Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://videos.sapo.pt/5JOjzQ87LZ4mAwVcvTlJИ де некој ако ги најде головите на Негредо против Валенсија нека ги стави, баш ме интересира како им ги закачил.![]()
да де ... само што овој е 6 пати помлад и поподвижен иначе сум размислуел... како ке беше сеа распоредот на табелата .. ако хуанде рамос беше од почеток на сезонава... мн ме интересираДа во право си и нема што веќе да кажам Робен беше избран за најдобар 2 играч во светот честито за него:smir:
-.- абе имаш ливесцоре имаш официјална страна на реал.. имаш све и неможеш да се снајдеш да видиш голови да го ебам...raul i roben...
да де ... само што овој е 6 пати помлад и поподвижен иначе сум размислуел... како ке беше сеа распоредот на табелата .. ако хуанде рамос беше од почеток на сезонава... мн ме интересира![]()
Збориш за играч кој едвај сврзува 5 натпревари, што е склон на повреди. Премногу слична играат форсираат и двајцата, само што нашиот се повредува многу често. Ако продолжи вака Робен, без повреди ќе се бори со Меси следната годинаДа во право си и нема што веќе да кажам Робен беше избран за најдобар 2 играч во светот честито за него:smir:
abe znaev koj gi dadoa golovite samo da cuev koj go dade prviot gol se znae koj mi e na topikot pozz so santander od 19 casot li igrame pozz
Збориш за играч кој едвај сврзува 5 натпревари, што е склон на повреди. Премногу слична играат форсираат и двајцата, само што нашиот се повредува многу често. Ако продолжи вака Робен, без повреди ќе се бори со Меси следната година