Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да бидам искрен Негредо ме импресионира се повеќе и повеќе, мислам дека заслужува шанса во првиот тим на Реал ама ќе треба барем Савиола и Солдадо да си заминат за да има место за него... многу ме потсеќа на Руд. :zver:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Абе заслужува или не... не можаме ние да си дозволиме да испробуваме кој заслужува а кој не...

Мислам дека овој тим е доста добра основа за 5-6 години.

Голман, нема коментар. Жал ми е за вториот и третиот голман, ама тоа е тоа.

Во одбраната сме добри, и по заминувањето (поради старост) на канаваро и хајнце, имаме ги мецелдер марсело торес рамос пепе, можеби треба некој млад талент за во иднина, малку ни е тенка одбраната. (повреди, ова она)

Во средината, гаго дренте снајдер робињо робен балбоа баптиста диара... мислам дека не треба ништо да се менува, имаме играч од секаков тип, можеби диего да се донесе само, (не го спомнав гути поради 30ката што ја има).

Во нападот, руд и раул најверојатно уште 2 години ке се прв избор, после ке си заминат. Имаме и тука добра замена, незнам многу дали солдадо ке се вклопи, но игуаин сигурен првотимец по заминувањето на овие двајца, ако може да се досене некој млад напаѓач, хунтелар, би било доста добро.

За ова лето... Да се направат обиди за подобрување на договорите со постоечките играчи (освен Савиола и Солдадо, незнам што ке биде со нив) и да се направат обиди да се донесат Хунтелар или Бензема, и Диего. И мислам,,, за 2-3 години, тоа би ни бил тимот.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Другари мој, сакам да ви ја честитам нашата титула, и воедно се радувам што ја одбранивме повторно, кралската круна, и шпанската титула, Реал Шампиони

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе заслужува или не... не можаме ние да си дозволиме да испробуваме кој заслужува а кој не...

Мислам дека овој тим е доста добра основа за 5-6 години.

Голман, нема коментар. Жал ми е за вториот и третиот голман, ама тоа е тоа.

Во одбраната сме добри, и по заминувањето (поради старост) на канаваро и хајнце, имаме ги мецелдер марсело торес рамос пепе, можеби треба некој млад талент за во иднина, малку ни е тенка одбраната. (повреди, ова она)

Во средината, гаго дренте снајдер робињо робен балбоа баптиста диара... мислам дека не треба ништо да се менува, имаме играч од секаков тип, можеби диего да се донесе само, (не го спомнав гути поради 30ката што ја има).

Во нападот, руд и раул најверојатно уште 2 години ке се прв избор, после ке си заминат. Имаме и тука добра замена, незнам многу дали солдадо ке се вклопи, но игуаин сигурен првотимец по заминувањето на овие двајца, ако може да се досене некој млад напаѓач, хунтелар, би било доста добро.

За ова лето... Да се направат обиди за подобрување на договорите со постоечките играчи (освен Савиола и Солдадо, незнам што ке биде со нив) и да се направат обиди да се донесат Хунтелар или Бензема, и Диего. И мислам,,, за 2-3 години, тоа би ни бил тимот.
Еве јас што мислам

Одбрана: Сега за сега мислам дека најдобро е, Рамос да биде префрлен во средина со Пепе. Канаваро да си оди, и да се земе Даниел Алвес како десен бек. Хајнце може уште да одигра како резерва и да биде тука во случај на повреда.

Средина: Баптиста да си оди, Гранеро на негово место, да се ротира со Гути кој можеме уште да го искористиме, Гаго се повеќе и повеќе си го обезбедува местото во првите 11 па овој среден ред е супер. Де Ла Ред место Диара и уште подобро.

Напад: Ни треба еден напаѓач како замена за Руд. Се почесто е повреден па мора да се има достојна замена. Хунтелар, Бензема или Марио Гомез според мене, или некој постар искусен напаѓач. Зашто да не и Креспо на кој му истекува договорот

Значи

Касиљас
Алвес---Пепе---Рамос---Марсело
Снајд---Гаго---Гути(Гранеро)
-----------------Робињо(Робен)
Руд---Раул

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Јас ќе честитам во очи на славјето на Цибелес.

Значи, уште не :) Од принцип.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не дека живеам во земјата Оз, али ќе честитам пред славје во Цибелес :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
али ќе честитам пред славје во Цибелес :)
А класикото ќе биде закон кога ќе ни се наредат пред тунелот каталонците за да ни ја честитаат титулата, традиција е тоа во Шпанија така да се пречека Шампионот (читај Реал Мадрид)
Памтиш коа стававте сликички за знамето на Камп Ноу. Сеа можете да се сликате директно пред Бернабе или пред тунелчето...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
гол на Негредо од лани
http://youtube.com/watch?v=hmIHTQn3ei0
каков бекам, каков пирло, каков жунињо... вака се изведва слободен

Avaro Negredoooo el jugador Madrileño... и натаму не го следев... ама стварно добар гол ја деснак го мислев Негредо он со лева му ја закопа... а може и со две бие не се знае. :)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не бе левак е Негредо...Фала за Честитките :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop