Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
е сега ако прокацкате ваква шанса за титула тогаш сте мизерија.
после ова коло реал освојува примера.
Реал ја освои титулата уште на 23, ова е само формалност.

Член од
5 март 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
Дали ќе можи некој да ми кажи за кои играчи ги бара РЕАЛ?

Член од
5 март 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
е сега ако прокацкате ваква шанса за титула тогаш сте мизерија.
после ова коло реал освојува примера.
Абе другарче РЕАЛ е цело време прв од 1 коло, кога била Барселона така а?:vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Имам неколку поздрави
Од Игуаин за Боби4е
Од Раул и Гути за Никол4е :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Имам неколку поздрави
Од Игуаин за Боби4е
Забораив дека Хајнце ме поздрави мене. Убедливо најдобрата партија досега одиграна од Хајнце во Реал.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
ај честито победа и честито титула

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да се знае кој е кој Р Е А Л Ш А М П И О Н И:vozbud:

Член од
10 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
Posle ova kolo znaete sto e naj interesno.
Toa sto prvakot si ostanuva ist samo konkurentite se menuvaat na nivnite pozicii.
Onoj Villareal e pozaeban od Barcelona :)
CESTITO TITULA

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честито победа, по ова коло сум многу сигурен дека ќе бидете шампиони.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Имам неколку поздрави
Од Игуаин за Боби4е
И покрај тоа што постигна гол, останувам на своето. Нема никаква завршница, му требаа 5-6 100% шанси за да даде конечно гол. Реализација-0!

Ама не, „Раул е камен!“. Абе остај Никола тоа ти што збориш...Раул ја игра една од неговите најдобри сезони оваа година, исто како и лани.

Забораив дека Хајнце ме поздрави мене. Убедливо најдобрата партија досега одиграна од Хајнце во Реал.
Реков дека Хајнце може слободно да го стави централен, и супер изигра. 2-3 пати го имаше до сега ставено централен, и приметив дека игра подобро централен отколку лев бек. Ја нема брзината од Марсело за да игра лево, во центар е многу посигурен.

btw, Канаваро вчера не демантираше сите со својата игра, дека толку веќе од него. Направи само 1 кикс, кој можеше скапо да не чини да не се лизнеше Кануте, ама во текот на целата утакмица беше беспрекорен. Хајнце (чиста 10-ка), Канаваро, Снајдер, Гути, Гаго и Рамос изиграа најдобро вчера (не дека другите не играа добро ама овие се одвојуваат). Робен премногу солираше, сакаше да покаже нешто ама не му успеа баш најдобро. Марсело исто така изигра добро...впрочем целиот тим покажа кој е ШАМПИОН!

Само ме насмеа коментаторов (а кога не ме насмеал кога гледам сител), кога кажуваше за тоа на кого нема да смета Шустер наредната сезона. Фалеа уште Раул, Касиљас и Рамос за да биде цел тим :pos2::pos2:. Од прв до последен ги наброа :) Ја реков се забрае будалава, сигурно го чита списокот на играчи кои играа вчера :pos2:.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
И покрај тоа што постигна гол, останувам на своето. Нема никаква завршница, му требаа 5-6 100% шанси за да даде конечно гол. Реализација-0!
Да не се повампиреше онај голманон од Севиља сега друг муаебет ќе праевме,

вчера Игуаин одигра повеќе од добра партија(да не речам одлична), навистина имаше неколку 100% шанси кои само благодарение на голманчето беа одбранети, иначе беа упатени на правото место (во рамките на голот), е шо можеше повеќе да напрајт Игуаин, кад нече, нече то е!

Ама ќе дојдет и неговите 5 минути ќе видиш :):smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да не се повампиреше онај голманон од Севиља сега друг муаебет ќе праевме,

вчера Игуаин одигра повеќе од добра партија(да не речам одлична), навистина имаше неколку 100% шанси кои само благодарение на голманчето беа одбранети, иначе беа упатени на правото место (во рамките на голот), е шо можеше повеќе да напрајт Игуаин, кад нече, нече то е!

Ама ќе дојдет и неговите 5 минути ќе видиш :):smir:
Мммм, ме мрзи сега да сечем клипче и да ги најдам шансите на Хигуаин. Едно промашување беше по благодарност на Палоп, кога имаше 2 шута на гол во една шанса...вториот шут. А другите беа одлични шанси за гол, а Палоп ги одбрани затоа што беа шутнати директно во неговото тело. Само една интервенција е од тоа што се здиви Палоп, другите катастрофална реализација на Хигуаин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom