Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Све ми зима текст овој мијатович :)

Florentino_Perez_370x200.jpg

Секогаш пред избори мора некој да ја руши атмосферата, почнаа медиумските бомби.Секогаш не докрајчувале тие, и сега не се сомневам :(

не не каков манчини бегај таму нека си седи шустер

Ако дојде манчини јас не гледам поќе фудбал...а кое онај Виктор Фернандез не сум чул до сега????

виктор фернандез сум слушнал ама незнам кој е некој португалец да не беше трењер во шпанија ама не сум сигурен :nesum:

Реал Мадрид на средба со агентот на Креспо
Реал Мадрид е во потрага по напаѓач откако стана јасно дека за Ван Нистелрој сезоната е завршена. 33-годишниот фудбалер на Интер е едно од потенцијалните засилувања за Реал Мадрид, Кралскиот клуб е подготвен да му понуди на Креспо шест месечен договор.
Според шпанските медиуми денеска претставници на Реал Мадрид ќе се сретнат со агентот на Креспо, Фернандо Хидалго по што ќе се знае дали фудбалерот е заинтересиран за краткорочен договор.
Покрај Креспо, Реал Мадрид се поврзува и со напаѓачот на Рома, Мирко Вучиниќ.

Реал Мадрид на средба со агентот на Креспо
Реал Мадрид е во потрага по напаѓач откако стана јасно дека за Ван Нистелрој сезоната е завршена. 33-годишниот фудбалер на Интер е едно од потенцијалните засилувања за Реал Мадрид, Кралскиот клуб е подготвен да му понуди на Креспо шест месечен договор.
Според шпанските медиуми денеска претставници на Реал Мадрид ќе се сретнат со агентот на Креспо, Фернандо Хидалго по што ќе се знае дали фудбалерот е заинтересиран за краткорочен договор.
Покрај Креспо, Реал Мадрид се поврзува и со напаѓачот на Рома, Мирко Вучиниќ.
Не фала... Не мора да доаѓа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom