Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Скоро цел тим беше повреден тогаш, не само Робен. Добро што излеговме од зоната за испаѓање. :tapp:

Ајде ајде не се замарајте со циганите....и догодина ќе играме во прва лига :)
Шала на страна циганите зависат ептен многу од џуџето...сите уткамици кои не ги играше малиот или губеа или нерешено а кога ќе влезеше победуваа. Незнам една повреда да го потрефи ако не сврзат 5-6 кикса по ред Дарко да не се викам:tapp:

1zvwmy8.jpg
:)

И де некој ако ги најде головите на Негредо против Валенсија нека ги стави, баш ме интересира како им ги закачил. :)

abe braka koj go dade prviot gola za real ne znam da ne znaete slucajno :pos2:

-.- абе имаш ливесцоре имаш официјална страна на реал.. имаш све и неможеш да се снајдеш да видиш голови да го ебам...:tapp: raul i roben...

Да во право си и нема што веќе да кажам Робен беше избран за најдобар 2 играч во светот честито за него:smir:
да де ... само што овој е 6 пати помлад и поподвижен иначе сум размислуел... како ке беше сеа распоредот на табелата .. ако хуанде рамос беше од почеток на сезонава... мн ме интересира :vozbud:

A be za real navivam od koga imav 6 godini,i togas mnogu poveke go sakav....sega eden trener ne moze da najde asalen:toe:Uste sum za kralevite ama sto e sigurno ,sigurno e deka treba covek sto ke go ozivee povtorno:vozbud:

-.- абе имаш ливесцоре имаш официјална страна на реал.. имаш све и неможеш да се снајдеш да видиш голови да го ебам...:tapp: raul i roben...

да де ... само што овој е 6 пати помлад и поподвижен иначе сум размислуел... како ке беше сеа распоредот на табелата .. ако хуанде рамос беше од почеток на сезонава... мн ме интересира :vozbud:

Здравје, следната сезона ке видиме- едвај чекам:smir:

Да во право си и нема што веќе да кажам Робен беше избран за најдобар 2 играч во светот честито за него:smir:
Збориш за играч кој едвај сврзува 5 натпревари, што е склон на повреди. Премногу слична играат форсираат и двајцата, само што нашиот се повредува многу често. Ако продолжи вака Робен, без повреди ќе се бори со Меси следната година

abe znaev koj gi dadoa golovite samo da cuev koj go dade prviot gol se znae koj mi e na topikot pozz so santander od 19 casot li igrame pozz

abe znaev koj gi dadoa golovite samo da cuev koj go dade prviot gol se znae koj mi e na topikot pozz so santander od 19 casot li igrame pozz

:pos2:
Легенда си жими се

Иначе Сабота од 20:00 играме, пак ако нема пренос на Сител/3 на спортската им редакција ќе им стигне еден прилично сочен меил од мене.

Сабота даваат од 8, така да, ќе има. Стаиле фиксни термини и нема мрдање. Ебати телевизијата.

f82c40416586296db2c904b4377152aa-getty-fbl-esp-fra-eng-faubert.jpg

Хаха, фацата на Ди Стефано, си мисли кој е типов :)

Di Stefano: Ти ли бе за Реал ќе играш :pos:

Интересно изгледа овој, како уште да не му се верува дека ќе игра за Реал Мадрид, којзнае, може и ќе ги изнанади скептиците како мене :)

Збориш за играч кој едвај сврзува 5 натпревари, што е склон на повреди. Премногу слична играат форсираат и двајцата, само што нашиот се повредува многу често. Ако продолжи вака Робен, без повреди ќе се бори со Меси следната година

Богами ако продолжи вака, дај боже повредите да му се минато, може да парира за најдобар играч догодина. Секоја недела е во тим на неделата, а и со играта заслужува честитки. Само како што кажав, господ нека му е на помош и да го пуштат повредите веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom