама на секој му се дешава сеа.. под притисок е .. ц... не свакјам вакви работи .. али океј они си знаат.. океј фала ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не бе каков Гути. Лас подефанзивно и Снајдер пред него, на неговата омилена позиција. Секогаш кога играл на таа позиција играл за 10, не гледам зошто сега не би му дал шанса на тоа место. Башка Снајдер колку толку трча, со Гути ќе бидеме тапа на средина, ќе треба Лас да го ора цел терен. Подобро е Снајдер, или пак евентуално ВДВ, ама не ми се верува. Според мене:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Кана --- Пепе --- Хајнце ---
--- Лас ---
--- Игуаин --- Снајдер --- Робен ---
--- Клас --- Раул ---

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Брат .. тој Хајнце не треба освен аути да изведува ништо друго не користи да му ебам.. со кој памет тој го донеле.. може не се сложувате али типот не заслужуе да го носи дресов:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брат .. тој Хајнце не треба освен аути да изведува ништо друго не користи да му ебам.. со кој памет тој го донеле.. може не се сложувате али типот не заслужуе да го носи дресов:toe:

Да го кажеше ова пред 2 месеци ќе те разберев, тоа го викавме сите на фан клубов. Ама у последно време игра ТОП, и неможе да му се замери затоа што направил еден фаул, од кој случајно паднало гол. Тоа е тоа, така сакало да биде.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
не не .. апсолутно не мислев на фаулот.. виде на торес шансата у прво п. кај беше хајнце ? 10 метри позади него трча ко будала..и ако имаа шанса све беа по таа страна.. ондак мора да се бара АСАЛЕН лев бек..ко ФИЛИП ЛАМ аххх плачам за таков играч мн го сакам :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тој фаул воопшто не е мала работа, мајмун да беше ќе му текнеше дека не треба да го направи тоа. Толку искуство има и пак глупости праи.

Снајдер игра добро кога игра Гути, не е таков плејмејкер како што е Гути.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Тој фаул воопшто не е мала работа, мајмун да беше ќе му текнеше дека не треба да го направи тоа. Толку искуство има и пак глупости праи.

Снајдер игра добро кога игра Гути, не е таков плејмејкер како што е Гути.
па и не е негова позиција класичен плеј, а гути готов е
ситуацијата на Реал е таква што под итно мора да се донеси добар ама стварно добар плеј

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Утре со Еспањол одиме на победа да си ја вратиме самоодовербата точен резултат 0:2..позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom