Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ако веруваш на се што ќе прочиташ далеку ќе стигнеш...Калдерон и Мијатовиќ јасно кажаа дека нема ништо да биде како порано, по само 2-3 киксови да има менување на тренер, затоа што тоа е еден вид на самоубиство за тимот. Можеме да бидеме задоволни се додека нападот работи феноменално, затоа што примаме многу голови ама за среќа и даваме многу, па тоа не вади на некој начин. Инаку Пепе ни треба многу, ама џабе кога Шустер пак го игра Хајнце по лево, барем еднаш да пробаше со Рамос, Пепе, Канаваро и Марсело. Според мене тоа е најдобро да се игра во моментов со тоа што Марсело игра многу добро по страна и им помага на крилата, кои во моментов ги имаме премалку.
Потврдено е тоа дека Шустер е на пат на отказ.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ви кажав уште денот коа си отиде Робињо дека ќе фали нема кој да ги прави продорите како него Робен е прав женкар секоја 2 утакмица е повреден:toe:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
пак ке решчам нЕ потценувајте ги екипите !! и претходноги потценувавте реал унион..е шо се деси... после малага исто страв ни стадоја фкоска :vozbud: ама да се надеваме на победа а инаку 5+ ја имам xD

Член од
2 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2

:baeh::baeh::baeh::baeh: samo za onie koj se ljubomorni na real madrid:baeh::baeh::baeh::baeh:

Go zaboraviv me KRALOT ZIDAN

casillas najdobar golman vo svetot.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Јас мислам дека и оваа ке ја наместат, како што ја наместија првата. Али сега ке ја направат Реал да тепа со толку, колку што му е доволно да оди понатаму. Значи денеска 1-0 конечен резултат, и тоа со гол во второ полувреме :helou:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Според еуроспорт составот ке биде вака...
Дудек,Торес,Канаваро,Мецелдер,Марсело,Ван Дер Варт,Хави Гарсија,Снајдер,Дренте,Савиола и Раул мислам дека со овај состав можиме 5 комада да му пикниме...

Г

Грејвдигер

Гостин
Јас мислам дека и оваа ке ја наместат, како што ја наместија првата. Али сега ке ја направат Реал да тепа со толку, колку што му е доволно да оди понатаму. Значи денеска 1-0 конечен резултат, и тоа со гол во второ полувреме :helou:
ти глуп си или ... ? местена Реал... види ги само како играт на последните 4 натпревари, па после ќе збориме за местенки.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
ти глуп си или ... ? местена Реал... види ги само како играт на последните 4 натпревари, па после ќе збориме за местенки.
Никој не те навреди, не знам само зошто возвракаш, со тоа што кажуваш дека сум глуп ? Јас си го кажав моето мислење. А во последните 4 натпревари имавме победа и реми со тимови кои се две лиги понапред од Реал Унион. Да изгубевме од Алмериа, и од Малага, тогаш може да се рече дека сме слаби, а не сега вака да не споредуваат со Реал Унион ...

Г

Грејвдигер

Гостин
Никој не те навреди, не знам само зошто возвракаш, со тоа што кажуваш дека сум глуп ? Јас си го кажав моето мислење. А во последните 4 натпревари имавме победа и реми со тимови кои се две лиги понапред од Реал Унион. Да изгубевме од Алмериа, и од Малага, тогаш може да се рече дека сме слаби, а не сега вака да не споредуваат со Реал Унион ...
Кои се тие Малага бе? Гледаш дека одбраната ни е за никаде и шеш беш си играат со нас, па примивме 3 гола и едвај едвај на крај победивме. Алмериа се малце поквалитетен клуб, али нашите дадоа гол и се повлекоа одма, што им е огромна грешка.
А клубојте како Реал Мадрид, многу и не се замарат со куповите, и ти сакаш клуб од 3та лига да ти купува утакмици.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Кои се тие Малага бе? Гледаш дека одбраната ни е за никаде и шеш беш си играат со нас, па примивме 3 гола и едвај едвај на крај победивме. Алмериа се малце поквалитетен клуб, али нашите дадоа гол и се повлекоа одма, што им е огромна грешка.
А клубојте како Реал Мадрид, многу и не се замарат со куповите, и ти сакаш клуб од 3та лига да ти купува утакмици.
Абе брат не ти реков дека Реал Унион го купил натпреварот. Прашај ги БВИН колку пари земале па после да зборуваме :helou:.. Него, ај да не се врегаме, Реал тепа па што сака нека биде :smir:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Според еуроспорт составот ке биде вака...
Дудек,Торес,Канаваро,Мецелдер,Марсело,Ван Дер Варт,Хави Гарсија,Снајдер,Дренте,Савиола и Раул мислам дека со овај состав можиме 5 комада да му пикниме...
Не верувам Торес да игра пишуваше дека ке бил повреден 3 месеци. А иначе за местење на овој натпревар нема шанси Калдерон оваа сезона сака да го освои Купот а и реванш е. Се надевам на убедлива победа

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ооооо фала ти боже за Торес,нема да морам да го гледам Салгадо...доволно нервози ми ствара и Хајнце

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom