Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
браво за раул а за во ЛШ се надеваме без повреди и дека ќе поминеме лесно против ливерпул:smir:

Ај нека ни е честито победата и нека ни се множат. Вечерва очекувам кикс на барСЕЛОна редно е веке!:smir:

Тепаше Барса 2-1. Значи Меси ако не им игра, тимов им е незнам...до сега 4-5 пати не беше стартер Меси, во сите губеа и после влага Меси и се знае :) ЅВЕРОТИНА! 2 црвени за Барса у последни 4 мин, и судијата свири крај 15 секунди порано...мораше зошто можеше Расинг гол да даде. БРАВО!

Ovaa sezona vas da nevie roben,ne vi bega ispaganje od prva liga.:pos2:

Преслушај се што збориш. Смени ја малку реченицата, цела полусезона Робен да не беше повреден немаше да имате 12 бода предност. Подобро изгледа ми се чини...

Тепаше Барса 2-1. Значи Меси ако не им игра, тимов им е незнам...до сега 4-5 пати не беше стартер Меси, во сите губеа и после влага Меси и се знае :) ЅВЕРОТИНА! 2 црвени за Барса у последни 4 мин, и судијата свири крај 15 секунди порано...мораше зошто можеше Расинг гол да даде. БРАВО!
Љубоморите што немате таков играч како Меси жал ми е:(

Важен е и поединец, но најважна е тимска игра. Што, утре ќе се повреди Меси и кај ќе се гоните бе се изгубени ќе прајте. Btw честита да ни е победата и само така да продолжиме

Точно,немаме таков,но за срека имаме подобар-Робен:smir:
Да во право си и нема што веќе да кажам Робен беше избран за најдобар 2 играч во светот честито за него:smir:

portadag_010209.jpg

g0201.jpg

---
Баталете Барселона, најверојатно ќе бидат шампиони оваа сеозна, пред се поради добрата залиха на поени од првата полусезона и нормално Меси, мене ме радува тоа и ние што тепаме, 6 по ред.

Заборавив да спомнам, за трансферот на Фауберт, се погрижил Мигел Ангел Португал, што значи дека уште малце време му остана на Мијатович.

BOBI4e pa za toa zboram.Koga ne vi igrase Roben gubevte kako mali deca,od koga se oporavi nemate poraz,osven so Sevilla koga izleze poradi crven karton i izgubivte.No sekako i mal udel ima mozda i Ramos,no sepak neznacaen kolku na Roben.

BOBI4e pa za toa zboram.Koga ne vi igrase Roben gubevte kako mali deca,od koga se oporavi nemate poraz,osven so Sevilla koga izleze poradi crven karton i izgubivte.No sekako i mal udel ima mozda i Ramos,no sepak neznacaen kolku na Roben.

Знам де ги изгубивме се, последни бевме. Сеа се опораевме од кога се врати Робен.

Кога не играше Робен примавме по 3 гола, дававме по 4, цела концепција на играта е изменета сега, Робен има мноогу поголема слобода во играта, резултатите се видливи, тоа шо не се повредува е плус.

Иначе Негредо и закачи 2 гола на Валенсија, колку само сакав да остане детево. :|

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom