Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Најреално според мене е Фобер да игра десно крило, Игуаин да игра малце поназад, нешто како лево крило и Хунтелар и Раул да играат напад. Во ваква утакмица би го ставил и Марсело како лев бек, затоа што ќе има простор за истрчување по лева страна.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па според мене МНОООГУ подобро е Марсело да игра како лево крило, отколку да игра Фобер како десно. Тешко нас ако играме со овја Фобер од прва минута, незнам кој ќе ни извлекува топки нанапред освен Игуаин, и понекогаш Лас кој неможе да стигне на се страни.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Фобер е многу подобро крило одколку Марсело, да го храни Хунтелар со топки од десна страна ќе биде повеќе од доволно.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
До негде и сеедно ми е дали ќе биде Фобер или Марсло стартер, али пошто Фобер има поголемо искуство на таа позиција мала предност му давам него, башка и шанса да видиме дали има нешто во него... Ударна игла секако ќе биде Игуаин, ама би било добро да има подршка од барем уште едно крило.
И не заборавајте, утре во периодот од 17:00 до 18:45 ќе го видите првенецот на Клас Јан Хунтелар во дресот на Реал Мадрид :pipi:

тука прв пат слушнавте (прочитавте)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Аман бе, уште ли не го баниравте комичаров од темава...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А што никогаш не проба рамос да игра формација 4-3-3 нешто како БАРСЕЛОНА што игра ама сепак Рамос прво мисли на одбрана па потоа на напад:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А што никогаш не проба рамос да игра формација 4-3-3 нешто како БАРСЕЛОНА што игра ама сепак Рамос прво мисли на одбрана па потоа на напад:helou:

Да бе, на нерешено игра Реал затоа...Ако игра Барса 4-3-3 незначи дека и Реал може да се снајде со 4-3-3, или па кој било друг тим. Исто како што неможе Барса да се снајде со друга формација, така секој тим си има своја татктика и формација.

А на овој погоре ич не му давајте реплика, нема ни 10 год.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
A зошто би менувал формација кога 7 утакмици по ред тепа со 4-4-2?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Гаго пак може да паузира, ако добие уште еден жолт.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
^ Совршен тајминг :)
Пропушта со Бетис дома и ќе се одмори за Ливерпул.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Подобро да игра Гути во стартните 11 одколку Гаго а пак ке кажам не верувам Рамос да го стави Игуаин десно крило, најверојатно ке игра Фобер или можеби Паланка(не верувам за него ама не се знае:toe:) а лево би требало да игра Марсело

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Подобро да игра Гути во стартните 11 одколку Гаго а пак ке кажам не верувам Рамос да го стави Игуаин десно крило, најверојатно ке игра Фобер или можеби Паланка(не верувам за него ама не се знае:toe:) а лево би требало да игра Марсело

Абе дај види кој се земени а кој не, па после прај некој формации. Гути е повреден (т.е не е 100% подготвен) а Паланка не е во повиканите.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да бе, на нерешено игра Реал затоа...Ако игра Барса 4-3-3 незначи дека и Реал може да се снајде со 4-3-3, или па кој било друг тим. Исто како што неможе Барса да се снајде со друга формација, така секој тим си има своја татктика и формација.

А на овој погоре ич не му давајте реплика, нема ни 10 год.
За мене ли велиш дека немам ни 10 год.ако е така гледам ти колку си постар од мене,а и од кај знаеш дека Реал нема да се снајде со 4-3-3 формација кога никогаш не се пробале

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
За мене ли велиш дека немам ни 10 год.ако е така гледам ти колку си постар од мене,а и од кај знаеш дека Реал нема да се снајде со 4-3-3 формација кога никогаш не се пробале

Не реков за тебе, за тој колегата твој, што изиграва кловн овде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom