Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Све ми зима текст овој мијатович :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

Секогаш пред избори мора некој да ја руши атмосферата, почнаа медиумските бомби.Секогаш не докрајчувале тие, и сега не се сомневам :(

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
не не каков манчини бегај таму нека си седи шустер

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Ако дојде манчини јас не гледам поќе фудбал...а кое онај Виктор Фернандез не сум чул до сега????

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
виктор фернандез сум слушнал ама незнам кој е некој португалец да не беше трењер во шпанија ама не сум сигурен :nesum:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Реал Мадрид на средба со агентот на Креспо
Реал Мадрид е во потрага по напаѓач откако стана јасно дека за Ван Нистелрој сезоната е завршена. 33-годишниот фудбалер на Интер е едно од потенцијалните засилувања за Реал Мадрид, Кралскиот клуб е подготвен да му понуди на Креспо шест месечен договор.
Според шпанските медиуми денеска претставници на Реал Мадрид ќе се сретнат со агентот на Креспо, Фернандо Хидалго по што ќе се знае дали фудбалерот е заинтересиран за краткорочен договор.
Покрај Креспо, Реал Мадрид се поврзува и со напаѓачот на Рома, Мирко Вучиниќ.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Реал Мадрид на средба со агентот на Креспо
Реал Мадрид е во потрага по напаѓач откако стана јасно дека за Ван Нистелрој сезоната е завршена. 33-годишниот фудбалер на Интер е едно од потенцијалните засилувања за Реал Мадрид, Кралскиот клуб е подготвен да му понуди на Креспо шест месечен договор.
Според шпанските медиуми денеска претставници на Реал Мадрид ќе се сретнат со агентот на Креспо, Фернандо Хидалго по што ќе се знае дали фудбалерот е заинтересиран за краткорочен договор.
Покрај Креспо, Реал Мадрид се поврзува и со напаѓачот на Рома, Мирко Вучиниќ.
Не фала... Не мора да доаѓа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom