Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
да да Рамос така игра.. 1-2 гола.. и пази на одбрана.. ама финтата е шо реал незнаеше да игра бункер пред да дое Рамос.. а сеа ко подобро да иде.. ке видиме дали вака ке ни успее со ливерпул.. уште само 2-3 натпревари има.. мора да се спремаат :vozbud:

да да Рамос така игра.. 1-2 гола.. и пази на одбрана.. ама финтата е шо реал незнаеше да игра бункер пред да дое Рамос.. а сеа ко подобро да иде.. ке видиме дали вака ке ни успее со ливерпул.. уште само 2-3 натпревари има.. мора да се спремаат :vozbud:

Нааат, Реал не знаеше да игра одбрана пред да дојде Рамос :D . Во една прилика реков овде на темава, Реал ке почне да победува и да биде конкурент за титулата и во ЛШ и во Примера кога ке научи да игра одбрана а тоа и го направија . . . . конечно .

epa neznam kolku znaete ama ramos ne igra napagjacki fudbal
eden gol na real i pocna da se povlekuva pickarski ramos i da brani,samo neznam kolku moze da mu nose rezultati ponataki toa branenje so go prave
BARSA SAMIPON

Ако гледаш натпревари на Реал збори, ако не не се мешај. Во ниеден момент не видов јас Реал да се затвори. Цел натпревар го играше така, само работата беше што Фобер е многу послаб од Робен и не одеше нападот како што треба. Ако си гледал последните утакмици на Реал, многу шанси не искористуваат. Во секоја утакмица имаше шанса да даде уште најмалку 3 гола, чисти шанси се промашуваат. Незнам кај виде ти дека се затворил Реал по дадениот гол!

Нааат, Реал не знаеше да игра одбрана пред да дојде Рамос :D . Во една прилика реков овде на темава, Реал ке почне да победува и да биде конкурент за титулата и во ЛШ и во Примера кога ке научи да игра одбрана а тоа и го направија . . . . конечно .

Сакаш да кажеш дека оваа година имаме големи шанси за во ЛШ?? За во Премиера тешко веке, но да се надеваме дека ке направиме голем успех во ЛШ:vozbud:

аха мора да се најадеваме... највеке ради Рамос е ова... знаев дека ке му тргне... зашто со севиља се сеќавате што направи ??? нешто што никој го немаше .. и очигледно дека на чоекот му иде со шпански екипи... мораме и ливерпул да го победиме.. прва утакмица највероатно ке се без џерард... ке немаат играта...што е џерард за ливерпул тоа е и робен за реал.. не се може без нив:).. така да мора да очекуваме победа на САНТИЈАГО БЕРНАБЕ :)

Башка Торес се губи на Бернабе, а и џебот на Пепе е длабок.

Ај честита победа да ни е, добра игра :kesa:

Мора првата утакмица да е победиме и да го искористиме отсуството на Џерард ама сепак ке биде тешко против Ливерпул.

Мислите дека Џерард нема да игра првиот натпревар?

Мислите дека Џерард нема да игра првиот натпревар?

Ја мислам дека ќе “изненади“ и ќе се врати порано од очекуваното, али фината е шо таква повреда е лесно обновлива а и да се врати ќе му биде прв натпревар после 3 недели, а знаејќи дека ги имаме Гаго и Лас на средина и не ме плаши баш Џерард.

ali morame da ja pomineme taa kletva 1/8 finale...
liverpool se mnogu kleti vo LS ama belki gi pomineme, zatoa so imame tim za visok dostrel...
mnogu sum inace iznenaden prijatno od lass diara :vozbud:(ocekuvav deka ke e dobar ama ne do tolku) a me potseka na makelele koga igrase kaj nas..... mislam go najdovme vistinskiot covek za taa pozicija :back:

Аууф ако ви ја заврши оваа работа Зизу ке допринесе повеќе одколку кога играше во тимот на Реал.Носењето на Бензема ке биде подобар потег и од волејот во Лигата на Шампионите против Леверкузен:)

jas poveke sum za ribery otkolku benzema...:wink:
a ako bi baral napagac podobro bi go sakal aguero ili lavezzi

Бензема и Рибери се многу добри пријатели, едниот може да биде мамка за другиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom